Bilemedim bir türlü.

bir tanede özguven patlamasi yasayan var o kaslinlarin icinde 😁 begenmemizmi gerekiyor ? yani bayana oymu atmis oluyoruz begenince
Favorim biscolata erk.. yok o başkaydı, favorim şu akbaba gibi tünemiş olan o nasıl duruş ya öyle karizma olayım derken akbaba olmak :KK70:

Tabi canım Gucci modeli mesela dimi 🤪😂
evet onun gibi , insanlar artik kusursuzluktan bikti bence , siradan insanlari görmek istiyorlar , bu kusursuz görünme telasinin bir cok insanin psikolojisinide bozdugunu düsünürsek ben yasasin dogallik diye bagiriyorum :)
Cesaret verdiğin için teşekkürler 🥰
git oraya ve ne kadar kendine güvenen biri oldugunu gözlerine bakip anlasinlar. dedigim gibi insanlar artik kendilerinden olani kendilerine benzeyeni istiyorlar ;)

Dudaklarımın üzgün bir ifadesi var.
Ah ah ne çektim o yüzden.
Normal durduğumda herkes beni üzgün ya da sinirli sanıyor.

evet öyle duruyor..sanirim zamanla gelisti o da. ama hyaluronik dolgu ile toparlanabilir o durum

Fotoğraflara baktım ama çoğu dalga geçmek için fotoğraf atmış gibi sanki.
Yüz yarışması güya ama yüzü görünmeyenler, hatta görünmesin diye inatla aşağıya/yukarıya bakıp duranlar, takma kirpikleri gözünde can çekişenler, yolda görsem korkudan karşı kaldırıma geçeceğim tipte erkekler, 19 yaşında annem gibi duran ablalar...
Millette ne özgüven var ya çok ilginç.
Neyse bakarken epey eğlendim :KK48:

Sizi beğendim ben. Madem katıldınız gidin bence.
Son 2 fotoğrafınız konusunda yorumlara katılıyorum, mutsuz ve enerjisiz görünüyorsunuz. Ama şansınız düşündüğünüz kadar az değil bence.
İyi şanslar...

Fotoğraflara baktım ama çoğu dalga geçmek için fotoğraf atmış gibi sanki.
Yüz yarışması güya ama yüzü görünmeyenler, hatta görünmesin diye inatla aşağıya/yukarıya bakıp duranlar, takma kirpikleri gözünde can çekişenler, yolda görsem korkudan karşı kaldırıma geçeceğim tipte erkekler, 19 yaşında annem gibi duran ablalar...
Millette ne özgüven var ya çok ilginç.
Neyse bakarken epey eğlendim :KK48:

Sizi beğendim ben. Madem katıldınız gidin bence.
Son 2 fotoğrafınız konusunda yorumlara katılıyorum, mutsuz ve enerjisiz görünüyorsunuz. Ama şansınız düşündüğünüz kadar az değil bence.
İyi şanslar...
Sıfır makyaj halimi de koyayım ki adil olsun dedim :) Ama kimse öyle düşünmemiş herkes hep makyajlı.
Sarı alt tonlu olduğum için makyajsızken hasta gibi duruyorum.
Bir de ağız yapımın da etkisi var.Gülmeyince aynen dediğiniz gibi cansız ve donuk duruyorum:)

Yav allasen filtre ve ışık efekti basa basa burnu silinen var ya fotoğrafların arasında. :KK70:

Bence gayet hoşsunuz, yani vurucu bir güzellik değil benim için, ama standart bir güzellik de değil yani, çekicisiniz ve link verdiğiniz profilde gördüğüm en kabul edilebilir, doğal fotoğraflardan biri sizinki.
Şansınızın olduğunu düşünüyorum (Tabi bu tarz yarışmalarda torpil şeysi de bol oluyor; akrabalara neyim tahsis edilmediyse o tatil, iyi); birkaç tane bilindik estetik/aynı tip makyaj yüzler var, takma kirpik, lens ve bol filtre... Bir kısmının suratı bile görünmüyor.

Ya birinin suratına nur inmiş ya filtreden, fotoğrafa bari bi şart getirselerdi, nitekim bir iki filtre, biraz kaş boyama ve mavi lens ile az daha sıksam Megan Fox'un kayıp kız kardeşi olurum yani. Ayy...

Son düzenleme:
Yav allasen filtre ve ışık efekti basa basa burnu silinen var ya fotoğrafların arasında. :KK70:

Bence gayet hoşsunuz, yani vurucu bir güzellik değil benim için, ama standart bir güzellik de değil yani, çekicisiniz ve link verdiğiniz profilde gördüğüm en kabul edilebilir, doğal fotoğraflardan biri sizinki.
Şansınızın olduğunu düşünüyorum (Tabi bu tarz yarışmalarda torpil şeysi de bol oluyor; akrabalara neyim tahsis edilmediyse o tatil, iyi); birkaç tane bilindik estetik/aynı tip makyaj yüzler var, takma kirpik, lens ve bol filtre... Bir kısmının suratı bile görünmüyor.

Ya birinin suratına nur inmiş ya filtreden, fotoğrafa bari bi şart getirselerdi, nitekim bir iki filtre, biraz kaş boyama ve mavi lens ile az daha sıksam Megan Fox'un kayıp kız kardeşi olurum yani. Ayy...
Zaten jüri yüz yüze görecek diye foto konusuna çok takılmadılar demek ki.Evet cidden bir tanesi filtreyi abartmış:)))

Yarismacilari soyle bi inceleyim dedim de guzel ulkemin guzel suyuna ozguven iksiri falan mi verdiler anlamadim, tobestafurullah suratlilar poz poz fotograf gondermisler :KK53:
sizden baska iki hanim ablayi da begendim de onlar da basmislar suratlarina faceapp’i
Sansiniz hic de az degil bence

Back
X