bilemiyorum ...

ben bosanmalimiyim diye bir soru sormaya yazmadim buraya. ayrilayimmi diyede sormadim. nasil itiraf ettiririm diye sordum. ne sekilde yaklasmaliyim diye sordum.

boşanma niyetinde değilseniz itiraf ettirmek size acıdan başka ne verecek. sevmiyorsanız ama mecbursanız onunla olmaya o zaman sineye çekin 3 maymunu oynayın. ama o küçücük kızlara da yazık. bilemedim şimdi..

Böyle bir şeyi yapan adam kendi çocuğuna bile yan gözle bakabilir. Kimseye güvenmiyorum ben babama bile.
Siz korkuyorsunuz yazdıklarınızdan anladım bunu ama yerinizde olsam o adamla sürdüremezdim herhalde. Yaptıkları çok fazla.

ben bosanmalimiyim diye bir soru sormaya yazmadim buraya. ayrilayimmi diyede sormadim. nasil itiraf ettiririm diye sordum. ne sekilde yaklasmaliyim diye sordum.

İtiraf edince ne olacak ?
Utanır,özür diler,tövbe eder diye mi düşünüyorsun ?
Bunlar senin içini soğutacak mı ?

adamın sapık olmasından önce senin evli olduğun adamın başka kadınlarla yazışması söz konusu buna odaklanırsan bir çeşit aldatmadır. sanal olması gerçek olması fark etmiyor bu işlerin. bir aldatmaya nasıl tepki vereceksen buna da o tepkiyi vermen gerekiyor. 16 yaş falan evet çok ufak belki cinsel bir takım sapkınlıkları vardır ama yine de bunlarla ona bir takım hakaretler etme derim. gerekeni yapabilirsin birlikte kalmaya yönelik karar alır artık interneti mi kesersiniz, yoksa gerektiği gibi uzaklaşır ayrılır mısınız bilmiyorum.

itiraf ettirmeye de ne gerek var gerçekten, gözünüzle görmediniz mi? gördüğünüz şeyin itirafı mı olur? duyumla mı yola çıkıyorsunuz napıyorsunuz?

Son düzenleme:
bütün konularını biliyorum, bebeğini aldırmana üzüldüm. bu adamla madem birlikte yaşamaya devam edicektin bebeği niye aldırdın. işe girip çalışıcam bebeğe bakamam diyodun aldırma kararınla ilgili.
ayrıca gidecek yerin yok, işin ailen yok, adam seni dövüyo, aldatıyo, daha kötü ne ya da kim çıkacak karşına bilmem ama bana göre zaten en beterini görmüşsün. gir bi yerde çaycı ol, temizlikçi ol, ne bileyim bulaşıkçı ahçı ol. bi gecekondu tut, soğan ekmek ye. ama çık bu kısır döngüden. (ayrıca temizlikçiler çok güzel para kazanıyo, insan onuruyla yaşadıktan sonra herşey o evde sığıntı, kaklımış hayatından onurludur. )
yok yapamam ben diyosan da bu adamı olduğu gibi kabul et, sineye çek ve artık araştırma. bu adam değişmez, pişman olmaz, samimi özür dilemez, delillerle karşısına çıksam dayak yerim diye korkuyosun. neyi tırmalıyosun o zaman ?
evet yaptım oh iyi yaptım sübyancıyım dese çıkıp gidicen mi ?
ya da aksini söylese inanıcan mı ?

Şöyle desen Bilgisayarda böyle bir şey gördüm nedir bu? Falan deyip konuya girseniz... Yada en baştan seninle sakin bir şekilde bir konu konuşmak istiyorum doye başlasanızz

şu son cümle gerçekten çok ürkütücü.. yazmaya elim elvermiyor ama eşiniz pedofil olabilir. ona belli etmeden takibe devam edin. eğer aynı şeyler devam ederse mutlaka bir uzmana danışın çünkü bu gerçekten çok ciddi bir konu.

kondurmak mı isemyorsun arkadaşım.
eşin ne yazık ki süpyancı
ufak daha göğüsleri minicik olan kızlardan hoşlanıyor

oof cok feci

eşin hiç normal değil resmen çocuklara ilgi duyuyor küçük yaştaki kızları kandırmaya çalışıyor.nasıl itiraf ettiririm demişsin erkek milleti aldattığını asla kabul etmez itiraf etmez zaten etse ne olacak ne değişecek ki boşanmayı düşünmüyorsan hiç bu konuyu konuşma ama bu adamın yanında kalma eşin hiç normal değil

boşanmayı düşünmüyorsan ,niye takip ediyorsunki sapık kocanı,3 maymunu oynayarak mutlu mesut yaşa işte,yada kandırma ihtimali olan küçük kızlara acıyıp ,eğer eminsen ihbarda bulunabilirsin ,sevgiler.

bazen keşke başka ülkede yaşasaydım diyorum,sistemimize güvensem eğer,seni şu anda şikayet etmiştim bile. avrupa ülkelerinde anne babası dengesiz ve çocuk için sağlıksız bir ortem varsa ailenin yanından alıyorlar çocuğu..
sen bu adam yüzünden karnındaki çocuktan vazgeçtin,keşke karnımda ölse diye dualar ettin be kadın. sonra kürtaj oldun,aldatılmayı sineye çektin eyvallah ,şimdi de küçük kızlara baktığını ilgisi olduğunu öğrendin ,hala da boşanmam ayrılmam,döver de ayrılmam,kızlara bakar ayrılmam,aldatır ayrılmam diyosun..yazık günah evladın var..
keşke kızını kurtarabilsem ordan,yoksa senin anne olarak birşey yapacağın yok!!!!!!!!!

arkadaşım adam geçmişte seni aldatmış zaten, bir de sübyancı olup olmadığını öğrenmek ne işine yarayacak...
Bu adamı anlamak için harcadığın enerjini , forumda fink atarken kaybettiğin zamanı daha iyi değerlendirsen kendine masa başı bir iş bulmuştun bile. Bu ne üşengeçlik ya...

hanı derler ya gıttıgım kapı ıyı olsun dıe..demıssın ya aıleden yanada sanssızım..evlı dursan mutsuzsun aılenın yanına gıtsen mutsuzsun..bunu bende hıssetmıstım..aldatılmadım ama bu duyguyu hıssettım..cunku bellı bı yastan sonra hıc kımseyı ınsanın kafası goturmuo tek basına yasam ıstıo..keşke ımkanınız olsa cocugunuz ıle beraber bı eve çıksanız o okula gıtse sız ıse..evlenmekte hayat kurtarmıo..bı omur yaa mutsuzluk..tek care bu bence..ama ımkanlar ıste el vermıo..evde sevmedıgınz bı adama katlanmak..artık boşanmalar çokta anormal deıl turkıyedede..önceden bı bayan evde tek yasadımı garıpserdı ınsanlar..sımdı sımdı bunları ulke olarak aştık..bı ınsan yasarken sadece kendını dusunmelı...cevre ne der ıle ınsanların omurlerı tukenıo...gerıye kalanda bırsuru acı...haa bu hayat kolaymı..hayır...herkes hakkettıgı hayatı yasamıor ınan..rabbım huzur sağlık versın sana

yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm, önceki konularına da göz attım. üst üste defalarca aynı hatayı yapmış eşin artık bu hata olmaktan çıkmış ve çok büyük bir zaafı haline gelmiş.
Şu da bir gerçek ki , emin ol bunu yapmayan tek erkeğe rastlamadım. benim eşim yapmıyor diyenlerin de fazla güvenden gerçeği göremediklerine eminim, çünkü dindar olan da dinsiz olanda, çok isteklisi az isteklisi, artık aklına ne gelirse yaşlısı genci hepsi yapıyor bunu maalesef. o yüzden bu senin için bir rahatlatıcı sebep olabilir. bu kadar kendini üzme derim. hülya avşar kadar güzel ki, bundan 10 küsür yıl önce çok çok daha güzelken kocası onu aldattı. yani güzellikle alakası yok bunun, mankenlerde aldatılıyor. bu açıdan da kendini çirkin ve değersiz hissetme.
ayrıca boşanmayı düşünmediğini okudum ve her ne kadar yaşadıkların acı da olsa, ben de seni bu konuda destekliyorum. sebep ise yukarıda yazdıklarım. yani erkeklerin çok büyük çoğunluğu bunu yaparken sırf bu nedenle boşanmak mantıklı gibi gelmiyor bana.
bu noktada sana tavsiye edebileceğim, senin diğer konunda bir arkadaş çok güzel yazmış, ama sen cevap vermemişsin. o arkadaşa katılıyorum bende. yani, kendine bak, evin içinde bakımlı ve açık giyin ama onunla hiç ilgilenme o seninle birlikte olmak istemediği sürece bir kere asla isteme, yaklaşma. diyelim ki bir şekilde senden etkilendi, yaklaşmaya çalıştı, naz yap ve kaç. direk seni istemiyorum da deme, ama artık hep sen kaç.
ne demek ya, sen kadınsın, erkekler genel evde pis pis kadınlarla bile birlikte olabilmek için ne paralar döküyor. sonuçta bilgisayar içindeki kadınlara baksa da evde gerçeği var, ve bunu ona hissettir. en önemlisi de sen birlikte olmak isteme, bunlar benim düşüncelerim. umarım herşey yoluna girer canım

Kadınlar büyük olunca sorun yok yani bunu da görmeyiverin birdahakine yaş grubu daha da küçük olur 10-12 yaş civarı belki o zaman eşinizin sapık bir sübyancı olduğu kanısına varırsınız ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…