• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilemedim ki ?????

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Ya kafama çok takıldı
Kızlar ben 250 tl ye taç in bi yatak örtüsü setini aldım su yeşili gayet hoş.
Ama çalışan biriyim hani toplayabilirmiyim kullananlar acaba ne ise yariyor bu?? Benimki oyle kabarik bisey fegil gayet kibar gunlukte kullanilabilecek bi ortu.
ve acaba hata mi ettim diyorum onun yerine 2 nevresim takımı mi alsaydim gidip ???
Değiştirme şansım var .
Not ; evlenirken hiç Çeyizim yoktu , haliyle yatak ortum hic yoktu.. yeni yeni sira geliyor yeni yeni alıyorum 2 yıllık evliyim..
Yemek takımım bile hala yok mesela :))

Benimde yok kiraciyim sonuçta evim olunca daha güzel eşyalar alacam

Ya kafama çok takıldı
Kızlar ben 250 tl ye taç in bi yatak örtüsü setini aldım su yeşili gayet hoş.
Ama çalışan biriyim hani toplayabilirmiyim kullananlar acaba ne ise yariyor bu?? Benimki oyle kabarik bisey fegil gayet kibar gunlukte kullanilabilecek bi ortu.
ve acaba hata mi ettim diyorum onun yerine 2 nevresim takımı mi alsaydim gidip ???
Değiştirme şansım var .
Not ; evlenirken hiç Çeyizim yoktu , haliyle yatak ortum hic yoktu.. yeni yeni sira geliyor yeni yeni alıyorum 2 yıllık evliyim..
Yemek takımım bile hala yok mesela :))

ben yatak ortusu sevıyorum..kabarıklardan almıştım kullanamazsın felan dedıler ama 2 sene kullandım ama bu sene kız dogunca toplaması kaldırması zor dıye kaynanamın yaptırdıgı pıke takımını serıyorum...sade ve şık
tamamen zevk meselesı ıcınızde kalmış madem hem sonucta gerekıyor yatak ortusu.....lakın yesıl almışsınız neye uyumlu olacak yesıl????? perde fonlarınız yesılmı????

Şatafatli birşey değilse dursun, arada serersin. Ama suslu puslu örtüler kullanılmıyor cidden.dolapta kalabalık yapıyor. Yataktan hemen kalkınca örtmekte doğru değil.camları açıp biraz havalandirip öyle ortmek lazım yatakları.

Özel günlerde serersin canım hiç değiştirme. Benimde iki takım yatak örtüsü var ama kullanmıyorum. bazen misafir gelecegi zaman bazende canım sermek istiyo o zamanlar kullanıyorum iyi de oluyor yani. boşver değiştirme kalsın.

Back
X