Bile bile en sevdiklerimin beni kırması

pareme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
59
23
32
arkadaşlar ben 21 yaşındayım. 172 boyundayım ve 58 kiloydum 4 ay öncesine kadar. Adet düzensizliği ve 7 ay adet görememe sonucunda doktora gittim ve hormon hapları kullanmaya başladım. 3 ay içinde 10 kilo aldım şu an 70 kiloyum.
70 kiloyum ama inanın çok kilolu ve şişko görünmüyorum balık etli oldum göbeğe aldım kiloları sadece bacaklarım falan ince yine herneyse.
Annem ve sevgilim sorunumun sağlık olduğunu bilmelerine rağmen neler diyorlar bana her gün ağlıyorum. Annemin bana dediği "ben x(sevgilim) yerinde olsam ayrılırım senden şişko kız mı gezdircem kolumda..., inek gibisin üstüne elbisede bulamayacaksın artık.., arkadaşlarının arasında utanmıyomusun bu halde onlar zayıf sen anaları gibisin yanlarında vs vs
Sevgilim: "Ne oldu sana böyle gelinlik bulamayacağız sana, annemi geçtin, hamile sanmasınlar aşkım seni vs vs.
Okadar kalbim kırılıyor ki anlatamam.
Çevremin dediklerini saymıyorum bile ama onlar el sonuçta şaşırıp derler fesatlıktan derler derlerde derler umursamam ama annem ve sevgilim nasıl der bunları.
Canım babam birtek o bişey demiyor sen sağlıklı olda kızım gerisi boş diyor babacım benim.

Birde zatıflamam için motive olmam için deseler anlayacağım ama zaten 2 aydır spor ve diyet yapıyorım kilo veremedim daha ama almadımda bari. Geçen hafta baygınlık geçirdim açlıktan tansiyonum düşmüş doktor kızdı neden birşey yemiyorsun diye. İçimden dedim ki sen benim yediğim lafları yesen ömürlük doyardın.

Sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum, beni dış görünüşüm için seviyorduysa yolu açık olsun. Allah insanı kimsenin eline düşürmesin kendi annesinin bile :KK43:

arkadaşlar ben 21 yaşındayım. 172 boyundayım ve 58 kiloydum 4 ay öncesine kadar. Adet düzensizliği ve 7 ay adet görememe sonucunda doktora gittim ve hormon hapları kullanmaya başladım. 3 ay içinde 10 kilo aldım şu an 70 kiloyum.
70 kiloyum ama inanın çok kilolu ve şişko görünmüyorum balık etli oldum göbeğe aldım kiloları sadece bacaklarım falan ince yine herneyse.
Annem ve sevgilim sorunumun sağlık olduğunu bilmelerine rağmen neler diyorlar bana her gün ağlıyorum. Annemin bana dediği "ben x(sevgilim) yerinde olsam ayrılırım senden şişko kız mı gezdircem kolumda..., inek gibisin üstüne elbisede bulamayacaksın artık.., arkadaşlarının arasında utanmıyomusun bu halde onlar zayıf sen anaları gibisin yanlarında vs vs
Sevgilim: "Ne oldu sana böyle gelinlik bulamayacağız sana, annemi geçtin, hamile sanmasınlar aşkım seni vs vs.
Çevremin dediklerini saymıyorum bile ama onlar el sonuçta şaşırıp derler fesatlıktan derler derlerde derler umursamam ama annem ve sevgilim nasıl der bunları.
Canım babam birtek o bişey demiyor sen sağlıklı olda kızım gerisi boş diyor babacım benim.

Birde zatıflamam için motive olmam için deseler anlayacağım ama zaten 2 aydır spor ve diyet yapıyorım kilo veremedim daha ama almadımda bari. Geçen hafta baygınlık geçirdim açlıktan tansiyonum düşmüş doktor kızdı neden birşey yemiyorsun diye. İçimden dedim ki sen benim yediğim lafları yesen ömürlük doyardın.

Sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum, beni dış görünüşüm için seviyorduysa yolu açık olsun. Allah insanı kimsenin eline düşürmesin kendi annesinin bile :KK43:
Anneyi geç, anne diyebilir yapacak birşey yok sonsuz tahammül bir tek anneye edilir. Ama sevgiline gelince.. Allah biliyor ya tekmeyi o saniye basardım. Anne seçim değildir ama eş bir seçimdir. Yarın öbür gün evlenince kilo alacaksın, hamilelikte kilo alacaksın, doğumdan sonra hepsini veremeyeceksin. Bir kısmını versende göbeğin pörsümüş bir şekilde az da olsa mutlaka kalacak, çatlakların olacak, belki hamilelikten dolayı cilt lekelerin olacak, ayak numaran falan büyüyecek. Bu adamı her defasında karşında bulacaksın demektir bu. Seni olduğun her şekilde (ki sağlık söz konusuysa) kabullenemeyen adamın gözü dışarıya da çok kolay kayar benden demesi. Şakadır falan da deme. Her şakanın altında bir gerçek vardır ve kıran hiçbirşey şaka olarak kabul edilemez. O kilolarını seven, göbüşünü tombişim diye öpen bir adama ada kendini. Böylesine değil..

Neden kendine bu kadar kötü davranılmasına müsade ediyorsun?
Annene ne kadar kırıldığını anlatıp dertleşebilirsin,erkek arkadaşın hala ne vasıfla yanında onu da anlayamadım zaten.

inanmıyorum ya nasıl vicdansızlık bu...:cry:

sevgilini anlıyorum zaten pislik herif. bas tekmeyi gitsin.:KK62:

ama annene inanamıyorum, bir anne kızına elinde olmayan hem de dış görünü gibi bir sebepten dolayı nasıl bunları söyler?:KK43:

Anneyi geç, anne diyebilir yapacak birşey yok sonsuz tahammül bir tek anneye edilir. Ama sevgiline gelince.. Allah biliyor ya tekmeyi o saniye basardım. Anne seçim değildir ama eş bir seçimdir. Yarın öbür gün evlenince kilo alacaksın, hamilelikte kilo alacaksın, doğumdan sonra hepsini veremeyeceksin. Bir kısmını versende göbeğin pörsümüş bir şekilde az da olsa mutlaka kalacak, çatlakların olacak, belki hamilelikten dolayı cilt lekelerin olacak, ayak numaran falan büyüyecek. Bu adamı her defasında karşında bulacaksın demektir bu. Seni olduğun her şekilde (ki sağlık söz konusuysa) kabullenemeyen adamın gözü dışarıya da çok kolay kayar benden demesi. Şakadır falan da deme. Her şakanın altında bir gerçek vardır ve kıran hiçbirşey şaka olarak kabul edilemez. O kilolarını seven, göbüşünü tombişim diye öpen bir adama ada kendini. Böylesine değil..

Hemen ayrılacaktım ama annemin yorumlarıda frenledi öz annem bile böyle derken normaldir dedim hatta annem ben erkek olsam senden ayrılırım diyince ayrılırmı benden diye korkmuştum ne salağımm
Şu an gözümden gönlümden her türlu düştüğünü görüyorum zaten
İnsanlar felç kalıyorda eşleri bırakmıyor bunlar ben kilo aldım diye yerden yere vurma derdinde

bence annenizin söyledikleri daha ağır laflar, sevgilinizden ziyade...
bir anne kızına bu lafları dememeli...

sizin özgüveninizi yok ediyor, bu halde nasıl ilişkilerinizde sağlıklı olabilirsiniz ki.?

anneniz hayrete düşürdü beni...

bas tekmeyi gitsin sevgiline insanlık hali zayıflar şişmanlar 70 kılosun ayrıca çok kılonda yok

neden müsade ediyorsun ki senınle boyle konusmalarına ilaç kullandıgını ve kılo yaptıgını her seferınde soyle.

Neden kendine bu kadar kötü davranılmasına müsade ediyorsun?
Annene ne kadar kırıldığını anlatıp dertleşebilirsin,erkek arkadaşın hala ne vasıfla yanında onu da anlayamadım zaten.

Anne neden bu şekilde konuşuyosun nekadar üzüldüğümü görmüyomusun diyorum Yalan mı söylediklerim diyor alem 3 çocuklu senden zayıf diyor
Bakta kendine gör diye diyorum diyor bazen
Ama aşşağılayıcı şekilde demesine ne gerek var

bence annenizin söyledikleri daha ağır laflar, sevgilinizden ziyade...
bir anne kızına bu lafları dememeli...

sizin özgüveninizi yok ediyor, bu halde nasıl ilişkilerinizde sağlıklı olabilirsiniz ki.?

anneniz hayrete düşürdü beni...

Evet bende bunu farkettim özgüvenim gitti
Eskiden kendimi beğenirdim şimdi çirkin hissediyorum ne giysem yakıştıramıyorum acaba herkes annem gibi mi yorumluyor beni görünce diye düşünüyorum :KK43:

Düğüne gittim eve gelince topuklu ayakkabılarımı çıkarınca ayaklarım ağırdı diyorum mesela ee o kiloyla nerene güvenip giydin o ayakkabıları diyor

Terlediğimde sıcak oldu dediğimde o kilolarla nolacaktı başka terlersin tabi diyor

Herşeyii kiloya bağlıyor annem psikolojim bozuldu artık yaa

Anne neden bu şekilde konuşuyosun nekadar üzüldüğümü görmüyomusun diyorum Yalan mı söylediklerim diyor alem 3 çocuklu senden zayıf diyor
Bakta kendine gör diye diyorum diyor bazen
Ama aşşağılayıcı şekilde demesine ne gerek var

annenizde kilo takintisimi var? Duyanda 120 kilosunuz sanacak. Tamam kilo saglikli birsey degil ama sonucta ilac tadavisinden olmus.

Oldum olasi insanlari dis görünüsüyle yargilayan insanlari hic sevmemisimdir.

Benim annem dese, annelikten reddederdim valla.

Kimse anneniz gibi düşünmüyodue sonuçta aşırı bi kilo değil, birçok kişi boyu kadar kilo (160-60 gibi) .. Siz 58 kilodan yükseldiğiniz, yani eski zayıf halinize alışkın oldukladından böyleler bence.. Anneniz endişeden belki de biraz kabalaşmış. Kısa bir sürede kilo aldığınızdan , daha da alırsınız sürekli sanıyor olabilir. Ama işim ucunda sağlık sorunu var, ki bu gidişle bide psikolojik sağlık sorunlarınız olmasın onlar öyle dedikçe ya. Uyarın annenizi, sert bi şekilde. Bidaha derse küs kalın uzun süre vs anca öyle anlarlar hatalarını..

ben annemle güzelce bir kavga eder benimle doğru düzgün konuşana kadar konuşmam derdim
sevgilime de tekmeyi basardım öyle çabuk ayrıl demezdim ama denildiği gibi hamile olsan yaşlansan daha gencini, daha incesini arayacak demektir bu

alalaaa benimde boyum 175 kilomda 66 ne var yani terbiyesizler. bizim boylarımızdaki insanların kiloları batmaz insana şişko olacak kadar. ayrıl o sevgiliden annenle de konusma bosver

sevgilin el bırak gitsin bune rahtalık terbiyesizlik

anneye gelince o farklı lafı söyler ama içi cız eder yapacak bir şey yok.

ama bir süre konuşma

Annen de sevgilinde birer manken galiba. Seni gayet rahat gözümde canlandırıyorum, göze batan bişey olmadığını kestirmek kolay

Yok mu onların kusurları ya? İçin den dolu dolu bir höst de bu dar kafalılara, sonra da sen onların kusurlarını çarp yüzlerine.

X