bilemedim ki...

almila000

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2.578
3.545
158
Size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum. Verdiğim tepkide haklı mıyım yoksa abartmış mıyım bilemedim. Eşimin 7 yaşında erkek yeğeni var. Dün banyo yaptı çocuk yanımıza geldi. Eşim de bunu kucağına aldı. Bi baktım eli çocuğun külotunun içinde oynuyor :S Çok şaşırdım sen napıyon ya dedim. Çocuğu seviyormuş öyle. Sonra baya bi kızdım ben buna öyle çocuk mu sevilir çocuğun psikolojisini nasıl etkilediğinin farkında değil misin dedim. Erkek çocuğu babası dedesi dayısı öyle sevebilirmiş :S Ben bilmiyormuşum, her şeyi abartıyormuşum. Kavga çıkartmak istiyormuşum :S Bu knuda fazla mı yüklenmişim, haksız mıyım?

Aslında tepkinde haklısın. Çocuk oranın özel olduğunu ve dokunulmaz olduğunu bilmek zorunda.. Bunları normal gören aile büyükleri yüzünden küçük çocuklar tacize susmak zorunda kalıyorlar, çünkü zaten başındaki dede amca dayı elliyo demekki normal bişi diye gelip şikayet edemiyorlar.. Bence çok haklısın

Benim de Ama şimdi de diyo ki bana sapık muamelesi yaptın.

sevmek mi? sevgisi batsın. o da bunun anormal olduğunu bal gibi biliyor bir de üste çıkmak için abartıyorsun bilmem ne.içim kalktı ya.bu konunun üstüne gidin. o çocuğu hatta çocukları eşinizden koruyun.

Hayır diyor ki bi de erkek çocuk olan evlerin yüzde doksanında öyleymiş bu ben bilmiyormuşum. Gerçekten böyle mi? Çok iğrenç ya

Çok çok haklsiniz. Yaptiginin mantikli bir aciklamasi olamaz sevmek illa öyle mi oluyormuş tuhaflar

Bi de çocuk tepki göstermedi hiç çok ilginç ya

insan yeni üye olup neden ilk konusunu bu tarz bi konu açar anlamıyorum,bomba gibi gireyim mi diyorsunuz..

Şunuda ekliyeyim , eşinin kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum üstelik sen varken, bazi ailelerde o kadar normalki bu olaylar, erkek çocuğu deyince dünyalar duruyor, seninki ellemiş yemin ederim ben ne iğrençlikler gördüm, oha dediğimdede herkez bana tepki göstermişti işte erkek çocuğu bu ben bunun pipisine ( bu kadar kibar demedi) kurban olurum, yerim , yutarım.. Yani resmen görmemişin oğlu olmuş çekmiş şeyini kopartmış..

İlk konum değil dikkatli bakın. Uzun zamandır takip ediyorum forumu yeni üye oldum. Yeni üyeler konu açamaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…