- 29 Eylül 2018
- 498
- 878
- 23
- 38
- Konu Sahibi Bayan Yanak
Kusura bakmayın da bana çok vasıfsız bir yarışma gibi geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yanaklar tombiş zaten:)))Şimdi ablacım yüz güzelliğe zaten estetikli vs hepsi aynı tornadan çıkmış ablalar katılsa bile, tercih doğal güzellik olur diye düşünüyorum
Durma katıl aradan sıyrılma şansın çok yüksek
Bu arada ben seni tombiş yanaklı sanıyordum bu nick neyin nesi![]()
Ayrıca canımı dişime de takmıyorum.
Zevkine gidiyorum yani.
Hayatta bazen farklı deneyimler de lazım.
siz bilirsiniz tabi herkes kendine göre guzeldir ama nazolabial çizgi hattında aşağı kayma var gibi geldi bana, yuzunuz esnekliğini kaybetmiş gibi. bol filtreli fotoda bile belli.ben olsam kazanma planları yapmazdım yani.
ama kendine guvenmek guzel bir şey.
Çok teşekkür ederim:))Cinsiyetçi söylemlerden nefret ederim ama yani gel de kadın kadının kurdudur deme şimdi.
Sevgili meslektaşım, fıstık gibisin. Lütfen burada egosunu tatmin etmek için seninle aklınca alay etmeye çalışanlara prim verme. Gerçi vermemişsin ama ben yine de sinir oldumBaşarılar dilerim, bence şansın gayet yüksek.
Hobi gibi bir şey bence.Ben de mühendisim ama kıyafet için bir modaeviyle sponsor anlaşması yapmak üzereyim
Çok keyifli gerçekten. Bambaşka bir dünya, yaptığın işten çok farklı ve keyifli. Deneme çekimi yaptık çok eğlendim.
Al sana yanak:))Benim yanaklar tombiş zaten:)))
İlk fotoğraftakini diyorsun değil mi canım?Bu arada farın marka + isim/numarasını sorabilir miyim merak ettim![]()
Zaten güzellik algısı plastik güzellerden doğal güzellere doğru evriliyor. Olması gerektiği gibi. Ayrıca burnun cidden çok güzel yaÇok teşekkür ederim:))
Esnek yüzlerin botoksla gerginleşmiş yüzlere meydan okuması olarak görüyorum bunu artık![]()
Kuaför kadın becerememiş sürmeyi.Basarilar dilerimrujda biraz sıkıntı var ama olsun.insallah kazanirsiniz
Burnumu ben de çok seviyorumZaten güzellik algısı plastik güzellerden doğal güzellere doğru evriliyor. Olması gerektiği gibi. Ayrıca burnun cidden çok güzel ya![]()
O ne demek kivallahi anlayamadım
Bir de benim ağız yapım da aşağı doğru ya hep gülümsemem lazım yoksa herkes beni üzgün morali bozuk filan sanıyor.:) yüz ifadesinin aşağıya doğru çekilmesi, aslında önemli. yorgunluk, üzüntü, sıkıntı uykusuzluk sanki hepsi yüzünde varmış gibi duruyor. ifadeyi değiştiriyor. dudak kenarları çizgisi gibi düşün.
genelde yanaklı kişilerde oluyor.
Zaten doğal güzelliğe laf sokmaya çalışanlar yüzünden artık kızlar 18 yaşına basar basmaz başlıyorlar estetiğe.Güzellik görecelidir ayrıca burda güzelliğine laf sokmaya çalışan hemcinslerin asıl sorunu ne biliyormusun? Böyle bir yarışmaya katılacak özgüveni asla kendilerinde bulamayacak olmalarıdır. Bence kazanamayacağını bilsen de sonuna kadar git... Kendine inan senin kendine inanman önemli.