- Konu Sahibi camdankalp2013
-
ben bosanmalimiyim diye bir soru sormaya yazmadim buraya. ayrilayimmi diyede sormadim. nasil itiraf ettiririm diye sordum. ne sekilde yaklasmaliyim diye sordum.
merhaba herkese
esim nette kendinden kucuk kizlarla yazismis daha oncede yakalamistim ama kadinlar buyuktu. simdi gorduklerim ve okuduklarim beni sok etti. esim 36 yasinda ama nette kendini 20 yasinda tanitmis 16-17-18 civari kizlara. ne dusunmeliyim sapik mi bu adam bilmiyorum beynim durdu ...
Şöyle desen Bilgisayarda böyle bir şey gördüm nedir bu? Falan deyip konuya girseniz... Yada en baştan seninle sakin bir şekilde bir konu konuşmak istiyorum doye başlasanızzben bosanmalimiyim diye bir soru sormaya yazmadim buraya. ayrilayimmi diyede sormadim. nasil itiraf ettiririm diye sordum. ne sekilde yaklasmaliyim diye sordum.
once yabanci uyruklu bayanlarla konusuyoru nette,sonra turk bayanlarla sohbete basladi simdie kendinden kucuk genc kizlarla bir anlam veremiyorum. daha oncede yapiyordur belki ama ben gormedim. bu normal degil demi arkadaslar kendini 20 yasinda gibi gostermesi vs. beyninde neler geciyor acaba .allahim ben bir sapiklada evliymisim haberim yokmus. su an hicbiseyden haberi yok. gizlice takipteyim. soz vermisti birdaha yapmiyacakti bende inanmistim saf ben.facede bazi sayfalara girmis ortaokul cocuklarinin fotolarina vs bakmis. bu ne demek oluyor dusune dusune kafayi yedim.
once yabanci uyruklu bayanlarla konusuyoru nette,sonra turk bayanlarla sohbete basladi simdie kendinden kucuk genc kizlarla bir anlam veremiyorum. daha oncede yapiyordur belki ama ben gormedim. bu normal degil demi arkadaslar kendini 20 yasinda gibi gostermesi vs. beyninde neler geciyor acaba .allahim ben bir sapiklada evliymisim haberim yokmus. su an hicbiseyden haberi yok. gizlice takipteyim. soz vermisti birdaha yapmiyacakti bende inanmistim saf ben.facede bazi sayfalara girmis ortaokul cocuklarinin fotolarina vs bakmis. bu ne demek oluyor dusune dusune kafayi yedim.
ben bosanmalimiyim diye bir soru sormaya yazmadim buraya. ayrilayimmi diyede sormadim. nasil itiraf ettiririm diye sordum. ne sekilde yaklasmaliyim diye sordum.
yok gizli hesap acmis benim haberim yokmus gibi davraniyorum. daha oncede yakalamistim o hesabi kapatmistik birlikte simdi yeniden acmis.o kadar sogudum ki hicbirsey eskisi gibi degil hayatimizda. katlanmak o kadar zor ki. keske dogru secimler yapabilseydim. hayatta insan bu kadar sanssiz olur mu. ailemden yanada sanssizim.yas takintisi yok yasina ragmen cok genc duruyor minyon tipli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?