Bildiğiniz dua varsa söyleyin sürekli okuyayım.

Hermione111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
121
18
98
26
Merhaba sevgilime geçen sene kanser teşhisi konuldu. Kemoterapi gördü çok şükür iyileşti. Ama bu hastalık tekrarlamaya müsait bi hastalık. Yakında söz nişan düğün düşünüyoruz. Ama içimde hep bi kaybetme korkusu sürekli ya olursa ya tekrarlanırsa endişesi. Bana yardım edin ne yapmalıyım. Bildiğiniz dua varsa söyleyin sürekli okuyayım.

Rabbim acil şifalar versin hastalık izi kalmasın inşallah 🤲🏻 dua olarak şifa dualarını aratabilirsiniz. Benim de önerim sevgi insanı daha güçlü kılar, onun her daim yanında olun sevginizi ilginizi her fırsatta hissetsin

Rabbim acil şifalar versin hastalık izi kalmasın inşallah 🤲🏻 dua olarak şifa dualarını aratabilirsiniz. Benim de önerim sevgi insanı daha güçlü kılar, onun her daim yanında olun sevginizi ilginizi her fırsatta hissetsin
Amin inşallah. Birbirimizi çok seviyoruz bu hayattaki şansım o benim. Belki de bu yüzden bu kadar çok korkuyorum kaybetmekten

Çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsınız
Sevgi Herseyin ilacıdır Herseyin üstesinden gelir derler o yüzden sevginizi ihmal etmeyin yeter
Çokça mutluluklar 🙏🌸

Merhaba sevgilime geçen sene kanser teşhisi konuldu. Kemoterapi gördü çok şükür iyileşti. Ama bu hastalık tekrarlamaya müsait bi hastalık. Yakında söz nişan düğün düşünüyoruz. Ama içimde hep bi kaybetme korkusu sürekli ya olursa ya tekrarlanırsa endişesi. Bana yardım edin ne yapmalıyım. Bildiğiniz dua varsa söyleyin sürekli okuyayım.
Çok geçmiş olsun bir daha tekrarlamaz umarım, mutluluklar dilerim ikinize de🌸

Rabbim acil şifalar versin, ya şafi ismini bol bol okuyun. Ayetel kürsi okuyun, yasini şerif toplatan kişiler var şifa için sayıları var hatta ama ben tam bilmiyorum. Kendiniz içten gelerek istediğiniz gibi dua edin Rabbim ölümün de evliliğin de yaşamın da en hayırlısını bilendir 🙏🏻

Merhaba instegramdan eymenozdemir99 i takip etmenizi öneririm fil suresi mucizesi var çok fazla faydaları gören var birde bor hakkında bilgi edinin

Back
X