- Konu Sahibi Estrella39
-
cnm bir ilişkiyi karşındakini kırmadan bitirmen mumkün değil. madem gönlün başkasında ayrıl çocuğada yazık. o sana böle davransa hoşuna gidermiydi. o yüzden düzgün bir yolla ayrılmak istediğini söle. ha yaptığın baştan yanlış bunu sende anlamışşsn ama geç olmuş biraz. en azından şimdi bu oyunu bitir ve yoluna bak cnm en doğrusu bu bence
anladığım kadarıyla kimse kimseyi sevmiyor.
yaptığın doğru değil niye onu kıskandırmak için başkasını kullanıyorsun ki ?
aynı şeyi bir erkek sana yapsa.
neyse bence ayrıl fazla uzamadan.
kolay değil elbet. ama başladın bi kere bitirmen sana bağlı. bi bahane uydurman lazım. herşeyi olduğu gibi anlatırsan kötü bir izlenim bırakırsın. en iyi kıvırman başka çaren yok. örneğin küçük bişeyden kavga çıkarıp bitirebilirisn. e doğru bişey değil ama yapcak bişey yok işte
Herşeyi anlatamam dediğin gibi kötü bir izlenim bırakırım,hiç olmaz.
İşte o yok.kavga çıkarmamı sağlıycak hiç bir şey yapmıyor.
çok küçük bir şey dahi yapsa büyütebilirim ama yok işte yok....
Kim kimi ilk gördüğü bayram ortamında sevip ertesi gün sevgili olup da çok sevebilir?
Hele de erkekse bahsettiğimiz kişi?
İnanmayın efendim daha önce görmemişsiniz bile bu mavi gözlü çocuğu, mavi gözlü çocuk deyince de aklıma Elif Şafak kitabı geldi ya konumuzla alakası yok.
Arada zaten 3 saat mesafe varken normal ilişki bile süner, soğur sizin bir şey hissetmediğiniz ilişki daha da açmaza girecektir.
Ayrılmak için bizler uzun uzun açıklama yapma gereği duyuyoruz ama inanın erkekler sadece bitti deyip çekip giderken hiç de açıklama borçlu hissetmiyorlar.
Kırmadan ayrılma diye bir şey yoktur, ayrılıklar kimse kırılmadan olamaz ama kusura bakmayın ben o mavi gözlü çocuğun bu ayrılığa üzülüp kırılacağına inanmıyorum, asıl amacınızı anlasa bile en fazla hakaret dolu mesaj atar iki üç kez zorlar bırakır, erkek tabiatı.
Yapacağınız şey devam edemeyeceğinizi bu ilişkide gelecek görmediğinizi söylemek ve özür dileyerek hayatında başarılar dilemek tabi bir de sonrasında gelebilecek olan mesajlara aramalara karşılık vermemek.
Bir de sizin sevdiğiniz kişinin de orada kavga çıkarması sizi sevdiği anlamına gelmez böyle bir yanılgıya kapılmayın derim, elinin altındakini kaybetmenin siniri muhtemelen.
Olmadık hırs ve inatlarımla yanlış insanlara yanlış şeyler yapmışlığım çoktur siz bana güvenin en kısa yolu bu.
Kolay gelsin.
cnm hiç bilmiyorum ama akşamdan beri çok gerginim.hiç hiç, kendisini bile daha yeni gördüm.ne ailesini bilirim ne kendisini.arayamam ama telefonda söyleyemem.ancak mesaj atarım.çünkü eğer telde çok ısrar ederse hayır diyemeyebilirim. :s:s tabikide beni her seveni sevmek zorunda değilim de ilişkiye başlayınca bi farklı oluyor sanki.hani onu kandırmışım gibi hissediyorum,ki öylede.inşş cnm inşş problem olmaz.ayrılalım bitsin konu kapansın daha da açılmasın istiyorum.canım bi ilişkiye başlamak ne kadar doğalsa bitirmekde okadar doğal...kendini niye bu kadar geriyorsun ki...sanki o mavişe yıllardır ümit veriyorsun bayramdan bu zamana ne kadarcık zaman olduki...oda sana kör kütük aşık değildir ....hemen ara ve bi ilişki için hazır olmadığını söyle...seninle başlarken herşey güzel olsun diye başladım ama şu an bi ilişkiye hazır değilim kusura bakma de...başkası için kendini yıpratma...uzatırsan yorulacaksın yıpranacaksın...hemen ara ve konuş...kırılırsa kendisi bilir kırılabilir ama kırılacak bişi yok bunda...seni her seveni sevmek zorunda değilsinki...emin ol erkekler için böyle şeyler problem olmaz...
öyle diycem canım başka diycek bişey yok sanırım :s evet çok haklısın ki sevgi o kadar basit bir şey değil bana göre.pat diye sevemezsin kimseyi. hiç uzatmadan bitirmem lazım,daha fazla bağlanmadan bana,hem onun için hemde benim için daha iyi olucak öyle.o zaman ilişkiniz hakkında emin olmadığını alışamadığını falan söyleyip ayrılmak. kısa bir ilişki zaten biraz ısrar eder sonra vazgeçer tahminen. ha bide hemen öle sevgi falan olmaz . seviyorum diyomuş ya enteresan bir durum. hoşlanırsın ama sevgi falan yalan bence. o yüzden fazlada kırılmaz. uzatırsan işte o zaman sorun olabilir. hazır kısa bir vakit olmuş bitir
Böyle baktığında kalbin güm güm çarpmalı,heyecan,sevgi sarmalı bütün heryerini. ama bu yok işte. o yuzden aşk olmadan sevgi olmadan hiç bir şey olmaz. bu sadece ikili birlikteliklerde değil her konuda boyle. evet nedense kaçan kovalanıyor,garip :scanım sevmediğin kişiyle olma bence. sevmeden hiç birşey olmuyor.sıcak hissetmiyorsan hele:26:
ama tabi karşındakini kırmadan yapmakta önemli.erkek kmyası cok farklı hep kaçanın peşinde sen soğuk davrandıkça değerli oluyorsun çözemiyorum valla.
ama dediğin gibi ona da yazık fazla uzatma ama sakın kıskandırmak icin seninle oldum deme sakın
Sebepsiz..
Bitti... (3 Nokta)
Bir Mesaja Bakar Herşey..
Hem Aynı Şehirde de Değilsiniz..
Sizin İçin Çok Özel de Değil Bu Arkadaş..
Evet ttlım özel birisi değil....
bi tek bitti demekle olmaz ki nedenini sorucak gerekçe istiycek.
o yuzden bi açıklama illaki şart.
Mesajı hazırladım kızlar bakar mısınız?
Eklenmesi gereken bir şey varsa söyleyiniz..
"" ....... soze nasıl başlasam bilemiyorum.Seni kırmadan bu işi yapmak çok zor ama buna mecburum daha kötü olmaması için.Senden başta hoşlanmıştım bunu sevgiye taşıyabilecegimi düşünmüştüm ama olmadı.Seninle başlarken her şey güzel olsun diye başladım ama umduğum gibi olmadı.Ben bu ilişkide bir gelecek göremiyorum.O yuzden daha başlamadan bitmesi bizim için en doğrusu olucak.Ne sen üzüleceksin, ne de ben.Böyle olmasını istemezdim ama elimde değil.Özür diliyorum ve hayatında mutluluklar diliyorum....
O Zamaann:44:
Alışamadım, Sanki Bir Şeyler Eksik..
Isınamadım Sana..
Senin Beni 1 Haftada Sevdiğin Kadar Ben Seni Sevemedim..
Dün Gece Çok Düşündüm, Sabaha Kadar Ama Olmuyor Olmuyor
Gibi.. Gibi..
Olmaz mı?
Mesajı hazırladım kızlar bakar mısınız?
Eklenmesi gereken bir şey varsa söyleyiniz..
"" ....... soze nasıl başlasam bilemiyorum.Seni kırmadan bu işi yapmak çok zor ama buna mecburum daha kötü olmaması için.Senden başta hoşlanmıştım bunu sevgiye taşıyabilecegimi düşünmüştüm ama olmadı.Seninle başlarken her şey güzel olsun diye başladım ama umduğum gibi olmadı.Ben bu ilişkide bir gelecek göremiyorum.O yuzden daha başlamadan bitmesi bizim için en doğrusu olucak.Ne sen üzüleceksin, ne de ben.Böyle olmasını istemezdim ama elimde değil.Özür diliyorum ve hayatında mutluluklar diliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?