Bilemedim bir türlü.

Bayan Yanak

Nutellanın Lezzet İkizi
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.426
6.572
158
İstanbul
Güzel ülkemin güçlü bayanları,
Cümleten hayırlı geceler.
Birkaç gün önce özgüvenimin tavanken yüz güzellik yarışmasına katıldım.7 Aralıkta ön eleme var yüz yüze.
27 Aralıkta da final var.12 erkek 12 kadın finale kalacak.Her neyse katıldım lakin bakıyorum kızların çoğu model zaten bu işlere alışkın olanlar.Bir güvensizlik geldi bana.
Şansım olmaz ki diyip duruyorum.
Hatta elemeye gitmesem mi diyorum.
Medyada da belli bir güzellik algısı oluşmuşken(dolgu dudak,sivri çene,badem göz vs.) bunu kırabilmek de zor.
Bunları düşündükçe sıkıldım ve sanki güvenim kayboldu.
Bakmak isteyenler için muratcuhadaroffical instagram hesabında paylaşılıyor güzeller.

Not:
Bu benim kızlar.

Not 2: Arkadaşlar yarışma instagramdaki beğenilerle sınırlı değil.
Bakırköy’de yüz yüze eleme olacak.Estetik uzmanı filan da gelecek,inceleyecek.
Beğeniler sadece üçte birlik kısım hatta belki onlar bile umursanmayacak.

Son düzenleme:
Hayır canım ne alakası var?
Sadece hislerimi paylaştım neden böyle sertsiniz?

Sert degilim sadece bir yarisma icin cok fazla dert ettiginizi dusundum. Katilma amaciniz neydi mesela ki bu kadar modunuz dustu onu anlamaya calistim. Yarismayi kaybetseniz bu sizin cirkin oldugunuz anlamina da gelmez.

Ya Turizm Güzeli diye seçiliyor.Finale kalanlara bir haftalık tatil var tam pansiyon yanına bir kişi de alabiliyorsun.Derdim o yani.
Reklammış diziymiş ilgilenmiyorum.
Finalde en en birinci olmak gibi derdim de yok.
Küçük hedef benimki

Seni starr yapiciimm güzelim ama yüzdemi alırım bak

Fotoğrafta ruj cizgisi kaymışmı yoksa ben mi yanlış görüyorum
Kazanın veya kaybedin sizin için bir deneyim olmuş olacak.
Bol şans.

Tamam siz oyle diyorsaniz sizi mi kiracagim:)
Ben bu konulara cok duygusal bakan biri degilim kusura bakmayin. Kendi adima guzelligimi tescil etmeye ya da kimsenin onayina ihtiyacim yok. Kimsenin beni guzel bulmasina da ihtiyacim yok. Butun hayatiniz guzellik uzerine kuruluysa bir sivilce hayatinizi cok zora sokabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…