canim madem senin onun evinde yemek yemeni istemiyo gitme ozaman sende
onlarda yemek yemesini istiyormuş..
iste bunlarrrr mecburiyete zorluor insaniii off be herkesin basinda varmis boyle kvHey Allahim,bu nedir ya?
Sen mecburmusun ona hizmet etmeye?
Evin barkin var yersin evinde.
Peki esin ne diyor?
Bi dur demelisin ama artık
Sana nasil bağırır. .-pardon ama sağır değilim,kulaklarım duyuyor bağırmak neden-deseydin
Sessiz kalmamalıydin.yani yaptığının farkına varmaliydi.
Hic kimse hic kimseyi alttan alıp idare etmek zorunda değil
Sen bildiğini yap, bayan seni idare etsin o zaman
Herkesin evi yuvası var..bi düzenin olduğunun farkina varıp böyle ısrarcı olmaması gerektiginin farkına vardırmalisiniZ
Tabi eşinle bu konuda hemfikir olmalısınız. .
janim sormasi ayip kayinvaliden kac yasinda? benimki de cok caba sarf etti biz onunla bir yasayak diye.ama simdi ayri ayri sehirlerde yasiyoruz. ayri yasiyoruz diye arada o kadar buyuk bir saygi var ki simdi. ne kadar yakin olursan bir o kadar saygi duymazlar sana.benim kaynanam ne yalan soyluyeyim surekli opuyordu kucakliyordu bi defa bile bagirmiyordu bana.ama yine de insan sikiliyo iste.seni cok guzel anliyorum janim. ama o da erkek anasi kaynanaligini yapmak istiyor. sende ara sira git kidikla op oksa kaynanani.o bagirdikca sen gul, bak nasil sinir olucak bagirmayi birakicak.ben kaynanami hep minciklardim ))) sende bi denesen janim. boyle devam edemez ki, sende onu evine davet et mesala bitanecik annem gel birklikte bu isi gorelim felan soyle belki araniz duzelir. yani burda sana git kaynananin agzina s..c demekle sorununu cozemeyiz. sorunlar hep guzel sozlerle cozulur janim bunu sakin ola unutma.esine de asla kaynanani sikayet etme.kaybedersin.... melek rolu oynaman lazim bu durumda.
Valla arkadaşım kimse kimseyi çekmek zorunda değil, hoş 1 senedir çekdinde ne oldu sanki yaranabildin mi?
O yüzden bence artık alttan almayı bırak ve gerekeni yapmaya başla oda bi zahmet alışsın artık oğlunun evli
ve kendine ait bi evi olduğuna yoksa anlayış beklersen bi ömür beklersin.
Bu tipler iyilikden anlamaz kendi dilinden konuşucan yoksa işin zor...
Bu mevzuda eşinin olaya el koyması lazım canım.Kendi yuvası olduğunu artık evinde ve eşimle zaman geçirmek istiyorum demeli.Yoksa işi sana bırakırsa sen kötü olursun.Çalışıyor olsanda zamanla düzene sokacağını ona anlatmalı.Sonuçta herkes çok tecrübeli başlamıyor evliliğe.Zamanla tecrübe ediyor ve öğreniyor..
[/FONT
merhaba.
ben kayınvalidemle hiç anlaşamıorum napmam lazım kafayı yicem artık 1 yıllık evliyim hep müdahele ediyo ona gidip hizmet etmiyorum diye laf yapıyo işten çıkınca eve gitsek orda yemek yemeden laf yapıyo vs. vs.oğluna çok düşkün anlıyorum artık evlendirdi bırakması lazım değil mi ?
[/FONT
merhaba.
ben kayınvalidemle hiç anlaşamıorum napmam lazım kafayı yicem artık 1 yıllık evliyim hep müdahele ediyo ona gidip hizmet etmiyorum diye laf yapıyo işten çıkınca eve gitsek orda yemek yemeden laf yapıyo vs. vs.oğluna çok düşkün anlıyorum artık evlendirdi bırakması lazım değil mi ?
kayınvalidem 50 yaşında benden bazı şeyleri bekliyo ama evde 2 tane kız var onların pisliklerini ben temzilemek zorundamıyım onların kafası sen gelinsin yapıcan bana 18 yaşındaki kız bile sen gelinsin yenge dio.çok söledim onlar evlensin gitsin ben mecburum yapmazsam söle benden başka gelin yok dedim senin kaynana kurban ol ben bir kere kızım lafını bile duymadım inan ben asık suratlı falan değilimdir herkes tarafından sevilirim kendi annesi kardeşleri bayılıo bana ama gel gelelim kendi ile ısınamadık bu saatten sonra deiklerini nasıl yapım aramıza soğukluk girmiş kendide çok soğuk benim evime kendi tarafımdan geleni bile istemez yanımızdan ayrılmaz hani bişi konuşuruz die eşime mecbur anlatıom hemen anlıo suratım asılınca çünkü çok düşüom moralim bide öle böle tarrtışma geçmio aramızda aslında baştan ya senin dediğin gibi olıcaktık yada ben cvp vericektim şimdi o bağırmalar olmıcaktı karışamıcaktı bana ne gelinler var kynanasına ne giden nede evine alan vallahi nelerini görüyoruz ben hemen ısınamıorum çekingenlik var bende baştan bana azcık güler yüz gösterseydi emin ol senin dediğin gibi olurum ama iyiyken çok ii bana hediyeler bile alır ama sadece iyiyken onun dışında işte anlattığım gibi ozaman da diosun ki napım aldıklarını oğlunun evine yapştıklarını hep söler heryerde diorum bana değil oğluna yaptın ve hiç bişi de yapmadı hep biz yaptık 2 miz eşimle ufak tefek şeyler almıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?