kızlar bıldırcın yumurtasının süt ve balla karıştırılıp yendiği zaman kilo yaptığını duydum bi bilgisi olan varmı acaba????
aldırıyo!
annem bana zorla içirirdi her akşam kilo aldırdığına emin olabilirsin bi de çırpardı onu köpük köpük olurdu hay yarabbim aklıma geldikçe sinirleniyorum aldırdığı kiloları vermek için canım çıkıyo şimdi!
afiyet olsun eşinize alır muhtemelen bende de kardeşimde de etkili oldu
arkadaşım da aldı bununla
bi arkadaşımda david 3 ampülü almıştı kilo almak için
benim eşim midesinden rahatsız olduğu için herşeyi kullanamıyor malesef....
bu yöntemi buldum başladık bakalım sabah akşam içiyo..
inşallah alır...
geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi sonuç alırsınız
bıldırcın yumurtasını nerden buluyosunuz arkadaşlar
marketlerde hep satılıyor
hiç dikkatimi çekmemiş. hoş market alışverişini de ben yapmıyorum, girdiğim zaman alacağımı alıp çıkıyorum. sağol bilgi için.
kızlar bıldırcın yumurtasının süt ve balla karıştırılıp yendiği zaman kilo yaptığını duydum bi bilgisi olan varmı acaba????
Bıldırcın yumurtasında yüklü miktarda protein var fakat protein miktarının fazla olması sık kullanım durumunda böbreklerde hasara sebep olur. 2-3 günde bir tane(pişirilmeden kullanılıyorsa) ihtiyacın olan proteini karşılamaya yetecektir
Ya arkadaşlar nasıl pişiriyorsunuz bu bıldırcın yumurtasını yoksa pişirmeden mi yiyorsunuz?
slm bende bıldırcın yumurtasını duymuştum kızım için kullanmak istedim doktorumuza sordum gereksiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?