BIKTIMMM

apranaxx

siz sanki çok şeysiniz...
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
750
1.483
113
KONU UZUN İSTEYENLER OKUMAYABİLİRLER.

İşe başlayalı 7 ay oldu. İşe girerken eşim ile anlaşmamız benim maaşı yatırım yapıp onunkisini ev ihtiyaçlarına ayırmaktı. İşe başladım dedim ki para olarak değil altın olarak saklayalım yoksa bu para gider çünkü ikimizde rahat yaşamasını gezmesini seviyoruz. Tamam dedi haklısın. Annesine herşeyi söyler gerekli gereksiz ve bin kere tembih etmemem rağmen ben dememişim gibi annesine anne biz altın alcaz dedi.. Aaa şuan altının en yüksek zamanı aklınızımı yediniz dedi. Doldur doldurdu bizim kide saf hemen kandı. aradan 7 ay geçti kenarda küçüçük bir meblağ biriktirebilmişiz ki onunda yarısını gitmiş benden habersiz akrabasına borç vermiş.

Bu konu o kadar canımı sıkıyor ki bir aydır eşimin başına kakıyorum. Ve pişmanlığı gözlerinden akıyor bunu da gördüğüm için daha fazla dır dır yapıyorum. Biliyorum haklısın seni dinlemeliydim. Yalnıs yaptım. Özür dilerim dese de içim soğumuyor. Ve dün akşam yine annesi geldi. Bizim ki yine ' anne biz altın yapcaz babamın tanıdığı kuyumcu vardı nerde dedi.' ya kafasında sorun mu var anlamıyorum. Yine annesi nolur bak bu ay yapmayın çok yüksek altın en pahalı zmanı. Nakit biriktiremiyorsanız bana verin ben saklarım. sen kimsin benim paramı saklıyosun. Birde dimi dandan1 diyip benden onay beklemesi yok mu ? Eşimde sen yatırımdan anlamıyorsun en iyisini benim eşim bilir dedi sen karışma kuyumucunun adresını ver yeterli dedi. Ne haliniz varsa görün deyip surat yapıyor. ya ben sana mı kızsam o saf oğluna mı kızsam sanane be diyemediğim için kendime mi kızsam bilemiyorum şuanda.

İnan herşeyime burnumu sokmasından bıktım usandım. Her yerde altın pahalı deyip laf çaktırmasından usandım. Bir yere gideleceği zman ne giyceksın diyip onun istediklerini giymekten ondan sürekli onay alınmasını istemesinden bıktım.Hafta bir çamaşır yıkanmaz ıkı haftada bir yıkanır demenden de bıktım sürekli dıyosun ama ben haftada bır yıkıcam sok bunu kafana artık.

BIKTIMMMM.

Öf çok zor bir durum. Allah sabır versin size. Keşke esiniz sizi tam anlamıyla dinlese

Altin su siralar dustu biraz sanirim . Kotu niyetinden dedigini zannetmiyorum ama kayinvalidenin .

Altın şu anda düştü yatırım amaçlı nakittense altın banada mantıklı geliyo.Sizin durumunuzda kv.nize kızmayın hiç fırsatını bulmuş konuşuyo bu fırsatı verense eşin bizim paramızı giderimizi kimse bilmez kp kv söyler hep iki maaşlısınız sizemi üzülelim vs.diye eşimse evlendigimizden beri borç ödüyoruz biz diyo

Aynen öyle. Kv demın durumları bızden cok daha fazla ıyı. Ama bır ellı lıra bana vermıyosun dıye soylenıyor eşime her ay. Gözüm yok versin yüz lira versin ama iki de bir niye bana söylüyosun iki de bir.

Olan olmuş artık ama altını fiziki olarak saklayacak yer bulamıyo insan bir çok bankanın altın hesabı var gram altın alıyosun bi de faizini alıyosun vade yapıp. Şu aralar altın düşük ve sakın çeyrek altın almayın adette 5-10 lira zararla satılıyo maalesef.

1.ci paragrafın sonunda aynen böyle oldum,size ait olan parayı sizden habersiz borç vermek ne demek ?
Annesi sizi düşünüyor yazık kadına dicektim ki herşeyinize mudahil olmasıda son paragrafta böyle olmama sebep oldu
Yani ben hafta da 5 kez bile yıkıyorum hatta sayısını bile unutuyorum o na ne ki ? Çamaşır bu yahu !!
Heleki giyeceğiniz kıyafete karışması vve kendisinin istediklerini giymeniz ne demek !!aklım mantığım almıyor.

Allah yardımcın olsun ama ikisinin de güzelce ağzının payını vermeden daha kötü günler bekler seni

Niyetim bilezik yapmak ki inanin bilzeik takmaktan nefret ederim ama benım ki yatırım amaçlı olduğundan almak istiyorum. 7 ayda 10.000 tl nereye gitti. ortada para yok. borcda yok. ama ıkımızde gezmesını sevıyoruz herseyemız fazla fazla ama yarına parada yok düğünden takılanlardan başka

Borç verdiğiniz parayı ne zaman geri alıyormuşsunuz bunu sordunuz mu?
Onu da alıp hemen kolayca harcanamayacak bir yatırıma dönüştürmeye başlayın bence.

sen işi ele alıyorsun sen altın alıyorsun saklıyorsun.ailesi de bılmesın bırıktırdıgınızı

Bayramlık alırım ağzı burun çevirir. Kötü demez ama iyide demez. Suratından anlarsın ama beğenmediğini. Çamşır yıkarsın sen ne çok yıkıyosun ben ıkı haftada bır yıkıyorum ne buluyosunda yıkıyosun. Ya ter kokuyoruz işten gelince kokalım mı. Balkonda havalandır terlileri diyor bana. Onlamı uğraşcam işten gelmişim yorgunum. Siz su çok harcıyosunuz. Bulaşıkları makıney doldururken sıcak su kullanma elektrık harcar kombi çalışınca. Inan bıktım artık

Terlileri balkonda havalandır mı ?
Sanırım sizi çok düşünüyor madden ama biraz fazlaca abartıyor.

Borç verdiğiniz parayı ne zaman geri alıyormuşsunuz bunu sordunuz mu?
Onu da alıp hemen kolayca harcanamayacak bir yatırıma dönüştürmeye başlayın bence.

Çok güvenilir bir insan kendısı maası alalı ıkı gun oldu benım ceyrek ortada yok. her aksam ısten gelınce altınımı yaptımı dıye soruyorum.

Benim annemden kalan 2 bileziğim var kıyıp da satamıyorum 2000 lira için postane soyanların ülkesindeyiz takıyorum üstüne plastik bi bilezik buldum onu takıyorum altına hiç bulaşma derim acı tecrübeyle sabittir, bileziği seven adam takar sevmeyen takamaz.
Bak ben ne yapıyorum maaşımı alınca kocama veririm gider aylık market alışverişimizi yaparız, hesaplarız büyük gider var mı diye, kirayı faturaları hallederiz kendimize 500 kadar bırakıp kalanı benim hesaba. Benim işim rahat gün içinde piyasaları takip edip gerçekten cazip bi yatırım aracı görürsek yatırım yapıyoruz altın, dolar, gümüş gibi ama temkinli olduğumuzdan çok çok kazanmıyoruz, yatırım yapmadığımda da kar payı alıyorum bankadan param yerinde saymıyo birikmeye devam ediyo. Bu sürede yememden hiç kısmadım haftada ya da 10 günde bi dışarda yeriz uygun oluyo burger king falan yapıyoruz, sinemamıza kışın gideriz, kıyafetler için sezon sonunu beklerim zorunlu değilse, market alışverişini de liste yapıyorum her ay başı kocamın ticketiyle yapıyoruz 300-400 liralık alışveriş yapınca a dan z ye her şeyini alıyosun inan geriye günlük ekmek meyve masrafı kalıyo. Bu süre içinde tatilimize falan da gittik velhasıl hiç bir şeyden geri kalmadım ama gönlüm bi şey almak isteyince zorunlu mu diye düşündüm de aldım. Al kocanı karşına konuş gerekirse bizi anlat nette okudum böyle böyle falan de tamamen kısınca olmuyo ama gezmeye de giderken araştır bak gerçekten ekonomik şeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…