bilemiyorum ...

ben de elindeki yazışma resimleriyle karşısına dikilmen taraftarıyım..
böylece ön saçmalama kısımlarını atlayarak konuya girersiniz direkt olarak...
ben olsam sabredemez hemen konuşurdum..ve ne olursa olsun çocuğumu böyle bir adamla aynı evde büyütmezdim..
hep yazdığım gibi çocuklarımızdan öte kimse yok..o masumların tüm sorumluluğu bizim ellerimizde ve böyle adamlar yüzünden onların geleceğini mahvedemeyiz...
gidecek yeriniz yok mu bulursunuz,işe girer çalışırsınız..olmaycak iş yok şu hayatta hele ki kadınalr içn,anneler için...
ekmeğiniz az olsun ama huzurunuz olsun..çocuğunuz mutlu yerde büyüsün,psikolojik sorunlarla değil...

bence eşinizle yapacağınız şey konuşma değil aslında,,,elinizidekileri gösterip bu yüzden valizini topladım evden gidiyosun demek...

delilleri yok etmesine musade edemem elimden almaya calisir cok sinirli ve siddet uygulayabilen biriside o yuzden onu yapmak istemiyorum. ama karsisina gecip butun yaptiklarinida sormak istiyorum icim icimi yiyor. ama nasil soracagim ne diyecegim sen niye cocuklara bakiyonmu diyecegim ee ne var bunda sende bak diyecek yani o sapik oldugunu ona nasil anlatmaliyim. hicbirsekilde kabul etmiyecek. maalesef ayrilamam .

çocuğunuz var küçük,eşiniz olacak adam hem küçük kızlara bakıyor,bir nevi sübyanıc,hem de şiddet yanlısı..
ve siz hangi sebeple boşanamazsınız onu bir söyler misini bana??
çünkü mantıklıhiçbir sebep çocuğunuzu böyle bir adamla aynı evde tutmaya sebep olamaz bana göre...

bana sahip cikicak bir ailem yok arkamda keske olsayi o zaman hayat cok daha baska olurdu belkide benim icin. kucuk kizlara degil 16-17 yas civarlari genc kizlar. birkac tanede sinif fotolarina tiklamis ortaokul ogrencilerinin kiz erkek karisik .

bana sahip cikicak bir ailem yok arkamda keske olsayi o zaman hayat cok daha baska olurdu belkide benim icin. kucuk kizlara degil 16-17 yas civarlari genc kizlar. birkac tanede sinif fotolarina tiklamis ortaokul ogrencilerinin kiz erkek karisik .

daha adam kılıfına uydurmadan siz kendiniz kılıf bulmaya başlamışsınız.. çocuğunuz kız yanılmıyorsam..elin adamı kızınızın 15-16 yaş fotolarına baksa ne düşünürsünüz??? küçük kız değil,herifler istediği gibi bakıp tatmin olsun mu
çocuğunuzun ailesi de sizsiniz,arkanızda aileniz yoksa ,siz kızınızın arkasında durun..
kendinize güvenin biraz yaa,yazıktır o çocuğa yazık etmeyin...

bir de şunu anlıyorum yazdıklarınızdan,,sanırım istediğiniz kavga çıkarmak sadece ..ayrılmak niyetiniz falan yoksa ne diye takiptesiniz adamı...???bırakın istediği gibi yapsın sapıklığını..dövsün kırsın atsın,neyin çabası sizinki??
düzelmesi mi ,sanmam..yanlış yoldasınız...

tabiki yaptigini onaylamiyorum zaten yanlis oldugunu dusunugum icin kafama uymadigi icin bu konuyu actim.

senin er dünyanın bütün nimetlerinden faydalanmak istiyor anlaşılan sanıyorki bütün kızlar gaciler kendinin kaburga kemiğinden yaratılmış...söz möz bunlar hikaye seni oyalıyor..adam kadın hastası..bazı insanlar ilaçlarda arar hastalığının çaresini seninki kadın kızda..biraz akılsız adammış ..madem karına yakalanmak istemiyorsun ve bi daha olmayacak diye söz veriyorsun facebook tan baktığın resimleri sohbetleri silsene be adam...sende bakarsın bilgisayara birşey yok temiz kocacığım bana sadık der female polyannayı oynarsın mutlu mesut şu dünya sahnesinde..gerçekler acıdır gerçekler acıtır..

hayir kavga cikarmak degil oyle olsaydi delilleri sunardim onune. ben sakin sakin ogrenmek istiyorum herseyi. ne amacla baktigini ne cevap verecegini dusunuyrum belki mantikli bir aciklamasi vardir.

Katılıyorum konu sahibi ayrılığı anmıyor bile...

Hem sinirlenmesin,hem kırıp dökmesin,hem delilleri görmesin,hem lafını dinlesin, hem de düzelsin.... Nasıl olacak bu!? o kişi düzelmezzz!!!

Kusura bakma sana ancak bu kadar yardımcı olabilirim.. Zaten sen sadece vazgeçsin istiyorsun ama eşin bir sapık!Sübyancı ayrıca 16-17 yaşındaki kızlar da çocuktur!

hayir kavga cikarmak degil oyle olsaydi delilleri sunardim onune. ben sakin sakin ogrenmek istiyorum herseyi. ne amacla baktigini ne cevap verecegini dusunuyrum belki mantikli bir aciklamasi vardir.

Mantıklı açıklama mı?????? adamı uğraştırmayın "mantıklı" açıklamasını da siz bulun tam olsun! PES!

Son düzenleme:

arkadaslar ayrilamam bir isim meslegim arkamda ailem yok nasil ayrilayim. ayril demek kolay. saniyormusunuz keyfimden kaliyorum cok asigim onun icin kaliyorum.
mecburiyetten buradayim.
hem ayrildim diyelim ne malum daha kotu insanlarla karsilasmiyacagim.

evet sakin sakin konussun anlatsin istiyorum sizden bunun icin yardim istiyorum ona nasil sorayim bunu bana bu konuda fikir verin.

Ailen nerede? Neden arkanda olmasınlar? iş bulup çalışırsın..çocuğuna da annen bakar..kapıdan kovacak değiller ya..
Bir süre sonra ayrı eve çıkar kızınla birlikte yaşarsın..kötü mü olur.. Zaten eşin nafakasını da verecek...

Daha kötü insanlar karşılaşmak karşılaşmamak senin elinde.(daha kötüsünü zor bulursun).. tekrar evlenmek zorunda değilsin.. Daha boşanmadan yenisini düşünme bence...

Madem ayrılmak gibi bir düşünceniz yok madem adama bunun hesabını soramayacaksınız ne diye takip ediyorsunuz yaptıklarını? Zaten yaptıklarını sineye çekecekseniz hiç araştırmayın olsun bitsin.

Neyi sakin sakin anlatacak? 17-18 yaşındaki kızlarla kendini 20 yaşında gösterip konuşmasının nasıl bir açıklaması olabilir? Mantıklı açıklama bekliyorsunuz ya ne dicek adam size hayatım genç kızlarla ilgili bilimsel bir araştırma yapıyorum niyetim kötü değil mi dicek?

ailemler gorusmuyorum daha onceki konularimda bahsetmistim uzun uzun yazmaya vaktim yok su an bilmek isteyenler oradan okuyabilirler.

daha sonra yine girecegim simdi cikmak zorundayim..

ne söylemesini bekliyorsunuz ki?? ben bakmadım başkası yapmıştır vs... ya da ne derse ayrılmayı düşünürsünüz mesela??evet bakıyorum baktıkça tatmin oluyorum genç kız beğeniyorum derse??? o zaman bile yarılacğınızı sanmam.o zaman ne diyee kurcalıyosunuz*???

siz bir annesiniz ve göreviniz çocuğunuzu herşey korumak!!!!!!!!!!!
gerekirse evler temizliğe gidin,çaycı olun,sekreter olun ne bileyim..tonla iş var...çocuk nafakası da alın...
yeter ki siz isteyin,,o kadar çok şey var ki yapacak..
daha kötü insanla karşılaşmazsınız merak etmeyin,kendinize güvenin,kötülerden uzk durun..kaç yaşındasınız??

bir de genel bir soru sormak istiyorum arkadaşlara,burda onlarac konu gördük,işim yok mesleğim yok ailem yanımda değil ayırlmıyorum diyen..peki kaç tanesi ,bu durumda ayrılmayı kafama koydum çocuğum için,ban ayardımcı olur musunuz dedi??vardı da ben mi görmedim???

konu sahibi de sıkışınca gitti,ziyarteçi oldu heralde...4
istediklerini yazalımd a geri gelsin bari..
eminim mantıklı açıklamsı avrdır kocanın,yıkma yuvanı çocuğun var..sefil olrusun daha kötüsüyle karşılaşırsın ayrılınca...

oldu mu istediğin????????

Tabi ki eşiniz bir Sapık!
Bu yapılır mı ya? Neden kandırıyor insanları, pardon küçücük kızları, yazıklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…