• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilemedim

Angel1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
497
291
53
38
Esimin kardesi yurtdisina mal alip getriyor neyse gitmeden esimi ariyor abii senbi eve git kandil bahanesiyle diyor babamin kalbi tutmasin tansiyonu fln diyo neyse ,esim gecenin 1 de babam rahatszlanmus deyip evden cikip gidiyo gelgorki ariyorum durum ne diye watsaptan yaziyorum yok sonra yaziyo babam rahatszlanmis yarim tansiyonu cikmis birazdn gelirim diye ... aradan bi saat gecti gelmedi tekrr aradim acti :babam rahatsizdi kndine geliyo simdi birazdan gelirim diyo ... az once geldi annesi ile babasi tartismislar babasininda tansiyonu cikmis flnnn onlarin yaninda diyememis , be adam niye yalan soyluyosun madem watsabindan durum bu de iceriginide anlatma istersen .... ama bile isteye hem yazili hem sozlu ne diye yalan soylersin ... bu arada babasinin aslinda hic tansiyonu fln cikmamis, hepimizin evinde olan basit bikac söz
Suan esimden o kadar sogudumki nedennn yalanlar

Son düzenleme:
Esimin kardesi yurtdisina mal alip getriyor neyse gitmeden esimi ariyor abii senbi eve git kandil bahanesiyle diyor babamin kalbi tutmasin tansiyonu fln diyo neyse ,esim gecenin 1 de babam rahatszlanmus deyip evden cikip gidiyo gelgorki ariyorum durum ne diye watsaptan yaziyorum yok sonra yaziyo babam rahatszlanmis yarim tansiyonu cikmis birazdn gelirim diye ... aradan bi saat gecti gelmedi tekrr aradim acti :babam rahatsizdi kndine geliyo simdi birazdan gelirim diyo ... az once geldi annesi ile babasi tartismislar babasininda tansiyonu cikmis flnnn onlarin yaninda diyememis , be adam niye yalan soyluyosun madem watsabindan durum bu de iceriginide anlatma istersen .... ama bile isteye hem yazili hem sozlu ne diye yalan soylersin ...
Bu arada tansiyonu fln cikmamis yalan soylemis yani sadece basit bi tartisma olmus o kadar...

Konu sahibi ne yazdınız hic bişey anlamadım :/
Esim bana bile isteye babam hasta deyip gitti gecenin 1 de 3 saat sonra geldi babasi hasta degilmis ufak bi tartsma .... ben esimi aradigimda ise ailesinin yaninda bana yalan soylemesi hasta olmayan babasina hasta demesi iyilesyo birazdan gelcm demesi... sonrada takdr etmemi bekler gibi gelip bunlatri bana anlatmasi

Esim bana bile isteye babam hasta deyip gitti gecenin 1 de 3 saat sonra geldi babasi hasta degilmis ufak bi tartsma .... ben esimi aradigimda ise ailesinin yaninda bana yalan soylemesi hasta olmayan babasina hasta demesi iyilesyo birazdan gelcm demesi... sonrada takdr etmemi bekler gibi gelip bunlatri bana anlatmasi
Gecenin 1 inde gittiyse neden yatıp uyumadın ki. Gelince kalkar konusurdun. Üzerine düşme bu kadar

Benim esim yapsa takdir etmem ama en azindan gizlememis derim. Size hic soylemeyedebilirdi. Tamam ama yaptigin hos degil caktirmadan yaziver bundan sonra derim. Dusunememis olabilir size yazmayi. Ben de bazen gerilince sanki biri gorcekmis gibi yazamiyorum telefonda. Insanlik hali

Ba
Gecenin 1 inde gittiyse neden yatıp uyumadın ki. Gelince kalkar konusurdun. Üzerine düşme bu kadar
Bas
Benim esim yapsa takdir etmem ama en azindan gizlememis derim. Size hic soylemeyedebilirdi. Tamam ama yaptigin hos degil caktirmadan yaziver bundan sonra derim. Dusunememis olabilir size yazmayi. Ben de bazen gerilince sanki biri gorcekmis gibi yazamiyorum telefonda. Insanlik hali
Telefonda azdi yazarknde yalan yazdi hatta yalanini süsleyip babam kendine geliyi yazdi

Ba

Bas

Telefonda azdi yazarknde yalan yazdi hatta yalanini süsleyip babam kendine geliyi yazdi

Hayir anlamadiniz. Ben de geriliyorum dogruyu yazamiyorum. Devam ettiriyorum soyledigim seyi. Evde özür diliyorum orda yazamadim diye. Gerci artik azaldi ama eskiden ben de cok yapiyordum. Ama evdeki anlattiklarim gerceklerdi. Esiniz art niyetli biri degil emin olun. Kotu niyeti olsa babasina esime boyle dedim soylemek istemedim derdi. Yalanini sürdürürdü ruhun da duymazdi

Hayir anlamadiniz. Ben de geriliyorum dogruyu yazamiyorum. Devam ettiriyorum soyledigim seyi. Evde özür diliyorum orda yazamadim diye. Gerci artik azaldi ama eskiden ben de cok yapiyordum. Ama evdeki anlattiklarim gerceklerdi. Esiniz art niyetli biri degil emin olun. Kotu niyeti olsa babasina esime boyle dedim soylemek istemedim derdi. Yalanini sürdürürdü ruhun da duymazdi
Bence yalanini benim yakalayacagimi dusundugu icin soyledi ... hic kaldramiyirum zamanindada cok yasanmisliklar varken hala helede ailesinin yaninda yalan soylemesi .... niye yalan soyluyosunki ben kimim bi sorun varsa benimde bilmk hakkim degilmi hadi icerigini gectim deseki burda bi sorun var sonr konusurz ne gerek varki bu kadar taklaya

Herkesin evinde olan tartışma olduğunu nereden biliyorsunuz ki?? Belki tartışmanın dozunu da söylemek istemedi olabilir. Tabi ki ailesine gittiğine eminsen.
Ailesine gttiginden eminim, tartisma konularini anlatti ...cok basit gerckten... e dedim madem tartistiklari icin 3 sattr ordaydin bu tartismalar gunde 50 kere olur hic gelme bari orda kal ( gitmesi sikinti degil tartisma konusu cok hafiif gunluk rutin boyle araya birilerini koyup tansiyon cikaracak cinsten degil ...

Bence yalanini benim yakalayacagimi dusundugu icin soyledi ... hic kaldramiyirum zamanindada cok yasanmisliklar varken hala helede ailesinin yaninda yalan soylemesi .... niye yalan soyluyosunki ben kimim bi sorun varsa benimde bilmk hakkim degilmi hadi icerigini gectim deseki burda bi sorun var sonr konusurz ne gerek varki bu kadar taklaya
Iste o anda insan mantikli düşünemiyor. Allahtan esim anlayisli biridir de bana boyle kızmıyordu. Bence ailesine soylemeyin dese asla yakalayamazdin. Babasi annesi ve oglundan baska kimse yoktu sonucta. Onlar da cocuklarini korurlar elbette. Neyse olay bu degil.

Bence adam o an ne yazacağını düşünürken sacmalamis yalam soylemis. Yalan soylemek evet kotu bisey. Bunu reddetmiyorum. Sadece bak gelmis soylemis ha orda soylemis ha burda üzerine gitme bosver diyorum. 3 saat de gece vakti bekleme sen de uyu. Esin gelince konusursunuz zaten. Ustune dusme bu kadar :)

Ne guzel yazmissin valla agzina saglik yuregine saglik bende canim sikkin olunca uyuyamiyorum eskiden yemk yiyemezdim simdi uyuyamiyorum

Ben TLC de agir yasamlar var. Kilo veriyorlar buyuk miktarda. Uyuyamayinca onu izliyorum. Tavsiye ederim. Biraz fazla çıplaklık iceriyor. 300 kilo insanlardan bahsediyor. Belgesel gibi cekildigi icin banyolarina kadar cekmisler. Onun dışında cok seviyorum. 2 bolum izlesen 3 saat gecer bile. Benimki de oyun oynuyor saatlerce. Kendime diziler buldum. Kk da takılıyorum. Onu düşünecek olsam ohoo. Eskiden ben de senin gibi hassastim aman hersey tam dogru olsun beni aksatmasin herseyi haber versin falan. Simdi yoruldum onu beklemekten. Vallahi daha muyluyum

Ben TLC de agir yasamlar var. Kilo veriyorlar buyuk miktarda. Uyuyamayinca onu izliyorum. Tavsiye ederim. Biraz fazla çıplaklık iceriyor. 300 kilo insanlardan bahsediyor. Belgesel gibi cekildigi icin banyolarina kadar cekmisler. Onun dışında cok seviyorum. 2 bolum izlesen 3 saat gecer bile. Benimki de oyun oynuyor saatlerce. Kendime diziler buldum. Kk da takılıyorum. Onu düşünecek olsam ohoo. Eskiden ben de senin gibi hassastim aman hersey tam dogru olsun beni aksatmasin herseyi haber versin falan. Simdi yoruldum onu beklemekten. Vallahi daha muyluyum
Inan buda benim en rahat halim bende cok takardim hatta esim bazen diyoki ne guz artik birbirimizin huyuna suyuna alistik eskisi gibi kavgalarimiz olmuyo diye
.. olmuyo cunku akisina biraktim ses etmiyorum acikcasi cokta umrum olmuyo duuukiii yalan soyledi

Inan buda benim en rahat halim bende cok takardim hatta esim bazen diyoki ne guz artik birbirimizin huyuna suyuna alistik eskisi gibi kavgalarimiz olmuyo diye
.. olmuyo cunku akisina biraktim ses etmiyorum acikcasi cokta umrum olmuyo duuukiii yalan soyledi

Biz de ilk zamanlar deli gibi kavga ederdik. Hep diyorum ki evli degil sevgili olsaydik kesin ayrilmistik iyi ki evlilikte acele etmisiz. Simdi oyle bi alistik ki ayni evde koyun koyuna yasayan kedi ve kopek gibiyiz gnfjfjfdjdj. Aslinda cok tersiz cok da kavga ettik ama cok alistim. Cok seviyorum ya :KK200:

Esim bu evrede minimum düzeyde iyilesme gosterse de ben bayağı bir umursamaz oldum çıktım. Esim ilerde çocukla halıya visne suyu doksek naparsin diyo mesela. Ben de kahvemi alir elinize bezi verir sizi izlerim diyom.:KK70::KK70:. Kızarak keyfimi kaçıramam modlarina girdim :KK70:

Evli degil nisanlida olsak ayrilirdik diyirumn hatta biraz ileri goturup baskasi olsa 50 kere bosardi seni dedigimde oluyor ...amaaann yorgunum aslinda kavga etmkte yoruyo bi yerden sonra hissizlik baasliyo

Sizce de biraz abartmıyor musunuz?

Back
X