bildiklerim beni yoruyor...

tüm sülaleyi engelleyecek değil ya.
Bakin beni masum.gormediginizi soyluyosunuz.celiskiler var diyorsunuz.surda uc bes cumleyle olayin tum boyutunu anlatamam.dalga gecmissiniz birde yok cinauet falan.
Bi insan deger verdigi insandan zarar gorunce konduramaz.ikili oynadigini ogrenene kadar cok yardimci oldum ona.emin olun gecmisimi bilseniz boyle konusmazdiniz.suna bi aciklik getireyim.tatil resimleri facede degil.t...r da yuklu ve orda kendi adiyla kaytli degil akrabalari yok.google sevgilinin.adini yazinca gorsellerde cesmedeki fotolari cikiyor.siz dusunun artik.facde yalnzca sevglsyle mekani belli olmayan fotolari var.yaz okuluna gidicem diye ailesini ve bizi maddi sikintiya soktu.tutturmussunuz bir unv dekiler eglenir diye.ben eglenmesnmi diyorum..bu kadar imkanszligin icinde bencilce kendini dusunmesi koca bi ahmaklik.benim.rizkima giriyorsa kusura bakmayin gitsin pansyonda tatilini yapsin.otellerde..... ibareme taktiniz.bunlari ima etmeye calistim.dusuncesiz ve bencil olusunu.
Bunlari ortaya doktugumde ihale bana kalacak farkindayim.iste bu yuzden bildiklerim yoruyor beni

peki o sene yaz okuluna gitti mi yoksa o parayı tatilde mi yedi?

peki o sene yaz okuluna gitti mi yoksa o parayı tatilde mi yedi?
Yaz okuluna gidicegim dediginde zaten inanmadim.anne baba saf.cunku alttan dersi yok ve notlari iyi.yukseltmek icin gidicem dedi.resimlere bakilirsa gitmemis cunku okuluyla tatile gittigi sehir cok uzak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…