bıktımmmmmmmm

ben her dediğini yaparken pisliğini temizlerken arkamdan beni kocama sudan bahanelerle karalardı..sen nedenleri öğrensen karalamasının inanamazsın..etten püften şeyler..bende dedimki haaa demek öyle böylede kötüyüm öylede kötüyüm hadi bana eyvallah..uzun yıllardır bayramlaşmaya bile gitmem..ama benimki bana çok sıkıntılar yaşattı..anlatsam sığmaz buraya..gerçi daha önceki mesajlarımda az buçuk kıyısından köşesinden bahsetmiştim kaynanadan..yani anlayacağın her halükarda yaranamıyorsun..haaa şuda var ev temizlik işini bedavaya getiriyorlar..hemde kendilerini yormuyorlar..ama gezmeye geldimi maraton koşucuları gibi koşarlar..benim kaynanaya gezmeyi ver gökyüzünde olsa tırmanarak çıkar..

canım benım sen cok ıyı bırısın bellı ve kayıncvalıdende aslında ıyı bırı sadece oğlunu kıskanıyor.bıyerede kocamı kaybetmekten korkuyorum demıssın.bırak o senı kaybetmekten korksun gör bakalım ısın ıcıne gırıp bu problemı cozuyomu cozmuyo mu..

bak sana beddua ediyorum, bebebin olsun geceliri uyumaya hasret olasin ))) pxixix :) kiz kaynanan bakicaksa bebege ne guzel ya. bebege baksin da ne kadar konusursa konussun ya keyfine bakarsin sende )))) kociskonla evde rahat rahat gun gecirirsiniz bebiskonuzla. kiskananlar da catlar insallah )) yok ya janim benim bebegim olmuyor. dun doktor bana bebegin olamaz senin sonsuzsun sen dedi yikildim resmen (( ama esim olmazsa olmasin ya bizde bi bebek goturur buyuturuz dedi bana teselli verdi. ama Allahtan umut kesilmez. Insallah senin de benim de bebegimi olur hemde tez bir zamanda. ve insallah kaynananla sular durulur.yav benim canim birisini dovmek istedi. simdi geliyorum senin baldizlarini iyice doveyim belki bi ise yararlar ondan sonra )))

et et böle bedduaya can kurban aminnnnnnnn.öle diyen doktorları çok gördüm boşver sen dua et allahtan hayırlısını iste.
kaynanm baksın sonrada onu yüzüme vursun bebğine de ben baktım sen ne ie yararsın falan dimi. napım artık gülüorum.

daha genç yapar ki hastalık yok bişi yok bazen işlte tansiyonum çıkıo dio sinirsel dio atıo kendini kenara aynen çok mu lazım iyiyken iyiysemolmaz böle şey ama daha neleri var cnm napalım bizde kocalarımızla iiolmaya bakalım rabbim bizleri onlardan ayrmasın.kendi kızlarıda var hepsinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…