- 5 Mart 2017
- 74
- 34
- 3
- 35
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
Iste bu icten gelen bisey mi...millete bakiyorum canim cicim birbirlerine ben kimseyi gercekten sevip yakin olamiyoruminsan canlısı olmadan nasıl çevre edinip beraber toplacaksınız? Demek ki sizdeki bu negatif düşünceyi algılıyorlar
Yaşasın KK!Aynı dertler bende de var. Ama hiçbir zaman şikayet etmedim. Halimden memnunum. Belki de böyle olmayı biz istiyoruz.
Son olarak yaşasın kk diyorum
Hic tahammulum yok.bos.konusmalara iste o yuzden dislaniyrm sevmiyorum yapmacikligi ama iliskiler vicik.vicik bn ise yapayalnizkafan rahat en azından
kendilerini uzun uzuuun anlatan hemcinslerinin gereksiz hikayelerine maruz kalmazsın
kendini övmek için atılan kırk takladan dolayı karşındaki adına utanmazsın
ayy herkes beni kıskanıyo yha gibiisnden tripleri dinlemezsin vs vs
Tabiki de içten gelen bişey. Sevecek olursan seversin. Ha ben tam tersi miyim hayır. eleye eleye sadece bir tane yakınımda arkadaş bıraktım kendime uzakta da 4 tane var yeter bana.. İnsanların iki yüzünü gördükçe uzaklaştım iyi de yaptım çünkü mesleğimden dolayı verdikleri üç kuruş para ile beni satın almaya çalıştılar o canım cicim diyen arkadaşlarIste bu icten gelen bisey mi...millete bakiyorum canim cicim birbirlerine ben kimseyi gercekten sevip yakin olamiyorum
mesafe candır :)Merhaba kizlar.Calisan bi bayanim yeni evli sayilirim.Sorunum cevre edinememem.Bu hep boyle olmustur.Is yerinde bakiyorum herkes birbiriyle samimi dogum gunleri kutlanir falan filan benim yok.Bugune kadar dogum gunum kutlanilmadi hep nir yada iki arkdadsim olmustur onlarla birsey yapmak icin heo ben aramisimdir.Mesela toplanacaklar kimse beni davet etmez kimseyle sorunum olmadi.Gittigim her ortamda boyle olmustur.Hep davat eden ben olmusumdur kimse beni davet etmemistir.Hem rahatsiz oluyorum hem insan canlisi olamiyorum sevmiyorum bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?