- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
- Konu Sahibi ceycey0406
Bizim veli görüşme saatlerimiz var.Butun odak noktasi hayati cocugunun okulu olan var. Idaremiz pasifti ben bransim am ilkokul kismi da vardi. Kadinlar okula islerini alip bshcede örgu orerlerdi teneffuslerde cocuklsra filan karisirlardi. Alo 184 de oyle komik sikayetleri vardi ki pes diyorsun. Cocuk buyudukce sukur azaliyorlar. Daha ilgili olmalari avantaj sinifcilar cok sey yaptirabiliyor ama bazi cok bilmis velilerogretmdni ve tum velileri yonetmeye calisabiliyor. Bu sizin icin bir deneyim. Ilk 1. Sinif aldiginizda cok net kurallar koyun mesela whts grubu kurun sadece siz mesaj yazabilin yonetici ayarini kullanip. Oradan duyurularinizi yapin ve kurallari yazin. Tekrar tekrar su saatler harici okula gelneyin sinifa gelmeyin diye duyurun. Gelen olursa da hayir su an sizinle gorusemem deyin. Biz biraz insafliyiz yabanci bir ogretmenimiz vardi kadin yslvarirdi calisiyorum baska vaktim yok hayir randevu almadan gdiniz gorusemem derdi. Biz olsak gorusuruz ama veliler o ogretmene daha cok saygi duyup korkuyorlardi.
Dersimizin olmadığı bir saat veli görüşme saati olarak ilan ediliyor okul sitesinde ve onun dışında kabul edilmiyor.
Her öğretmenin saati ve günü ayrı. 1 saat olduğu için detaylı görüşme yapabiliyoruz. Böylelikle teneffüste düzensiz görüşmelerimiz olmuyor. Aslında bütün bunlar ufak bir idari düzenlemeyle hallolacak şeyler.