Bilemedim bir türlü.

Cinsiyetçi söylemlerden nefret ederim ama yani gel de kadın kadının kurdudur deme şimdi.
Sevgili meslektaşım, fıstık gibisin. Lütfen burada egosunu tatmin etmek için seninle aklınca alay etmeye çalışanlara prim verme. Gerçi vermemişsin ama ben yine de sinir oldum 🤦🏻‍♀️ Başarılar dilerim, bence şansın gayet yüksek.

Şimdi ablacım yüz güzelliğe zaten estetikli vs hepsi aynı tornadan çıkmış ablalar katılsa bile, tercih doğal güzellik olur diye düşünüyorum😊

Durma katıl aradan sıyrılma şansın çok yüksek

Bu arada ben seni tombiş yanaklı sanıyordum bu nick neyin nesi😂😂

Şimdi ablacım yüz güzelliğe zaten estetikli vs hepsi aynı tornadan çıkmış ablalar katılsa bile, tercih doğal güzellik olur diye düşünüyorum😊

Durma katıl aradan sıyrılma şansın çok yüksek

Bu arada ben seni tombiş yanaklı sanıyordum bu nick neyin nesi😂😂
Benim yanaklar tombiş zaten:)))

Ayrıca canımı dişime de takmıyorum.
Zevkine gidiyorum yani.
Hayatta bazen farklı deneyimler de lazım.

Ben de mühendisim ama kıyafet için bir modaeviyle sponsor anlaşması yapmak üzereyim😊
Çok keyifli gerçekten. Bambaşka bir dünya, yaptığın işten çok farklı ve keyifli. Deneme çekimi yaptık çok eğlendim.

siz bilirsiniz tabi herkes kendine göre guzeldir ama nazolabial çizgi hattında aşağı kayma var gibi geldi bana, yuzunuz esnekliğini kaybetmiş gibi. bol filtreli fotoda bile belli.ben olsam kazanma planları yapmazdım yani.
ama kendine guvenmek guzel bir şey.

O ne demek ki😑vallahi anlayamadım

Cinsiyetçi söylemlerden nefret ederim ama yani gel de kadın kadının kurdudur deme şimdi.
Sevgili meslektaşım, fıstık gibisin. Lütfen burada egosunu tatmin etmek için seninle aklınca alay etmeye çalışanlara prim verme. Gerçi vermemişsin ama ben yine de sinir oldum 🤦🏻‍♀️ Başarılar dilerim, bence şansın gayet yüksek.
Çok teşekkür ederim:))
Esnek yüzlerin botoksla gerginleşmiş yüzlere meydan okuması olarak görüyorum bunu artık😁

Ben de mühendisim ama kıyafet için bir modaeviyle sponsor anlaşması yapmak üzereyim😊
Çok keyifli gerçekten. Bambaşka bir dünya, yaptığın işten çok farklı ve keyifli. Deneme çekimi yaptık çok eğlendim.
Hobi gibi bir şey bence.
Yani kalkıp da tüm hayatımız buna bağlı kafasında değiliz sonuçta.
Hayatın sıradanlığının dışına çıkmak gerek bazen.

Eklentiler

• 9031DBC9-9DB0-49F8-81DD-338CE9A63A17.webp
    9031DBC9-9DB0-49F8-81DD-338CE9A63A17.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 50
Çok teşekkür ederim:))
Esnek yüzlerin botoksla gerginleşmiş yüzlere meydan okuması olarak görüyorum bunu artık😁
Zaten güzellik algısı plastik güzellerden doğal güzellere doğru evriliyor. Olması gerektiği gibi. Ayrıca burnun cidden çok güzel ya😊

:) yüz ifadesinin aşağıya doğru çekilmesi, aslında önemli. yorgunluk, üzüntü, sıkıntı uykusuzluk sanki hepsi yüzünde varmış gibi duruyor. ifadeyi değiştiriyor. dudak kenarları çizgisi gibi düşün.
genelde yanaklı kişilerde oluyor.
Bir de benim ağız yapım da aşağı doğru ya hep gülümsemem lazım yoksa herkes beni üzgün morali bozuk filan sanıyor.

Güzellik görecelidir ayrıca burda güzelliğine laf sokmaya çalışan hemcinslerin asıl sorunu ne biliyormusun? Böyle bir yarışmaya katılacak özgüveni asla kendilerinde bulamayacak olmalarıdır. Bence kazanamayacağını bilsen de sonuna kadar git... Kendine inan senin kendine inanman önemli.
Zaten doğal güzelliğe laf sokmaya çalışanlar yüzünden artık kızlar 18 yaşına basar basmaz başlıyorlar estetiğe.
Teşekkürler 😊

Back
X