Biktirdiniz artik ya:(

masal3487

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
12.856
29.210
798
Merhaba hanimlar,

Esimin ailesi beni resmen dert sahibi yapacak ya valla biktim artik,yazin konu acmistim merak eden girip bakabilir ama kisaca anlatayim ogretmen olan kaynim borc istemisti esimde emrivakiyle 13 bin tl vermisti (ne zaman verecegi belli degil)
Simdi beyimiz askere gitti 1250 tl kredi borcu var,dun kayinpederim esimi arayip maasimi almadim sen oder misin demis,esim de odemis bana da sonra dedi Allahtan kisa donem dort bes ay sonra gelecek,sanirim o kredi de bize kaldi,cunku kayinpederimin odeyecek durumu yok maasi yetmez yani.Beyimiz arabasinin satilmasina da kesinlikle karsi(Bu borc ve kredi araba icindi)

Inanin defalarca soyledim kayinvalideme bizim de giderlerimiz var,kimse beklentiye girmesin herkes ayagini yorganina gore uzatsin ama yok laftan anlamiyorlar,esimde istemeyin diyor kiziyor hatta, ama onlar isteyincede napayim askerde yazik vermesek de olmaz diyor.

Bu arada borclarina pek sadik degiller benim yanimda kp iki sene once esimde 500 tl versene ama bak borc olarak alirim dedi tabiki vermedi,miktar fazla olmadigi icin pesine dusmedik ama guvenim sarsildi bir kere.

500 tl mi fazla değil. Valla kimse bu devirde çıkarıp 50 tl bile vermiyor. Kayinailen abartmis. Esin geçmeli bu durumun önüne her istediklerinde yollarsa onlar da ister

Aile içinde borç olmaz diye düşünenlerden değilim. Herkesin bir ekonomik düzeni var. Miktar fazla olup adı da borç olunca insan sadakat bekler tabi. Ha içinden gelir, aileni yıpratmayacak bir miktarı yardım adı altında verirsin kendi insiyatifinde bu cok başka. Boyle seyler bana guzel gelir. Anneye, babaya, kardeşe güzellik yapmak ayrı mutluluk. O yüzden babaya verilen 500 u cok takmamak lazım. Sizin anlatımınıza göre kardeş biraz abartmış durumu.

500 tl su ama amacla belirttim,her firsatta kp ben kefilim ya da o odeyemesse ben oderim havalarina girdigi icin belirttim daha borc diye aldigi 500 tl veremiyor diger borclari nasil verecek

Bugün herkes bi yiyici.

Hepsinin hesabını yapın istettirin.
Yada siz borç çıkarın onların yemeye fırsatı kalmasın.

Sizin rızkınızı yiyorlar ne diyim Allah eşinize akıl fikir versin. Ben evli barkli insanların e yakınları tarafından sömürülmesine aşırı derecede sinir oluyorum.

500 tl su ama amacla belirttim,her firsatta kp ben kefilim ya da o odeyemesse ben oderim havalarina girdigi icin belirttim daha borc diye aldigi 500 tl veremiyor diger borclari nasil verecek

Bir yerde dur diyecekseniz. Bir daha ki taksite hayır diyeceksiniz. Ve sanırım bundan sonra sizden kötüsü de olmayacak.

sinirlerim bozuldu benim aileme benziyorlar. al birini vur ötekine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…