çok kararszm kızlar 3 yıl oldu birlikteliğimz ama hep bnm werdiğim tavizlerle yürüdü makyaj yapma dedi tmm dedim kıyafetime karıştı tmm dedim arkadaşlarıma karıştı grşme dedi tmm dedim herşeye tmm dedim ama artık hiç bişeyden taviz wermiyorum 1 yıldır.we tabiki 1 yıldır zorla sürdürüorz.alıştırdm bikere herşeye tmm demeye şimdi kabul etmeyince kawga ediorz sürekli.şuandaki sorunumuz ise ewlenince bnm kendi soyadımıda kullanmak istemem.ben bu konuda hiç bi şekilde ödün wermicm çok yıprandm artk sürdüremiorm dayanıcak kawga edick gücüm kalmadı artk we şu an itibariyle birlikteliğimizi gözden geçirme kararı aldık.ben hayatımın sonuna kadar uyarılmak istemiorm.kawga etmekten anlaşamamaktan anlaşılamamaktan nefret ediorm artk we tek istediğim huzur we saygı.
bitti kızlar bakalım şimdi neler olucak
bridget jones'un günlüğü 2 de bi sahne var. olayın başında kız sevgilisnden ayrılıo. ayrılma sebebide sevgilisinin onu avukatlar toplantısında savunmaması. neyse daha sonra kız hapse girio. hapiste başka kızlarla tanışıo ve sohbet ediolar sevgilim bana çok kötü davranıodu bende ondan ayrıldım diyo bridget. kızlardan bitanesi de eet benimkide bana kötü davranıodu beni başka erkeklere satıodu dio. bi diğer kız benim sevgilmde çok kötü davranırdı bana beni çalıştırır kendi yatardı beni uyuşturucuya da alıştırdı dio. sonra bridgete soruolar seninki sana naptı diye. o kızların derdini duyunca bridget meğer ben ne kadar ufak bişeye takılmışım gibisinden olayın farkına varıo. ve aslında her yönden mükemmel olan sevgilisini sırf bu küçücük sebepten dolayı terketmesinin ne kadar saçma olduğunu düşünüo.
ama adam bridget'i kurtarmak için neler neler yapiyorbridget bunu ögrendikten sonra adama gidiyor
Huzur en önemlisi,ben şahsen şimdi sana vazgeç ya da değişir vs diyemem ama iyi gözlem yap,davranışlarını çok iyi değerlendir.Gerçekten mutlu ve huzurlu olacağına inanıyorsan ancak o zaman evlen.
Canım sevindim sorunlarınızı kısmen de olsa çözdüğünüze.İnşallah her şey daha iyi olur.:enbuyukkk:kızlar aradı yıldönümümüzde geçen gün ağladık knştk we barıştk. zaten bazı şeyleri ben kabul ettirmiştm geçen seneden itibaren makyaj arklar falan o olaylar tmmdı bnm için.şidi knştk bnm için önemli olan şeyleride kabul etti bakalım şimdilik ii gdio tabi cnm cicim deilz hemen olamayzda zaten zamanla olması gerekio eskisi gbi. bzm ilişkimizdeki en büyük sorun okulun bitmesi we bzm 4 ayda 6 kere grşbilmemz.yani sorunlar yüzyüze olmaynca zor halledilio zaman alıo onları aşabilmek. hepinize çoookkk teşekkür ederm arkadşlar iiki warsnz hihoyyyt
çok kararszm kızlar 3 yıl oldu birlikteliğimz ama hep bnm werdiğim tavizlerle yürüdü makyaj yapma dedi tmm dedim kıyafetime karıştı tmm dedim arkadaşlarıma karıştı grşme dedi tmm dedim herşeye tmm dedim ama artık hiç bişeyden taviz wermiyorum 1 yıldır.we tabiki 1 yıldır zorla sürdürüorz.alıştırdm bikere herşeye tmm demeye şimdi kabul etmeyince kawga ediorz sürekli.şuandaki sorunumuz ise ewlenince bnm kendi soyadımıda kullanmak istemem.ben bu konuda hiç bi şekilde ödün wermicm çok yıprandm artk sürdüremiorm dayanıcak kawga edick gücüm kalmadı artk we şu an itibariyle birlikteliğimizi gözden geçirme kararı aldık.ben hayatımın sonuna kadar uyarılmak istemiorm.kawga etmekten anlaşamamaktan anlaşılamamaktan nefret ediorm artk we tek istediğim huzur we saygı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?