bilemedim

yazdıkların okadar toy şeyler ki sanki 15 yaşında gözü aşktan kör olmuş gibisin,ama bi yandan da yaşı 40a gelmiş evde kalmış biri gibi bahsediyorsun kendinden.Evlilik çocuk oyuncağı değil,aynı evin içinde olunca o küfürler de hakaretler de senin düşündüğün kadar ''normal'' gelmez insana.Bi de çocuk düşünüyosun bu adamdan,hadi kendini düşünmüyosun bari onu düşün böyle bi ortamda ne kadar sağlıklı olabilecek? Allah a şükret iyiki böyle bir site var ve sana dışardan bakıp yaptığının çok yanlış olacağını söyleyen insanlar var.Sakın kendine de çocuğuna da yazık etme

Bence sevgilinin garson olmasından daha büyük bir sorun var , evet çevremizde evlenenleri gördükçe hevesleniyoruz o heyecanı yaşamak sevdiğimizle mutlu bir yaşam sürmek istiyoruz ama sırf evlenmek çocuk sahibi olmak için mi evleneceksin

evlilikten önce sorunlaınızı halletmeye çalışmalısın hoş düzeleceğini de sanmıyorum ama düşünce yapın bana çok tuhaf geldi çekilecek çilemi çekerim boşanmam falann hangi kafayla söyledin bunları anlam veremedim :97::97:

nasıl bir mantık ya anlam veremiyorum daha 25 yaşındasın sen evde kalmadın korkma. ayrıca garsonla evlenilmez diye bişeymi var.
sen mesleğini geçte adam gibi adammı ona baksana. anlattığına bakılırsa ben pek adama benzetemedim kusura bakma.
hem sana küfür ediyor bana acı çektiriyor diyorsun hemde evleneyim diyorsun. sevgiliyken böyle yapan evlenince neler yapar düşünümek bile istemem yani. seni annen baban kızım acı çeksin diyemi büyüttü. yoksa mutlu bi yuvası olsun diyemi.
hayat senin hayatın her koyun kendi bacağından asılır biz ne söylersek söyleyelim seni bildiğini okuyacaksın zaten..
nasıl bir hayat yaşamak istiyorsan ona göre karar ver KARAR SENİN....

Evet evlilikler gerçekten çok kısa sürüyor haklısın artık...
Nedeni ise senin gibi ne olursa olsun evleniceğim deyip, yanlışları görmezden gelerek yola devam etmelerinden...

Meslekler arası böyle farklar, kadın olsun erkek olsun ilerde sorunlara sebep olma ihtimali taşıyan bir durumdur. Kesin sorun yaşanır demiyorum ama ikisinden birinin karakterinde sıkıntı varsa ki kim mükemmel bu sorun oluyor.

Sonradan sonraya kocasını beğenmeyen elalemin mesleği daha iyi kocalarını kıskanan kadın da gördüm, kendisini karısı yanında ezik hissedip onu sindirmeye çalışan kocayı da. Tam tersi durumda karısını yanına yakıştırmayıp hiç bir ortamına sokmayan kocayı da gördüm, kocasının yanında ezilip büzülen kadını da.

Siz böyle olacaksınız demiyorum ama bu fark zaten başlı başına bir piyango iken siz bir de bile bile lades diyorsunuz. Hani arada saygı vardır (küfür varsa yok demek bu), sevgi vardır (bu saatten sonr ayeni biriyle mi tanışçam amaaan diyorsan bu da yoktur) garson olmasına bir şey demeyiz. Ama evlenmiş olmak için evlenmek de öok anlamsız.

Son olarak size küfür eden birisiyle aramız çok iyi diyorsanız acilen bir uzmanla görüşün derim. Sağlıklı bir fikir yapısı değil malesef.

Son düzenleme:
kısaca özetleyeyım senınle aramızda şöyle bir düşünce farkı var

sen evleneyım de ne olursa olsun muhım değil yeter kı evlılık olsun mantığındasın ( yani şuan senı seven baska bırını de bulsan onlada acaba evlensem mı dıye dusunecek kadar sadece evlılık odaklısın)

bende evlenmek isterim ama sebebi evlilik değil çocuk değil onu ömür boyu yanımda görmek istediğimden... hayalimde bile ondan başkasını yanımda düşünemediğimden sevgimden aşkımdan evlenmek isterim ...

senin ki aşk sevgi evliliği değil arkadasım, mantık evliliği desek o da olmuyor zengın desen değil saygılı sevgılı desen o da değil.. sen düşün gerisini de...

bende mutlu olmak istiyorum elbet.ama hayatta evliliklerde mükemmel deil malesef.bilmiyorum kafam karışık işte.

Hayatta bütün evliliklerde kötü değil ama unutma..Kimse kötü olacağını bile bile evlenmez.Ama sen bile bile lades demeye razı gibisin. Merak etme 25 yaş çok geç değil evde kalmazsın ...

hemen hemen aynı şeyleri 5 yıllık flört ve nişanlılık dönemimizde yaşadık. ne anlaşabildik, ne ayrılabildik... ne olacaksa olsun diyip evlendik henüz 5 aylık evliyiz ve flört dönemimizde yaşadığımız sorunlar katlanarak arttı. boşanma noktasına geldik.
flört döneminde bi şekilde alttan alınıyor, gözardı edilebiliyor ama aynı evde, ortak bir yaşam kurduktan sonra bunlar büyüyor ve çıkmaza giriyor.
iyi düşün. belliki sorunlu bir ilişki. sorunlu bir evliliğe dönmesin.

bende mutlu olmak istiyorum elbet.ama hayatta evliliklerde mükemmel deil malesef.bilmiyorum kafam karışık işte.

sana bişey diyim bu dediğin züğürt tesellisi, bu forumda çok güzel evliliği olan arkadaşlar var şükür bende onlardan biriyim çünkü kendime bu hayatı layık gördüm bizde 9 sene çıktık sayıp sövmeyi bırak bana sesi dahi yükselmedi, böyle ilişkiler de var yani

Gözyaşım dinmedi, küfürler sövmeler bitmedi diyo
Bunlar sorun değil de garson olması mı sorun yani

Ahh ah o işler öyle olmuyor işte göz göre göre o çileyi neden kabul edeceksin ki ya geri dönüşün olmazsa. Niye sana sövüp sayan bir adamla bile bile bir ömür geçirmeyi mutsuz olmayı göze alacaksın. Çevremdekiler evlendi ben kaldım diye mi evlenmek istiyorsun. Sakın böyle düşünme hayırlısını dile kaç yaşında gelirse gelsin hayırlısı gelsin. Bile bile kendini ateşe atma

Bir sevgilin olduğu için karşına başkası çıkmamış olabilir mi?

Canım "çekilecek çilem varsa çekerim" diye evlilik mi olur? İnsan nasıl küfürleri yutar da evlenir? Kendine hiç mi değer vermiyorsun? Düşünüyorum bir evladım olacak, üzerine titreyerek büyüteceğim, sonra "karşıma biri çıkmadı, ben de evlenmek istiyorum" diye gidip böyle bir adama evet diyecek... Kendimi sorgularım "Acaba ben çocuğumu büyütürken sevildiğini hissettiremedim mi?" diye. Dünyada adam mı kalmadı Allah aşkına? Kalmadıysa bile kendini bu kadar ezdirerek mutluluğu aramak mantıklı mı? Daha sevgiliyken sana böyle davranan adam evlendikten sonra değişir mi sanıyorsun? Ömrünü bu şekilde geçirmeyi, çocuklarını bu adamla büyütmeyi istiyor musun gerçekten?

İnan bu şekilde daha yüzlerce soru sıralayabilirim sana. Mutlu olmak istiyorsun ama bu şekilde bulacağın tek şeyi kendin de biliyorsun; çile

Hiç öyle demeyin öyle güzel evlilikler var ki mutluluklarına bakmaya kıyamıyor insan :106: Bence evlenince anlattıklarınıza bakılırsa neler yaşayacağınız şimdiden ortada.Bazen bile bile uçuruma gitmek doğru değil diye düşünüyorum ben. Bir de ondan başkası çıkmaz karşıma gibi bir cümle yazmışsınız bu işler nasip kesinlikle o olmazsa başkası olur daha yaşınız 25 gençsiniz... Ha diyelim olmadı böyle hayırsız da olacağına olmasın daha iyi yani.

5 yıllık bir ilişki + Küfür ve ayrılık + Evde kalırım korkusu = ömür boyu ah ben ne büyük bir hata yapmışım pişmanlığı!

Bir ömür ben bu adamla hangi akla mantığa uyup evlenmişim diye pişman olmaktansa kendi evimde oturmayı yeğlerim..

Bile bile lades sizin ki, biz ne diyelim ki?

valla 30 yaşından sonra 20lik çıtırların bulamadığı mükemmel adamları bulan var, evde kalırım korkusuna niye girdin ki sen anlamadım. bide adamın neyini tutsan elinde kalır, düzgün iş yok, saygı yok, insanlık yok. kavga küfür hakaret saygısızlık acı var. sen de hala evlenir çilemi çekerim diyosun. e kendi düşen ağlamaz o zaman.

Çok kızıyorum senin gibilere; yaşın 25 , karşında koca olamayacak bir adam

Evde kalsan ne olacak ?? Hakaretle,saygısızlıkla yaşanacak bir hayattan daha evladır ....

ben anlamıyorum ya. gerçekten bir problem var bende. insanlar neden evleniyor??
daha sevgiliyken adam hakaret ediyor, hanımefendi gelmiş her evlilik mükemmel değil diyor, bununla evlenmezsem evde kalırım diyor. gerçekten hakaretin, çilenin olduğu bir evlilik, bekarlıktan daha mı iyi?
sen zaten kararını vermişsin arkadaşım Allah'ım yardımcın olsun

Çok kızıyorum senin gibilere; yaşın 25 , karşında koca olamayacak bir adam

Evde kalsan ne olacak ?? Hakaretle,saygısızlıkla yaşanacak bir hayattan daha evladır ....

Benim bi'arkadaşım 6 aydır tanıdığı biriyle evlendi. Evlenmeden önce biraraya geldiğimizde "biliyorum huyu çok iyi değil, tipsiz de aman olsun zaten 4/4lük olsa aklım kalır aldatır diye" diyodu. Bu kız bi'yaş büyük benden evlendiğinde 23 yaşında falandı. Onun da kafasında bi'daha birini bulamam çalışmıyorum evdeyim nerden bulucam kaygısı vardı. Babası resmen yalvardı çok erken evlenme kızım diye.

Ne mi oldu; Kız vaji.rahatsızlığı oldu adam her fırsatta rezil ettin beni dedi, kız bizle görüşmeyi bırak ailesine bile gidemiyo kocası izin vermiyomuş, kocası yanında olsa iyi her gün kahvede, agresif, kıskanç bi'adam... Zaten 4.ayda falan da isteyerek hamile kaldı şu evde bi'yoldaşım olsun diye.
Şimdi ben onun yaşındayım o 24 yaşında biz kızkıza tatile gidiyoruz, en basiti oturup bi'kahve içiyoruz o bizle buruk buruk konuşmakla yetiniyo telefonda.

merhabalar.size bişey danışmak istiyorum.
benim bi sevgilim var 5 yıldır beraberiz.ne kavgalarımız ne de gözyaşlarım bitmedi.küfürler sövmeler bitmedi ama ne hikmetse ayrılmadık ama çok acı çektim.artık yaşım 25 oldu ve herkes evlenme telaşında bende o mutluluğu yaşamak istiyorum.karşımada ondan başka kimse çıkmadı.anne olmak istiyorum bende.artık dedim nolcaksa olsun evlenir çekilcek çilem varsa çekerim.bi de bizi herkes ayrıldı sanıyo çünkü gerçekten yıprandım ve bir süre ayrıldık ikimizde yeni insanlar tanımaya çalıştık ama olmadı.aileme söyledim.bişi demediler ama hani ayrılmıştın seni üzüyodu falan dediler barıştık dedim uzun uzadıya konuşmadık.ailemin onaylamadığı biriyle evlenmek istemem çünkü artık evlilikler çok kısa sürüyo ve ben evlendikten sora boşanmak istemiyorum.gel gelelim asıl meseleye.biz iş yerinde tanıştık ve ben şu anda bankada çalışıyorum ve o garson.bilmiyorum herşeyi geriye alıp evleniyim mi yada ailem hayır derse ısrarcı mı olıyım.er anne baba kızının mutlu olmasını ister gözü arkada kalsın istemez.ama beni garsona verirler mi bilmiyorum.öyle işte.zaten onla evlenmezsem tek başıma ölürüm heralde.zor işler sen istersin ailen istemez ailen ister sen istemezsin.yorumlrınızı bekliyorum.teşekkürler

Kendide misin arkadaşım sen?
Böyle saçmalık mı olur? Sen hiç mi kendine saygı duymuyorsun?
Sen başta vermişsin tavizi sana hakaret ettiği ilk gün yok olmalıydı adam senin için ama ne hikmetse sen evlilik diyosun:44:
Sanki dünyada adam kalmadı
Evlenince ne olacak herşey düzelecek mi çekecek çilem varsa çekerim ne demek
Tamam yaşım geldi evleneyim hemen bir çocuk yapayım diyorsun da o adamla bir ömür geçer mi
Karşıma kimse çıkmadı diyorsun fırsat bulabildin mi acaba birini görmeye bu kadar kavga gürültünün içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…