- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Hayır canım ne alakası var?Yani butun hayatiniz bu yarismaya mi bagli? Geleceginize dair tek planiniz bu mu? Kazanamazsaniz ne kaybedersiniz mesela ozguveniniz mi zedelenir?
Bol sans diliyorum size.
Tabi canım Gucci modeli mesela dimisahsen fabrikadan cikmis gibi tek tip dolasan sözde güzellerin arasindan siyrilma sansinin oldugunu düsünüyorum , sakin vazgecme :)
Hayır canım ne alakası var?
Sadece hislerimi paylaştım neden böyle sertsiniz?
Ya Turizm Güzeli diye seçiliyor.Finale kalanlara bir haftalık tatil var tam pansiyon yanına bir kişi de alabiliyorsun.Derdim o yani.Yüzünün bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum ver bi yanak bakiim
Zaten torpilliler seçilir bu tarz yarışmalarda hep bence katıl içinde kalmasın hem bi anı olur sana.
Yüz güzeli olsan ne yapacaktın reklam,oyunculuk vs gibi bi hayalin mi var.
Sertsiniz:)Sert degilim sadece bir yarisma icin cok fazla dert ettiginizi dusundum. Katilma amaciniz neydi mesela ki bu kadar modunuz dustu onu anlamaya calistim. Yarismayi kaybetseniz bu sizin cirkin oldugunuz anlamina da gelmez.
Ben o kızın yüzünün karakteristik olduğunu düşünüyorum.Tabi canım Gucci modeli mesela dimi
Seni starr yapiciimm güzelim ama yüzdemi alırım bakYa Turizm Güzeli diye seçiliyor.Finale kalanlara bir haftalık tatil var tam pansiyon yanına bir kişi de alabiliyorsun.Derdim o yani.
Reklammış diziymiş ilgilenmiyorum.
Finalde en en birinci olmak gibi derdim de yok.
Küçük hedef benimki
Bende..o yüzden yazdım zaten artık belirli bir güzellik algısı yok dünyada.. bunun için ornek verdim size moral olsun diye))Ben o kızın yüzünün karakteristik olduğunu düşünüyorum.
Cesaret verdiğin için teşekkürlersahsen fabrikadan cikmis gibi tek tip dolasan sözde güzellerin arasindan siyrilma sansinin oldugunu düsünüyorum , sakin vazgecme :)
Konuya ekledim linki canım.Sayfaya baktım ama hangisi sizsiniz ?
Sertsiniz:)
Kuaför sağ olsun rujumu sürememişti.Fotoğrafta ruj cizgisi kaymışmı yoksa ben mi yanlış görüyorum
Kazanın veya kaybedin sizin için bir deneyim olmuş olacak.
Bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?