- Konu Sahibi Bayan Yanak
Eeem bedava tatil verseler başka hangi yarışmalara katılırsınız acabaa mesela ses,balon patlatma-çift olarak,karpuz yeme vs 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hu hayatım neden güzellik üzerine kurulu olsun?Tamam siz oyle diyorsaniz sizi mi kiracagim:)
Ben bu konulara cok duygusal bakan biri degilim kusura bakmayin. Kendi adima guzelligimi tescil etmeye ya da kimsenin onayina ihtiyacim yok. Kimsenin beni guzel bulmasina da ihtiyacim yok. Butun hayatiniz guzellik uzerine kuruluysa bir sivilce hayatinizi cok zora sokabilir![]()
Hemen hemen star yap beniSeni starr yapiciimm güzelim ama yüzdemi alırım bak![]()
Balondan tırsıyorum da karpuz yeme olabilirEeem bedava tatil verseler başka hangi yarışmalara katılırsınız acabaa mesela ses,balon patlatma-çift olarak,karpuz yeme vs![]()
Ya hu hayatım neden güzellik üzerine kurulu olsun?
Bakın yine sert yazıyorsunuz.
Sivilcesi çıkınca amaaan kendiliğinden kurur gider diyen bir tipim ben.
TamamBu size sert geldiyse elenirseniz depresyona girersiniz bence :)
Ya evet gördüm o kızı cidden çok farklı.Güzellik neye göre kime göre ölçülebilir estetik yaptırana karşı değilim ama bir an da herkes birbirinin kopyası olmuşken, doğal güzellik azaldı. Bir markanın yeni yüzü olan kaşları kalın kızı gördünüz mü güzellik artık herkeste aynısından olmayan demek. Bol şanslar diliyorum
Vallahi öyle.siz hangisisiniz bilmiyorum ama bazi bayanlar bomba gibi cidden
eger resime koydugunuz yarismaci sizseniz evet guzelsiniz ama diger fotograflarin yaninda sizinkiler al benisiz durmuş biri bikinili gibi bir foto birde yarim surat makyajli bir fotonuz var digerlerinin fotolari cok profesyonel cekilmiş ve makyajlari asiri profesyonel bir cogunun bu yuzden sizinkiler biraz sonuk kalmışVallahi öyle.
Konuma link ekledim canım bakabilirsin.
bir tanede özguven patlamasi yasayan var o kaslinlarin icindeO değilde diğer kızlara da bi bakayım diye girdim ay bi baktım yarı çıplak erkekler var hemide kaslı maslı nasıl yüz güzeli bu derken seri beğenerek çıktım adeleleri![]()
Yüz olduğu için ben yüz odaklı foto attım:)eger resime koydugunuz yarismaci sizseniz evet guzelsiniz ama diger fotograflarin yaninda sizinkiler al benisiz durmuş biri bikinili gibi bir foto birde yarim surat makyajli bir fotonuz var digerlerinin fotolari cok profesyonel cekilmiş ve makyajlari asiri profesyonel bir cogunun bu yuzden sizinkiler biraz sonuk kalmış![]()
ay birde pit pit poşetine sarili foto atan bir adam varYüz olduğu için ben yüz odaklı foto attım:)
Anaam bir baktım millet modeliz diye ne fotolar atmış![]()
Ben de seni yorumlardan çok seviyorumYorumlardan sevdiğim bir üyesiniz, diğer adaylara da baktım, elemelere gidin bence.
Finale kalmazsanız karalar biri değilsiniz diye düşünüyorum. Değişik bir tecrübe olur sizin için.
Dudaklarımın üzgün bir ifadesi var.nickinizin adini veriyorsunuz..yanak sekli güzel.
burun da hos.
dudak sekli de güzel..yalniz dudak kenarlari düsmüs.
yuz guzelligi modeliginde ifadenin bir önemi varmi bilemem..ama biraz cansiz ve donuk duruyorsunuz..
güzellik gorecelidir..basarilar