Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslı Enver değil canım bir zamanlar maria mercedes rosalinda maria del bario dizileri vardı bu artistinGülçin benziyor göz yapısı ama murat bozun sevgilisine olabilir
Hiç tanımıyorumAslı Enver değil canım bir zamanlar maria mercedes rosalinda maria del bario dizileri vardı bu artistin
evet :)Thalia
evettttttttttttttttt :)Titanikte oynayan kız
evet canım sizler de resim koyup oyunuma dahil olmanızı isterim kızlarKate Winslet
nikin dikkatimi çekti korelileri çok mu seviyorsun canım ben de kardeşimden dolayı birçok dizilerini izledim kardeşim de kore dili okuyorTitanikte oynayan kız
Bir ara kore dizilerinin bagımlısı olmuştum nick oradan kalma şimdi pek fırsat bulup izleyemiyorumnikin dikkatimi çekti korelileri çok mu seviyorsun canım ben de kardeşimden dolayı birçok dizilerini izledim kardeşim de kore dili okuyor
izliyordu evet şimdi 3. sınıf olduBir ara kore dizilerinin bagımlısı olmuştum nick oradan kalma şimdi pek fırsat bulup izleyemiyorum
Kesin kardeşinin kore dilini okuma istegi dizilerini çok istedigindendir![]()