bilemedim

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
merhabalar.size bişey danışmak istiyorum.
benim bi sevgilim var 5 yıldır beraberiz.ne kavgalarımız ne de gözyaşlarım bitmedi.küfürler sövmeler bitmedi ama ne hikmetse ayrılmadık ama çok acı çektim.artık yaşım 25 oldu ve herkes evlenme telaşında bende o mutluluğu yaşamak istiyorum.karşımada ondan başka kimse çıkmadı.anne olmak istiyorum bende.artık dedim nolcaksa olsun evlenir çekilcek çilem varsa çekerim.bi de bizi herkes ayrıldı sanıyo çünkü gerçekten yıprandım ve bir süre ayrıldık ikimizde yeni insanlar tanımaya çalıştık ama olmadı.aileme söyledim.bişi demediler ama hani ayrılmıştın seni üzüyodu falan dediler barıştık dedim uzun uzadıya konuşmadık.ailemin onaylamadığı biriyle evlenmek istemem çünkü artık evlilikler çok kısa sürüyo ve ben evlendikten sora boşanmak istemiyorum.gel gelelim asıl meseleye.biz iş yerinde tanıştık ve ben şu anda bankada çalışıyorum ve o garson.bilmiyorum herşeyi geriye alıp evleniyim mi yada ailem hayır derse ısrarcı mı olıyım.er anne baba kızının mutlu olmasını ister gözü arkada kalsın istemez.ama beni garsona verirler mi bilmiyorum.öyle işte.zaten onla evlenmezsem tek başıma ölürüm heralde.zor işler sen istersin ailen istemez ailen ister sen istemezsin.yorumlrınızı bekliyorum.teşekkürler

Sevgilinin garson olması önemli değil de sürekli küfür hakaret eden biri ile ne mecburiyetin var evlenmeye? 25 yaşındasın onunla evlenmezsen dünyanın sonu mu?

Kendine böyle bi'hayatı layık görüyosan evlen tabii ki.

Sırf kaba tabirle evde kalırım korkusuyla sana şimdiden söven adamla evlen tabii.

Çok kızıyorum gerçekten resmen evlenmek için evlenmiş olucaksın. Böyle bi'adamdan çocuk doğur bi'de mis yeter ki anne ol.

Böyle deyince ne kadar mantıklı geliyo sana? Bugün söven yarın döver evlenince.

Son düzenleme:

Sen zaten bu adamla evlenirsen 1-0 yenik başlıyorsun.
Unutma hiç kimse çile çekmek için evlenmez.Bile bile çilemi dolduracağım diyene de kimse akıllı demez.
Aklını başına topla.

bende mutlu olmak istiyorum elbet.ama hayatta evliliklerde mükemmel deil malesef.bilmiyorum kafam karışık işte.

Sevgilinden ayrılacaksan garson oldugu için değil sana ettigi küfürler yüzünden ayrılman gerekir.

Ömür boyu küfreden bir adamı kimse çekemez ailenin yerinde olsam bende izin vermezdim eğer bu adamla evlenirsen çok çile çekersin yol yakınken yol ver gitsin.

Birşey nasıl başlarsa öyle gider ... 5 yıl nasıl geçti öyle hesapla . Ama şuan herşeye rağmen sizi bir araya getiren o aşk püffff uçacak , onu hesapla. Aynı evde yaşamak çok farklı . Sabır ister. Yaşın küçük .30 a kadar yolu var. Daha aklı Selim anlayışlı birini bulana kadar bekle . Bekarlık güzeldir .

Karşına sadece o çıktı diye bile bile kendini ateşe atacak bir evlilik yapacaksan,
yolun açık olsun.

Hiç aileni dinleme. Nasıl olsa evlenince boşanmam da diyorsun.
Yani yeter ki başında bir ''koca'' olsun.

Bu mudur yani olay?

Son düzenleme:
25 yaşında bir insanın bunu sorması bile abes inan.
Tabiki evlenmeyi düşünme.
Küfür , hakaret, devamında şiddette olacaktır.
Garsonda olabilir, seyyar satıcıda ama bunu hazmetmiş olsun, adam olsun.
Kompleks yapıp sizi ezerek bunu bastırmasın.

bende mutlu olmak istiyorum elbet.ama hayatta evliliklerde mükemmel deil malesef.bilmiyorum kafam karışık işte.

Kendini böyle mi avutuyosun? Aman nasılsa her evlilikte oluyo böyle şeyler diye?

Valla ekonomik sıkıntıları kenarda bırakacak olursak gül gibi saygı sınırlarını bozmadan geçinen bi'dünya çift var.

Diger evlenen arkadaslarindan neyin eksik senin ya??
Hic oyle bir adamlan evlenilirmi? Saygi olmadigi yerde sevgi olmaz. Suan sana evlilik kolay geliyor gozunde. Uzaktasiniz hani ayni evi paylasmiyorsunuz. Birde dusun o adam 24 saat sana kufur edicek. Kaldirirmisin bu mutsuzluga?
Ne yani 25 oldugun icin ona mecburmusun muhtacmisin ona..
Daha cok gencsin. Cok guzel yerdede calisiyorsun.. ask geliyorum demez.
Saygisiz bir erkegi cekmek cok zor evli kadin olarak. Saygisiz = kalitesiz affedersin.
Kendini atese atma lutfen..
Yapma bunu kendine.. dul bir kadin olmaz cok zor hata elinde bir cocuklan daha zor. Bu saygi ile iliskiniz saglikli ilerlemez..

seven insan deger verir.küfür etmez.sövmez.sana şimdiden böyleyse ilerde evlendiğinde nasılsa beni bırakmaz mantıgıyla neler neler yapar ağzını acıp bişey söylesen duyacagın ilk lafı söyleyeyim.ben bekarkende böyleydim bunu bilerek evlendin benimle.begenmiyosan kapı orda dicek.sonuc ya ömür boyu hakaret mutsuzluk yada ayrılık olucak hatta belki cocuk olduktan sonra ayrılık olucak.tabi insanoglu değişebilir.birde bakmıssın kıymetini bilmeye başlamış kibarlaşmış saygılı olmus dicemde.bu yüzde bir ihtimal.

meslek önemli değil canım ya yeterki çalışacak aileseine bakacak kabiliyette olsun ve insna olsun
ama ağzı küfür yapan seni bu kadar evlenmedne üzen biri ile ...
bi kez daha düşün inan evlilikçççççççççooooooooooooooooooook zor çok

Yani ben evleneyim de ne olursa olsun diyorsun. Evlenmeye adam olsun da, camurdan olsun. Yeter ki cocuk yapalim.
Sacma, tutulcak yeri yok. Ilerde kafani taslara vurursun, cok toy dusuncelerin. Sen buyuklerini dinle.

Aramiz cok iyiydi acaba ailem nasil karsilik verir deseydim acaba nasl yorum yapardiniz.ben sadece sewdigim insanla olmak istedim.mantik ewliligi istemiyorumki.bi insana guvenmek hayatini acmak o kadar zorki.evlenilcek insan yok.hep menfaat.napiyim bi daha kenddimi acamam die korkuyorum.insanlar o kadar iyi niyetli deil malesef.

daha 25 yasindasin karsina niceleri cikar
egerki onunla evlenirsen hayatini kendi ellerinle karartmis olacaksin

mutlu olmak istiyorsan dogru zamani dogru insani bekle

Son düzenleme:

Yani gerçekten ruh halin iyi değil arkadaşım senin.
40 yaşında hiç evlenememiş bir kadın var sanki karşımda benden iki yaş büyüksün ne bu bi'daha evlenecek adam bulamam psikoloji.
Evet aramız süper, beni el üstünde tutuyo hadi onu da geçtim "mutluyum" diyebilseydin yorumlarımız tabii ki farklı olurdu. Tavır mı yaptın bi'de bize

Yani diyosun ki "ay ben bi'daha biriyle tanış et, kendini anlat adamı çöz uğraşamam en iyisi elimdeki daha sevgiliyken sövse de, hakaret de etse, evlenince dayak ihtimali de çok çok yüksek olsa da olsun canım bekar olmaktan iyidir tüm bi'ömür böyle olumsuzluk yığını bi'adamla evli olmak".

Cidden iyi değilsin sen kendine zerre saygın ve sevgin yok.

Ailenin sana garezi mi var adam gibi seni mutlu edebileceğine inandıracak bi'insan çıkar karşılarına emin ol aranızda eğitim farkı var demek akıllarına bile gelmez. Hayat senin hayatın ama Allah'ta akıl fikir vermiş bazı şeyler baştan bellidir, senin balık baştan kokmuş zaten.

siz kendinizi mutsuzluğa sürüklüyorsunuz...
boşanmam diyorsunuz fakat şimdiden belli ileride boşanacağınız....

size devamlı küfür eden ve söven biriyle evlenecekseniz bunun devamına hazır olun. evet. buna alışırım diyorsanız buyrun evlenin.

Sana küfür eden, yıpratan adamla 'Başka da çevremde kimsem yok, hem ben anne olmak istiyorum.' deyip de evlenecek misiniz?

Pesss diyorum, başka da bir şey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…