- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Amann ben böyle sansasyonel konulara inanmıyorum konu sahibinin 18 mesajı var girdiği gibi ikinci konu bunu mu açmış...Ya da kim olduğu bilinmesin diye.
Bunu yanlızken yapsa garanti istismar. Ama sizin yanınızda sapıklık yapacak hali yok. Hoş bir durum olmamakla beraber eşinize açıkça sapık da diyemeyiz. Dikkat etsin bir daha yapmasın tepkiniz normal.Size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum. Verdiğim tepkide haklı mıyım yoksa abartmış mıyım bilemedim. Eşimin 7 yaşında erkek yeğeni var. Dün banyo yaptı çocuk yanımıza geldi. Eşim de bunu kucağına aldı. Bi baktım eli çocuğun külotunun içinde oynuyor :S Çok şaşırdım sen napıyon ya dedim. Çocuğu seviyormuş öyle. Sonra baya bi kızdım ben buna öyle çocuk mu sevilir çocuğun psikolojisini nasıl etkilediğinin farkında değil misin dedim. Erkek çocuğu babası dedesi dayısı öyle sevebilirmiş :S Ben bilmiyormuşum, her şeyi abartıyormuşum. Kavga çıkartmak istiyormuşum :S Bu knuda fazla mı yüklenmişim, haksız mıyım?
Amann ben böyle sansasyonel konulara inanmıyorum konu sahibinin 18 mesajı var girdiği gibi ikinci konu bunu mu açmış...
Tamam.Eşiniz sapık,iyi günler.Böyle canımı sıkan bi konuyu açabilmek için mesaj sayımın yükselmesini mi beklemeliydim? Neye inanmak istiyorsan ona inanırsın arkadaşım. Seni inandırmmak zorunda değilim!!!!
Başka bir yerde olsak sizin ipnizden yerinizin tespit edilmesini ve o çocuğun ve ailenin yapısının incelenmesini sağlamaya çalışırdım ama bu ülkede insana bir rehavet çöküyor.
Size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum. Verdiğim tepkide haklı mıyım yoksa abartmış mıyım bilemedim. Eşimin 7 yaşında erkek yeğeni var. Dün banyo yaptı çocuk yanımıza geldi. Eşim de bunu kucağına aldı. Bi baktım eli çocuğun külotunun içinde oynuyor :S Çok şaşırdım sen napıyon ya dedim. Çocuğu seviyormuş öyle. Sonra baya bi kızdım ben buna öyle çocuk mu sevilir çocuğun psikolojisini nasıl etkilediğinin farkında değil misin dedim. Erkek çocuğu babası dedesi dayısı öyle sevebilirmiş :S Ben bilmiyormuşum, her şeyi abartıyormuşum. Kavga çıkartmak istiyormuşum :S Bu knuda fazla mı yüklenmişim, haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?