Merhaba hanımlar , sizden bi konuda fikir isteyeceğim çünkü ben işin içinden çıkamadım...2 yıl birlikte olup geçen sene ayrıldığım eski sevgilim bu ay mesaj atıp görüşmek istediğini söyledi. Ayrı kaldığımız 1 yıl içinde ikimizde başkalarıyla görüştük ama olmadı yapamadık. Ex'ten next olmaz derler biliyorum ama kafam çok karıştı. Birbirimizde bulduğumuz samimiyeti ikimizde başkalarında bulamadık sanırım. Şöyle bi düşünüyorum da onunla yaşadığımız şeyi başka kimseyle yaşayamam gibi hissediyorum. Demek istediğim leyla mecnun gibi çok sevdik artık kimseyi sevemem tarzı bişey değil :) Birlikte pes oynayıp , atış yapmaya gider , aklımıza esti mi ayrı şehirlerde olduğumuz halde her defasında ayrı şehirde bulusup birlikte keşfederdik o şehri...Başkalarıyla görüştüm ama o enerjiyi kimsede bulamadım. Tabi bunlar geri dönmek için mantıklı nedenler değil sanırım bilmiyorum. Ayrılma nedenimiz de kıskançlıktı... Çok yakın bulduğum bi erkek arkadaşımla görüşmememi istemişti ve bende bunu kabul etmemiştim. Tabi sonra haklı çıktı ayrılır ayrılmaz arkadaş bozuntusu dediğim insan teklif etti falan ama o ayrı bi hikaye
Araya başkalarının girmiş olması kafama çok takılıyo...Sizce ne yapmalıyım?