- Konu Sahibi Bayan Yanak
Artık devran dönmeli bence de:)Diger fotoyu sonradan gordum.gayet guzel.ben de arkadaslara katiliyorum.dogallik kazanmali.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık devran dönmeli bence de:)Diger fotoyu sonradan gordum.gayet guzel.ben de arkadaslara katiliyorum.dogallik kazanmali.
Allah Allah kime benzettin acaba?Ve bir de sizi benzettikleri biri var mi?
ilk fotografta birine asiri ama asiri benziyorsunuz ama yok cikaramadim deliriciim
Yok cikaramiyorum gece uykularim kacti bulamadimAllah Allah kime benzettin acaba?![]()
Yok cikaramiyorum gece uykularim kacti bulamadim![]()
ilk fotograftaki kas goz ifade birinin tipatip aynisi ama bulamiyorumm
Nasıl yani canım?Cevrenizin is cevresinin tepkisi ne oldu merak ettim
En cekindigim konulardan biri de
Nasil tepkiler aldin yani olumlu olumsuz onu sormak istedimNasıl yani canım?
İşim yok o yüzden iş çevrem yok:)Nasil tepkiler aldin yani olumlu olumsuz onu sormak istedim
İlk fotoda ben hafif Şebnem Feraha benzettim.Yok cikaramiyorum gece uykularim kacti bulamadim
ilk fotograftaki kas goz ifade birinin tipatip aynisi ama bulamiyorumm
Anladim hayirlisi ozaman :)İşim yok o yüzden iş çevrem yok:)
Ama komşularım annem birkaç yakın arkadaşım gayet olumlu baktı:)
Yüze bakacaklar.Bence katılll :)Anladim hayirlisi ozaman :)
Bana da com yakinmis muallakta kaldim katilmam diye dusunuyorum hep modeller varmis![]()
Fotoğraf üzerinden olmayacak zaten eleme.eger gordugum resımle katılıyorsanız rujunuz tasmıs ve fotografcınız kımse sıze garezı var sanırım yanlıs acıyla cektıgı ıcın burnunuz yamuk ve gozlerınız sası cıkmıs
sızın profıl resmınız vardı gormustum aslında guzel hatunsunuz ama yarısmaya katılım ıcın cektırdıgınız resım ıle sansınız zor o fotografcıya bırdaha gıtmeyın yenı resımle katılın bence
Is cevresinden cekiniyorum sanirim o yuzden sordumYüze bakacaklar.Bence katılll :)
Hem sana da yakınmış.
Bir şey kaybetmezsin.
Tanışırız![]()
Bence insanlardan çekinme.Is cevresinden cekiniyorum sanirim o yuzden sordum
![]()
Yüz yüze yapılacak elemede estetikçi de olacakmış inceleyecekmiş.Yorumları tam okuyamadım ama bu tarz yarışmalarda ‘estetikli olmamak’ gibi bir kural yok mu? Diğer türlü çok haksızlık olur çünkü.
Bu arada fotolara şöyle bir baktım da benim güzellik algıma uyan 3 kişi falan gördüm sadece. O yüzden bence devam etmelisiniz. Neden olmasın yüzünüz gayet güzel bence :) iyi şanslar
O zaman şansınız daha da artacak demekki çünkü estetikli birkaç kişi gördüm benYüz yüze yapılacak elemede estetikçi de olacakmış inceleyecekmiş.
Aaa nasıl anladınız?O zaman şansınız daha da artacak demekki çünkü estetikli birkaç kişi gördüm ben![]()