yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm, önceki konularına da göz attım. üst üste defalarca aynı hatayı yapmış eşin artık bu hata olmaktan çıkmış ve çok büyük bir zaafı haline gelmiş.
Şu da bir gerçek ki , emin ol bunu yapmayan tek erkeğe rastlamadım. benim eşim yapmıyor diyenlerin de fazla güvenden gerçeği göremediklerine eminim, çünkü dindar olan da dinsiz olanda, çok isteklisi az isteklisi, artık aklına ne gelirse yaşlısı genci hepsi yapıyor bunu maalesef. o yüzden bu senin için bir rahatlatıcı sebep olabilir. bu kadar kendini üzme derim. hülya avşar kadar güzel ki, bundan 10 küsür yıl önce çok çok daha güzelken kocası onu aldattı. yani güzellikle alakası yok bunun, mankenlerde aldatılıyor. bu açıdan da kendini çirkin ve değersiz hissetme.
ayrıca boşanmayı düşünmediğini okudum ve her ne kadar yaşadıkların acı da olsa, ben de seni bu konuda destekliyorum. sebep ise yukarıda yazdıklarım. yani erkeklerin çok büyük çoğunluğu bunu yaparken sırf bu nedenle boşanmak mantıklı gibi gelmiyor bana.
bu noktada sana tavsiye edebileceğim, senin diğer konunda bir arkadaş çok güzel yazmış, ama sen cevap vermemişsin. o arkadaşa katılıyorum bende. yani, kendine bak, evin içinde bakımlı ve açık giyin ama onunla hiç ilgilenme o seninle birlikte olmak istemediği sürece bir kere asla isteme, yaklaşma. diyelim ki bir şekilde senden etkilendi, yaklaşmaya çalıştı, naz yap ve kaç. direk seni istemiyorum da deme, ama artık hep sen kaç.
ne demek ya, sen kadınsın, erkekler genel evde pis pis kadınlarla bile birlikte olabilmek için ne paralar döküyor. sonuçta bilgisayar içindeki kadınlara baksa da evde gerçeği var, ve bunu ona hissettir. en önemlisi de sen birlikte olmak isteme, bunlar benim düşüncelerim. umarım herşey yoluna girer canım