Bildigim tum dogrular yanlis mı yani ???

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
Merhaba arkadaslar
Regl günüme 2gun var
28gunde adet olurum düzenlidir
Bu ay (tam da yumurtlama günümde) korunmasız iliski oldu (kazayla)
Adetime 8gun kala kanda test yaptırdım 2.3 cikti yani negatif icim rahatladı.
Yalnız laborant adetin geçmeli bu sonuc kesin değildir dedi. Kafam karıştı. Oysa her yerde okuduğum bilgiye gore döllenme olursa adet geçmeden de kanda sonuc kesindir seklinde.
Daha sonra (hic yasamam boyle sey) 5gundur gelip giden lekelenmelerim var. Ayrıca sag kasığım ice dogru cekiliyo.
Bugun kadın dogum doktoruna gittim.
Muayene oldum karından ultrasonla.
Tertemiz icin dedi. Hicbir ilac vermedi.
Peki gebelik var mıdır görünür mu dedim. Adet gunu geçmeden görünmez dedi.
Haydaaaa benim bildigim görünür.
Bütün doğrularım yanlis mı yani ?
Sizce?

Merhaba arkadaslar
Regl günüme 2gun var
28gunde adet olurum düzenlidir
Bu ay (tam da yumurtlama günümde) korunmasız iliski oldu (kazayla)
Adetime 8gun kala kanda test yaptırdım 2.3 cikti yani negatif icim rahatladı.
Yalnız laborant adetin geçmeli bu sonuc kesin değildir dedi. Kafam karıştı. Oysa her yerde okuduğum bilgiye gore döllenme olursa adet geçmeden de kanda sonuc kesindir seklinde.
Daha sonra (hic yasamam boyle sey) 5gundur gelip giden lekelenmelerim var. Ayrıca sag kasığım ice dogru cekiliyo.
Bugun kadın dogum doktoruna gittim.
Muayene oldum karından ultrasonla.
Tertemiz icin dedi. Hicbir ilac vermedi.
Peki gebelik var mıdır görünür mu dedim. Adet gunu geçmeden görünmez dedi.
Haydaaaa benim bildigim görünür.
Bütün doğrularım yanlis mı yani ?
Sizce?

bhcg 1500ü geçmeden vajinal usgde bile görünmez
ayrıca adete 8 gün varken 2 çıkması çok anlamlı değil

Artar tabi onu biliyorum
Benim bilmediğim gebelik yoksa normalde 2'den daha mı az çıkmalı? Onu kastetmeye çalışmıştım yanlis izah etmisim

Hayır, 2 de çıkabilir 3 de. Bu hastane referanslarına bağlı. Ama 5in üzerinde gelende olmaz.
Adetine 8 gün kala yapmışsın, belki geç döllenme vs. olduğu için çıkmayabilir. Bu durumda adetinin geçmesi lazım. Mecbur beklicen.

1500ü değil 500ü geçince vajinal ultrasonda direkt görülüyor arkadaşım

500 az bir değer
adet gecikmesi 1 haftayı aştığı zaman zaten 500ün üstüne çıkar bhcg
genelde 1000-1500 arası transvajinal usgde 5000 üstü transabdominal usgde gebelik kesesi görülebilir

Ne yazık ki doğru bildiklerin yanlışmış arkadasım. Ben kızıma hamileyken adetime on gün vardı bhcg 0,01 çıkmıştı adetimi iki gün gecti 1210 oldu deger. Adetin geçmeden netleşmez canım beklemek en dogrusu. Selamlar

Ben test yaptırdım kanda negatif dediler ama göğüslerimde hassasşyet vardı bşr de kasıklarımda ağrı, aradan üç hafta geçti hala regl

olmayınca dr gittim amacım adet söktürücü yazdırmaktı, gitmeden yine de evde kalan son hamilelik kitini kullanayım dedim bi de baktım Çift Çizgi...

Şok oldum tabi ve o gün randevum da vardı. Doktora anlattım böyle böyle oldu diye Beta Hcg testi yapmadan hemen ultrasondan baktı veeee 5 hafta 4 günlük dedi...

Aynı gün beta hcg testi de yaptı ve 3700 çıktı..

Üç hafta önce kan testinde çıkmayan gebeliğim 5+4 olarak çıktı karşıma.. Zaten de öok istiyorduk Allahıma çok şükürr :))

Oluyo öyle garip şeyler..

Back
X