Benim deAma şimdi de diyo ki bana sapık muamelesi yaptın.
çocukken kendisini de mi öyle sevmiş büyükleriHayır diyor ki bi de erkek çocuk olan evlerin yüzde doksanında öyleymiş bu ben bilmiyormuşum. Gerçekten böyle mi? Çok iğrenç ya
insan yeni üye olup neden ilk konusunu bu tarz bi konu açar anlamıyorum,bomba gibi gireyim mi diyorsunuz..Size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum. Verdiğim tepkide haklı mıyım yoksa abartmış mıyım bilemedim. Eşimin 7 yaşında erkek yeğeni var. Dün banyo yaptı çocuk yanımıza geldi. Eşim de bunu kucağına aldı. Bi baktım eli çocuğun külotunun içinde oynuyor :S Çok şaşırdım sen napıyon ya dedim. Çocuğu seviyormuş öyle. Sonra baya bi kızdım ben buna öyle çocuk mu sevilir çocuğun psikolojisini nasıl etkilediğinin farkında değil misin dedim. Erkek çocuğu babası dedesi dayısı öyle sevebilirmiş :S Ben bilmiyormuşum, her şeyi abartıyormuşum. Kavga çıkartmak istiyormuşum :S Bu knuda fazla mı yüklenmişim, haksız mıyım?
Ya da kim olduğu bilinmesin diye.insan yeni üye olup neden ilk konusunu bu tarz bi konu açar anlamıyorum,bomba gibi gireyim mi diyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?