bilemedim ki...

Böyle seylere hic tahammulum yok. Cok hassasim. Yok kiz cocugunun agzini openler yok poposuna elleyenler yok pipisine dokunanlar, hep tiksinmisimdir. Ben yegenlerimin sadece yanağını öperim bi de kollarini isiririm o kadar. Baska türlü de sevmem. Cocuk buna alisirsa herkese elletir ve normal görür. Yegeni tepki vermemis demissiniz çünkü cocuk alismis ki tepki vermemis.
Cok yanlış. Esinizle guzelce konuşabilirsiniz. .

Erkek cocuk evlerinin yuzde doksaninin oyle oldugunu iddia etmis de...

Kadinlarin yuzde bilmem kaci esini aldatiyor diye istatistik sunsak esiniz ihaneti kabul eder mi?

Genc kizlarin yuzde bilmem kaci cinsellikle erken yasta tanisiyor diye siz de esinizden once akliniza eseni yapsaniz iyi olur muymus?

İnsanlar iskembelerinden istatistik sallayip istediklerini normallestirmekte nasil da ustalar.

Esinizin tepkinizi asiri bulmasi en az yaptigi hareket kadar cirkin.

Bana kadinlari zinadan koruma fetvasi verip kucucuk kizlara hallenen sozde seyhleri hatirlatti tutumu.

Bu tip insanlara neyin yanlis neyin dogru oldugunu savunamazsiniz cunku ahlak, edep vs konularinda onlar ne diyorsa dogrudur.

Hic sevmiyorum boylelerini.

Bunu yanlızken yapsa garanti istismar. Ama sizin yanınızda sapıklık yapacak hali yok. Hoş bir durum olmamakla beraber eşinize açıkça sapık da diyemeyiz. Dikkat etsin bir daha yapmasın tepkiniz normal.

Çok farklı aile yapıları var. Eşinin davranışı sana nasıl ters geldiyse, senin tepkin de eşine çok ters gelmiş olabilir.
Yetiştirildiği ortama göre niyetini anlayabilirsin. Ailelerin doğruları farklı olabiliyor maalesef.
Bu nedenle bazı eşler birbirini anlamakta zorlanıyor. İnsanları yetiştiği ortama göre değerlendirmek gerekiyor.

Cok igrenc , Asla böyle birsey gormedim.
Sapik muamelesi yaptin demis , cunku oyle.

Tepkinde haklisin.

yarın öbür gün sizin de erkek çocuğunuz olursa onu da birileri bu şekilde elleyebilir yani, eşinize bu normal gelecek öyle mi?

çok yanlış bir davranış, adet-gelenek adı altında sapıklığa yol açacak davranışlar maruz görülemez, görülmemeli..

Ay tövbe tövbe daha neler okuyacağız
Bence çok haklısınız eşinizin yaptığı çok çirkin ve çocuk Allah korusun tacize uğrasa bunu anlayamayacak.
Diyelim ki bir akraba, aile büyüğü sapık ve o da çocuğa bunu yaptı , çocuk da nasılsa herkes oynuyor diye ona da bir şey demeyecek ..
Allah korusun.

Amann ben böyle sansasyonel konulara inanmıyorum konu sahibinin 18 mesajı var girdiği gibi ikinci konu bunu mu açmış...

Böyle canımı sıkan bi konuyu açabilmek için mesaj sayımın yükselmesini mi beklemeliydim? Neye inanmak istiyorsan ona inanırsın arkadaşım. Seni inandırmmak zorunda değilim!!!!

Ben de çocuğumuzun erkek olmasından korkuyorum Çünkü yeğeninin ağzı da bozuk

Bir erkek cocugun kendi cinsine ilgi duymasi skandal ama bir erkegin cocugun cinsel organina dokunarak sevmesi normal.

Cinsellikten bahsetmek, cinselligi yasamak mahrem, ayip ama ilk gecenin sabahinda carsaf dalgalandirmak seref.

Kocasindan hakli sebeplerle bosanan kadin ya hic donmeyecek ya da baba evinde dizini kirip oturacak, evliyken iki uc kadini daha idare eden adam asiret agasi.

Bu kadar tezatla bu toplum yine iyi ayakta kaliyor, toplu cinnetle tumden katletmiyoruz birbirimizi buna da sukur.

Cok igrenc sapikca baska aciklamasi olamaz esinizden suphelendim kimden ne cikacagi belli degil bu devirde napayi

Hayatımda hiç bir konunun fake olmasını bu kadar çok istememiştim. Normal sosyal hizmetleri olan bir ülkede o çocuğun aileden alınmasına sebeptir ama bizde kızını öldürmeye çalışan ailelere kızı geri teslim etme huyu var. Ne yaptığını çok merak ettiğim kadın ve ailden sorumlu koskoca bir bakanlık var. İçim acıdı resmen. Başka bir yerde olsak sizin ipnizden yerinizin tespit edilmesini ve o çocuğun ve ailenin yapısının incelenmesini sağlamaya çalışırdım ama bu ülkede insana bir rehavet çöküyor.

Başka bir yerde olsak sizin ipnizden yerinizin tespit edilmesini ve o çocuğun ve ailenin yapısının incelenmesini sağlamaya çalışırdım ama bu ülkede insana bir rehavet çöküyor.

Aklimdan geceni yazmissiniz.

Kiz cocuklarini koruduklarini iddia ediyorlar da ne oluyor cocuk gelinlerin sayisi malum.

Kizlarin koltuga hizli oturunca, masa kenarina carpinca kizlik zarlarinin zarar gordugunu dusunup sorunlu bir ergenlige hatta evlilikte vajinismusa kadar giden can sıkıcı durumlari varken bu adamin yaptigini 'goster amcalara pipini' kafasi nereden anlasin.

Ya okuduğumda resmen iğrendim bu ne biçim bir sevgidir ya, yanakları gıdısı dururken pipisi mi kalmış bitek sevilcek.

Eşiniz farkında değil ama o hareket ileride oğlunuzun cinsel hayatını bile etkiler.

Ayrıca o erkek çocuğuymuş babası, dedesi, amcası, dayısı öyle sevebilirmiş ha? O zaman kız çocuklarını da annesi, teyzesi, halası, ninesi kukusuyla oynayarak sevsin. Tek kelimeyle iğrenç.

Ondan sonra bir yabancı çocuğu taciz ettiğinde de çocuk "Aa ne güzel bu amca da beni kendi amcam gibi seviyor" diyecek, kimselere de bir şey demeyecek. Aferin eşinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…