Bile bile yanlış bir ilişkiye başladım..Yardım eder misiniz?

Estrella39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.447
2
0
İstanbul
Öncelikle özet geçeyim.
Benim uzun zamandır çok sevdiğim bir çocuk vardı.Bir zamanlar o da beni sevmişti bende seviyordum ama ben erkeklere olan güvenimi kaybettiğim için onu reddetmiştim.2-3 ay geçti.Ben tekrardan ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım.Ve bu hislerim artık sevgi katındaydı.Ama sevgilisi vardı.Ona kendisini sevdiğimi söyledim açık açık ama o beni sevmediğini .... sevdiğini söyledi.Ama ben vazgeçmedim hep sevdim bir gün olacağımıza inanarak.Ve haziranın başında ayrıldılar.

Bayrama 1-2 gün kala düşündüm ve onun beni asla sevmeyeceğine,olamayacağımıza karar kıldım.Çünkü sevgiye dair tek bir belirti bile yoktu.Bayram geldi ve biz sürekli aynı ortamdaydık.Bulunduğumuz yere kendisini ilk defa gördüğüm mavi gözlü kumral-sarışn bi çocuk geldi.Dikkatimi çekti sordurdum kim diye.Her neyse biz bu çocukla konuştuk.Esas amacımda malum kişiyi kıskandırmak ve pişman olmasını sağlamaktı.

Ve amacıma da ulaşmıştım.Bir kaç dk sonra malum kişiyle konuştum ve benimle olmak istediğini söyledi.Ama çok geçti.Ben kendimde bitirmiştim onu.Bitirdiğimde tam bitirdiğim için tekrardan bişey olamazdı.Neyse biz yine mavi gözlü çocukla konuşmaya devam ettik.Ertesi günse sevgili olduk.Malum kişi o kadar çok sinir oldu ki çekirdek kabuğunu doldurmayacak bir neden yüzünden kavga çıkarttı başka birisiyle.

Ve şimdi ben istanbula geldim,malum kişi oturduğu şehire gitti ve sevgilim olan kişi de kendi şehrine gitti.Aramızda 3 saatlik fark var.E benim amacım da onu kıskandırmaktı,pişman etmekti ya şimdi hiç bir şey görmüyor duymuyor.Ve bende sevgilim olan kişiye pek bir şey hissetmiyorum haliyle ilişki denen bir şey yok ortada.Zaten dün akşamdan beri pek konuşmuyorum.Mesajlarına çok gerekirse 'cnm' diyorum o kadar.Askımı kullanmıyorum bile.Ve benim ayrılmam lazım.Devam edersem ona yazık etmiş olucam.Boyle bir şey yapmam hataydı evet ama şimdi o hatanın daha büyük hatalara yol açmasını istemiyorum.Ama nasıl ayrılıcam ne diycem onu bulamıyorum.Sürekli düşünüyorum ama yok.Üzülmesini de istemiyorum çocuğun hiç bir suçu yok sonuçta.Bu arada biz 7 gündür sevgiliyiz ve bana seni çok seviyorum diyor.Pekte inandırıcı değil aslında 7 günde kimse 'sevemez' hoşlanır tamam ama sevgi çok başka bir şey.

Çok uzattım sanırıımm.
Sizden ne yapmam gerektiği, onu kırmadan bu ilişkiyi nasıl bitirmem gerektiği hakkında yardım almak istiyorum.
Okuyan herkese teşekkür ediyorumm....

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm bir ilişkiyi karşındakini kırmadan bitirmen mumkün değil. madem gönlün başkasında ayrıl çocuğada yazık. o sana böle davransa hoşuna gidermiydi. o yüzden düzgün bir yolla ayrılmak istediğini söle. ha yaptığın baştan yanlış bunu sende anlamışşsn ama geç olmuş biraz. en azından şimdi bu oyunu bitir ve yoluna bak cnm en doğrusu bu bence

anladığım kadarıyla kimse kimseyi sevmiyor.
yaptığın doğru değil niye onu kıskandırmak için başkasını kullanıyorsun ki ?
aynı şeyi bir erkek sana yapsa.
neyse bence ayrıl fazla uzamadan.

Ben zaten yanlış olduğunu bile bile başladım bu ilişkiye.Tabikide hoşuma gitmezdi direk söylenip ayrılınmasını isterdim ama bana zor geliyor.Ne diycem nasıl toparlıycam cümleleride anlatıcam. :s:s

anladığım kadarıyla kimse kimseyi sevmiyor.
yaptığın doğru değil niye onu kıskandırmak için başkasını kullanıyorsun ki ?
aynı şeyi bir erkek sana yapsa.
neyse bence ayrıl fazla uzamadan.

Bak canım şöyle;
malum kişi beni seviyormuş aslnda ama ben başkasıyla cıkınca azalmştır sevgisi,
sevgilim olan çocuk beni çok sevdiğini söylüyor,
ben kimseyi sevmiyorum.
ayrılıcam da nasıl ayrılıcam.
bende bunu soruyorum sizlere.
ne denilebilir boyle bir durumda?

kolay değil elbet. ama başladın bi kere bitirmen sana bağlı. bi bahane uydurman lazım. herşeyi olduğu gibi anlatırsan kötü bir izlenim bırakırsın. en iyi kıvırman başka çaren yok. örneğin küçük bişeyden kavga çıkarıp bitirebilirisn. e doğru bişey değil ama yapcak bişey yok işte

Kim kimi ilk gördüğü bayram ortamında sevip ertesi gün sevgili olup da çok sevebilir?
Hele de erkekse bahsettiğimiz kişi?
İnanmayın efendim daha önce görmemişsiniz bile bu mavi gözlü çocuğu, mavi gözlü çocuk deyince de aklıma Elif Şafak kitabı geldi ya konumuzla alakası yok.
Arada zaten 3 saat mesafe varken normal ilişki bile süner, soğur sizin bir şey hissetmediğiniz ilişki daha da açmaza girecektir.
Ayrılmak için bizler uzun uzun açıklama yapma gereği duyuyoruz ama inanın erkekler sadece bitti deyip çekip giderken hiç de açıklama borçlu hissetmiyorlar.
Kırmadan ayrılma diye bir şey yoktur, ayrılıklar kimse kırılmadan olamaz ama kusura bakmayın ben o mavi gözlü çocuğun bu ayrılığa üzülüp kırılacağına inanmıyorum, asıl amacınızı anlasa bile en fazla hakaret dolu mesaj atar iki üç kez zorlar bırakır, erkek tabiatı.
Yapacağınız şey devam edemeyeceğinizi bu ilişkide gelecek görmediğinizi söylemek ve özür dileyerek hayatında başarılar dilemek tabi bir de sonrasında gelebilecek olan mesajlara aramalara karşılık vermemek.
Bir de sizin sevdiğiniz kişinin de orada kavga çıkarması sizi sevdiği anlamına gelmez böyle bir yanılgıya kapılmayın derim, elinin altındakini kaybetmenin siniri muhtemelen.
Olmadık hırs ve inatlarımla yanlış insanlara yanlış şeyler yapmışlığım çoktur siz bana güvenin en kısa yolu bu.
Kolay gelsin.

Herşeyi anlatamam dediğin gibi kötü bir izlenim bırakırım,hiç olmaz.
İşte o yok.kavga çıkarmamı sağlıycak hiç bir şey yapmıyor.
çok küçük bir şey dahi yapsa büyütebilirim ama yok işte yok....

canım bi ilişkiye başlamak ne kadar doğalsa bitirmekde okadar doğal...kendini niye bu kadar geriyorsun ki...sanki o mavişe yıllardır ümit veriyorsun bayramdan bu zamana ne kadarcık zaman olduki...oda sana kör kütük aşık değildir ....hemen ara ve bi ilişki için hazır olmadığını söyle...seninle başlarken herşey güzel olsun diye başladım ama şu an bi ilişkiye hazır değilim kusura bakma de...başkası için kendini yıpratma...uzatırsan yorulacaksın yıpranacaksın...hemen ara ve konuş...kırılırsa kendisi bilir kırılabilir ama kırılacak bişi yok bunda...seni her seveni sevmek zorunda değilsinki...emin ol erkekler için böyle şeyler problem olmaz...

o zaman ilişkiniz hakkında emin olmadığını alışamadığını falan söyleyip ayrılmak. kısa bir ilişki zaten biraz ısrar eder sonra vazgeçer tahminen. ha bide hemen öle sevgi falan olmaz . seviyorum diyomuş ya enteresan bir durum. hoşlanırsın ama sevgi falan yalan bence. o yüzden fazlada kırılmaz. uzatırsan işte o zaman sorun olabilir. hazır kısa bir vakit olmuş bitir

Son düzenleme:
canım sevmediğin kişiyle olma bence. sevmeden hiç birşey olmuyor.sıcak hissetmiyorsan hele:26:

ama tabi karşındakini kırmadan yapmakta önemli.erkek kmyası cok farklı hep kaçanın peşinde sen soğuk davrandıkça değerli oluyorsun çözemiyorum valla.

ama dediğin gibi ona da yazık fazla uzatma ama sakın kıskandırmak icin seninle oldum deme sakın

Sebepsiz..
Bitti... (3 Nokta)
Bir Mesaja Bakar Herşey..
Hem Aynı Şehirde de Değilsiniz..
Sizin İçin Çok Özel de Değil Bu Arkadaş..

Canım öncelikle bu uzun yorumun için teşekkür ediyorum ve söze başlıyorum.
Bana da inandırıcı gelmiyor işte çok seviyorum diyo.hatta ilk tanıştığımız gün senden hoşlandım demişti de alaycı bi bakış atmıştım ona.
Evet katılıyorum sana,arada sevgi olsa bile mesafeler varken bi ilişki bitebiliyorsa,sevgi olmadan sürmesi çok zor.
Erkekler ayrılmak istiyorum,sıkıldım falanca derken bizler uzun uzun açıklarız gerçi çokta umursamazlar ya o açıklamayı neyse.Ben yine de bunu kendime borç bilirim.
Sanırım dediğin gibi yapacağım.belkide uzun süredir ilişkim yoktu o yuzden daha hazır değilmişimi de eklerim.
Ama gerçekten çok zor bir durum.
Birazdan mesajı hazırlayıp yollayacağım galiba,hiç vakit geçirmeden bitirmem lazım.
Yok ben kavga çıkarttı diye beni sevdi saymadım.sonra ablam kuzenim konuşmuş kendisiyle.ve bir kaç arkadaş.o da bana karşı boş değilmiş ama kendisi biraz bu konularda sessiz olduğuna belli etmemiş.
Sağol canım umarım kolaylıkla atlatabilirim......

cnm hiç bilmiyorum ama akşamdan beri çok gerginim.hiç hiç, kendisini bile daha yeni gördüm.ne ailesini bilirim ne kendisini.arayamam ama telefonda söyleyemem.ancak mesaj atarım.çünkü eğer telde çok ısrar ederse hayır diyemeyebilirim. :s:s tabikide beni her seveni sevmek zorunda değilim de ilişkiye başlayınca bi farklı oluyor sanki.hani onu kandırmışım gibi hissediyorum,ki öylede.inşş cnm inşş problem olmaz.ayrılalım bitsin konu kapansın daha da açılmasın istiyorum.

öyle diycem canım başka diycek bişey yok sanırım :s evet çok haklısın ki sevgi o kadar basit bir şey değil bana göre.pat diye sevemezsin kimseyi. hiç uzatmadan bitirmem lazım,daha fazla bağlanmadan bana,hem onun için hemde benim için daha iyi olucak öyle.

Böyle baktığında kalbin güm güm çarpmalı,heyecan,sevgi sarmalı bütün heryerini. ama bu yok işte. o yuzden aşk olmadan sevgi olmadan hiç bir şey olmaz. bu sadece ikili birlikteliklerde değil her konuda boyle. evet nedense kaçan kovalanıyor,garip :s

Sebepsiz..
Bitti... (3 Nokta)
Bir Mesaja Bakar Herşey..
Hem Aynı Şehirde de Değilsiniz..
Sizin İçin Çok Özel de Değil Bu Arkadaş..

Evet ttlım özel birisi değil....
bi tek bitti demekle olmaz ki nedenini sorucak gerekçe istiycek.
o yuzden bi açıklama illaki şart.

Evet ttlım özel birisi değil....
bi tek bitti demekle olmaz ki nedenini sorucak gerekçe istiycek.
o yuzden bi açıklama illaki şart.

O Zamaann:44:
Alışamadım, Sanki Bir Şeyler Eksik..
Isınamadım Sana..
Senin Beni 1 Haftada Sevdiğin Kadar Ben Seni Sevemedim..
Dün Gece Çok Düşündüm, Sabaha Kadar Ama Olmuyor Olmuyor
Gibi.. Gibi..
Olmaz mı?

Mesajı hazırladım kızlar bakar mısınız?
Eklenmesi gereken bir şey varsa söyleyiniz..

"" ....... soze nasıl başlasam bilemiyorum.Seni kırmadan bu işi yapmak çok zor ama buna mecburum daha kötü olmaması için.Senden başta hoşlanmıştım bunu sevgiye taşıyabilecegimi düşünmüştüm ama olmadı.Seninle başlarken her şey güzel olsun diye başladım ama umduğum gibi olmadı.Alışamadım,ısınamadım sana.Sanki bir şeyler eksik ve tamamlanamıyor.Senin beni 1 haftada sevdiğin gibi ben seni sevemedim.Dün gece çok düşündüm sabaha kadar ama olmuyor.Ben bu ilişkide bir gelecek göremiyorum.O yuzden daha başlamadan bitmesi bizim için en doğrusu olucak.Ne sen üzüleceksin, ne de ben.Böyle olmasını istemezdim ama elimde değil.Özür diliyorum ve hayatında mutluluklar diliyorum....

Son düzenleme:

Güzelim bu işi yapmak zor nasıl bi cümle? ay hemen değiştir lütfen.."bunu yapmak çok zor,bunu söylemek benim için de kolay değil" filan gibi bişey yaz bence..

Çok Klasik ..
Cevap Hakkı Doğuran Bir Mesaj Canım Ya..
Bu Kadar Uzatma..
Senin Üzüldüğünü Anlayınca Üstüne Çok Gelir..
Kendini Kasma ..
Rahat Ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…