Bilecikte yaşayanlar bakabilir mi?

journeyss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
150
31
27
Ablalar ben bildiğiniz gibi üniversite tercihlerimi yaptım, dün gece bu tercihler açıklandı. Ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (Gülümbe Kampüsü)'ni kazanmışım. Bilecikte yaşayan, okuyanlar varsa bilgi vermesini istiyorum. Sosyal hayatı nasıl? Hava şartları nasıl? İnsanlar soğuk mu? Ekonomik olarak nasıl?:p

Kız kardeşim orada okudu iki sene bende surekli yanında kaldım küçük şirin ucuz biyer ben cok seviyordum kardesım de çok seviyordu ulaşım kolay piknik yerleri var sinema alışveriş merkezi açıldı iki sene olmuştur. Kampüs harika kantinin dili olsada konuşsa bende okumuş kadar oldum yani Bilecikte. Beklentilerin neler bilmem ama Büyükşehir gibi değil çok yüksek tutma beklentilerini

Kız kardeşim orada okudu iki sene bende surekli yanında kaldım küçük şirin ucuz biyer ben cok seviyordum kardesım de çok seviyordu ulaşım kolay piknik yerleri var sinema alışveriş merkezi açıldı iki sene olmuştur. Kampüs harika kantinin dili olsada konuşsa bende okumuş kadar oldum yani Bilecikte. Beklentilerin neler bilmem ama Büyükşehir gibi değil çok yüksek tutma beklentilerini
Teşekkür ederim ama bişey daha sorucam gece çıkılabilicek biyer değil mi yani cafe bar falan?

Teşekkür ederim ama bişey daha sorucam gece çıkılabilicek biyer değil mi yani cafe bar falan?
:KK70:
valla geçmiş olsun, ben bozuyükte mydo okudum. bozuyük ve bilecik gelmişmemiş, yerler. öyle çok fazla yapabilceğin bişey yok. ama kıyaslarsan bilecik il olduğu için bozuyükten daha güzel ama bileciğe il demeye bin şahit ister.

:KK70:
valla geçmiş olsun, ben bozuyükte mydo okudum. bozuyük ve bilecik gelmişmemiş, yerler. öyle çok fazla yapabilceğin bişey yok. ama kıyaslarsan bilecik il olduğu için bozuyükten daha güzel ama bileciğe il demeye bin şahit ister.
of ya :KK43: hiç bi sosyal mekanı yok mu yani:KK14:

he eskişehire yakın sayılır. bide nereden geleceğine bağlı bileciğe. küçük biyerden geliyosan yabancılık çekmezsin ama gelişmiş biyerden geliyosan dumur olursun söyliyeyim

Öncelikle hayirli olsun bilecik güzeldi bilecik baskadir cafeler tabi var cook hem de cati da.. öyle görüntüsü de var gece bile acikti cafeler. Apartlarda coktu alışveriş merkezler var eskişehire bursaya yakin. İstersen gezmeye de gidilir piknik alanı da var belde gör hayran kalicaksin :KK66:

Bursada yaşıyorum eyvah ya :KK43:
bende bursadan gitmiştim :)
bak okul ve kadrosu güzel, gerçi ben ilk başladığımda anadolu üniye bağlıydı sonra şeyh edebali oldu. ama inan bilecik güzel bi yer değil. ama bu senin için daha iyi derslerine yoğunlaşırsın :KK66:

Öncelikle hayirli olsun bilecik güzeldi bilecik baskadir cafeler tabi var cook hem de cati da.. öyle görüntüsü de var gece bile acikti cafeler. Apartlarda coktu alışveriş merkezler var eskişehire bursaya yakin. İstersen gezmeye de gidilir piknik alanı da var belde gör hayran kalicaksin :KK66:
İnşallah dediğiniz gibi olur ya

Bilecik unvi gitmisim hayran kaldim çok yeni hem de ünv. İçi ferahlikti valla ben sinavlara girdiğimde gördüm süperdir yeşillik alan içinde. Küçügu büyütmüş ünv. Ama dolmuşlarla gidilir ünv şehir dişina kaliyor içinde değil.

Bilecik unvi gitmisim hayran kaldim çok yeni hem de ünv. İçi ferahlikti valla ben sinavlara girdiğimde gördüm süperdir yeşillik alan içinde. Küçügu büyütmüş ünv. Ama dolmuşlarla gidilir ünv şehir dişina kaliyor içinde değil.
Ben aile baskısından kurtulmak için gidiyorum ama hiçte iyi biyere gitmiyorum sanırım :KK43:

Gıda teknolojisi, hayırlısı olsun tabi de kurtulmak için giderken böyle olması üzücü oluyo baya...
keşke baştan araştırıp yazsaydın. dedim ya benim zamanımda anadolu üniydi bende eskişehir diye yazdım, hayatımın dumurunu yaşadım bozuyüğe gidince

X