bile bile evlenmekmi yoksa ayrılmakmı

Hella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2007
91
0
86
Eskişehir
çok kararszm kızlar 3 yıl oldu birlikteliğimz ama hep bnm werdiğim tavizlerle yürüdü makyaj yapma dedi tmm dedim kıyafetime karıştı tmm dedim arkadaşlarıma karıştı grşme dedi tmm dedim herşeye tmm dedim ama artık hiç bişeyden taviz wermiyorum 1 yıldır.we tabiki 1 yıldır zorla sürdürüorz.alıştırdm bikere herşeye tmm demeye şimdi kabul etmeyince kawga ediorz sürekli.şuandaki sorunumuz ise ewlenince bnm kendi soyadımıda kullanmak istemem.ben bu konuda hiç bi şekilde ödün wermicm çok yıprandm artk sürdüremiorm dayanıcak kawga edick gücüm kalmadı artk we şu an itibariyle birlikteliğimizi gözden geçirme kararı aldık.ben hayatımın sonuna kadar uyarılmak istemiorm.kawga etmekten anlaşamamaktan anlaşılamamaktan nefret ediorm artk we tek istediğim huzur we saygı.

ah cnm benim bunu evlenmeden önce farkedebilmen ve görebilmen çok güsel senin açından cnm dedigin gb hayat sürekli hata yapıyomuşun gb uyarı almakla geçmez o insanı zamanla sevemezsin zaten eminimki aşırıya kaçan bir kızda degilsindir bu erkeleri anlamak bazen çok güç ya

su erkekler varya omur torpusu valla baska hic bisey degilklava:

Aman benim kocamda öyleydi evlenmeden öncekaydirigubbakcemile
Herşeyime karışırdı makyajıma, giyimime, arkadaşlarımabenneyaptımki
Hep kavga, hep kavga
Amma velakin evlendikten sonra hiç bir şeye karışmaz oldu değişti adam resmen
Mini etek bile giyiyorum belli ortamlardakaydirigubbakcemile3
Bende bir tek soyadımı kullanamadım o kadar, bir ona izin vermedi :dilcikar:

Huzur en önemlisi,ben şahsen şimdi sana vazgeç ya da değişir vs diyemem ama iyi gözlem yap,davranışlarını çok iyi değerlendir.Gerçekten mutlu ve huzurlu olacağına inanıyorsan ancak o zaman evlen.

benimki de aynı canım,3yıllık ilişkim var.makyaj kıyafet hepsine karışır,çok kıskanç..aynı durumdayız yani.:1hug:
deli gibi seviyorum onu ve bu ilişkinin yürümesini istiyorum ömür boyu.sevdiğim içinde her dediğini kabul ediyorum,işin tuhaf yanı artık o kadar rahatsız olmuyorum isteklerinden.beni sahiplenmesi,kıskanması hoşuma gidiyo.çoğu zaman bizimde problemlerimiz oldu ama bence orta yol her zaman bulunuyor karşılıklı sevgi varsa.
sizde karşılıklı oturup konuşun ikinizi de sıkmıcak,bunaltmıcak bi çözüm yolu vardır elbet a.s tabi ayrılmak sana daha cazip geliyosa bişey diyemem:teselli:

3 yl cok uzun bır zaman, zaten ılıskınız eskımişş, eskıyen ılıskıler eger mutsuzluga gıdıyorsa son cırpınıslar batmadan evvelkı cırpınıslardır ve batmayı kolaylastırır cnm onceden anlaman guzel, hayatta mutlu olmak cok baska bısey onun dedıklerıne karşı koymaya calısman cok baska, mutlulugu tatmak ıstıyorduysan, dogru olanı yaptıgını soyleyebılırım.

hepinize çok teşekkür ediorm kızlar iiki warsnz :teytey: sanırım bnm için mutluluk huzur we bana artk herşey çok ağır gelmeye başladı.gücüme gdio artk bazı şeyler düşünüorm bakıorm herkesmi böyle die hyr deil omadığını gördükçe dahada sorguluorm herşey karışıo o zaman kafamda işin içinden çıkamıorm. bnm derdm hesap wermedn gezip tozmak deil sadece huzur ama bu tartışma ortamnda ne saygı kalıo nede mutluluk..:1no2:

Allahin sevgili kuluymusunki bunlari evlenmeden görebilmissin.Uc yil cok bile dayanmissin.Cunku bir insan basinda neyse sonundada odur.Asla degistiremezsin.Cunku böyle kavgalar birlikteligide ölduruyor..insan yuz göz oluyor.Böyle oluncada MUTSUZLUK.Bence kararindan vaz gecme.Insan dunyaya bir sefer geliyor.Senin icin iyi kararlar vermen dileklerimle.

Aslina bakilirsa erkek arkadasinin hic bir sucu yok.
Mutsuzluguda, huzursuzluguda sen kendi kendine yasatmissin canim.
O yapma dedikce, tamam demis, ödün vermissin bazi seylerden.
Her erkegin mutlaka bazi kisitlamalari vardir.
Fakat herseyin fazlasi zarar, hele hele herseye "tamam", "olur" demek cok büyük bir zarar.
Erkeklerin her istediklerini yapiyoruz, sonra zamanla kendi kendimizi yipratiyoruz, iliskimiz yürümüyor diyerek erkeklere atiyoruz sucu.
Hayir asil suc bizde.
Hani deriz ya hep, ya esim veya sevgilim cok degisti diye. Zamanla asil degisen bizleriz bence.

Bu durumdan nasil kurtulursun bilmiyorum ama eger seviyorsun onsuz yapamayacaksan devam et, birakma derim. Ve bundan sonrada herseyden ödün verme, fakat bunu yavas yavas yap, bir anda herseye hayir dememelisin, yoksa sorunlar bitmez.

Erkek arkadasina bi konuda katiliyorum, o da soyisim konusunda. Bence bir bayan evlenince erkeginin soy ismini almali, eski köye yeni adet getirmemeli diyorum, ama bu sadece benim sahsi fikrim.

Mutluluklar canim, insallah halledersiniz sorunlarinizi.

böle ortamda zaten ılk etapta saygı gıder,
saygı gıdınce mutsuzluklar baslar, kavgalar baslar
huzur gıder, sonra sorusturmalar baslar işte şu an senın yaptıgın gıbı
son cırpınıslardır aslında, ılıskıyı kurtarsam mı kurtarmasam mı kurtarabılır mıyımler baslar,

aslına bakarsan kurtulmaz bu ılıskı aynı devam eder ya da kötuye gıder... ve en guzelı bıtmesı zaten cunku mutluluk onemlı olan, ve böle gıden bı ılıskıde mutlluk yok bu cok açık. dedıgın gıbı cevrede ınsanlar böle dııl, mutlular.. ıyı karar vermıssın yani. zararın neresınden dönersen kardır dıye bosa dememısler..

canım sen karar ver onu seviyosun ve onun istediği gibi mi olacaksın. yoksa kendini mi daha çok seviyosun. kendini daha çok seviyosan bil ki böyle devam ederse kendin olamıycaksın artık. soyadını boşver bence de o okadar mühim değil ama seni olduğundan farklı biri yapmaya çalışıyosa bırak hazırda kendi istediği gibi bi kız bulsun tabi varsa. ama onsuz yaşayamam bazı şeylerden vazgeçmeyi kabul ederim diyosan sen bilecekesin.ben de böyle şeyler yaşadım şi,mdi diyosum ki allah korumuş da evlenmemişim biraz daha yaşım büyüdü böyle düşünüyorum.

evet sana bu şeklide karışması dayanılmaz bişey alıştırmıcaktın bu kadar taviz vermicektin ama bunları farketmen çok iyi.soyadı meselesine gelince sanırım artık sinirlerin bozulmuş ve hiçbirşeye tahammül edemiyorsun bana öyle geldiki kendi soyadını kullanmak istemen sevgiline karşı çıkmak bunu yapma bak bende eşimin soyadını aldım bu sana zorlanmış bişey değil tabiki ama bunun için tartışmaya değimez

Ancak sen bilirsin...Evlenmeden once bunlari gormen, bilmen çok guzel.
inan soz, nisan olunca insan biraz daha farkli oluyor, dugun arifesinden de acayip karma karisik oluyor, sonrada çok geç...
Yanliz, evet dedigin gibi yanlislar yapmissin, tamam, evet, dedikçe senden daha da fazlasini isteyecek. hepsi oyle.
Zamana birak o zaman, yavas yavas tekrar limitleri koymaya çalis...Tepkilerini gorursun.
Ama soyadi için anlayabilirim
Sahsen ben erkek olsaydim, esimin soyadimi tasimasini isterdim.
Sevgiler

benimde üniversitedeki flortüm aynen böyleydi
bende senin gibiydim
ama bi yere kadar yapabildim
2 yılımı çaldı diyorum şimdi
ondan kurtulduguna öyle mutluyumki
şu an başkasıyla evlenmek yolundayım
ve iyikide öle bi piskopatı şeçmemişim diyorum
ben derimki hiç vaktini boşa harcama

Çok ödün vermişsin kendinden..

Tepene çıkmış şimdide...

ilişkinizi gözden geçirme kararı alman iyi olmuş,düşünürsün hiç diilse,biraz kafanı dinlersin...

Evlendikten sonra da bunları kaldırabilceksen evlen ..ama şuanki gibi kaldıramıycaksınız ki öyle gözüküyo evlenme...

Kısıtlamalar da bi yere kadar çünkü,insanın bunalma noktasına gelince patlıyo işte böyle herşey...

İyi düşün

Ve doğru kararı ver

herşeyi teker teker anlatmışsın farkına varmışsın bundan sonra tek şey iyi düşün doğru karar ver....Hakkına hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…