Bilen biri yardım etsin ne olur:((

Meraba arkadaşlar...Konumu belki de yanlış yere açtım kusura bakmayın...Sorunum şu ki;Geçen gün kirpik makası aldım 2-3 defa kullandım,bugün bi baktım kirpiklerim baya kopmuş kısacık,çok üzüldüm niye böyle oldu anlamadım,çoğu arkadaşım da kullanıyor ama onlarda böyle bi sorun oluşmadı...Ne olur yardım edin kirpiklerim uzar mı?ne sürersem uzar???Bu sorunumu başka yere de açtım,yani bilemedim nereye açacağımı buraya da yazdım derdimi...:26::43:

kirpiklerinde rimel mi vardı varsaa kırarrr :S :s perma gibi sonuçtaaa

Evet ben duydum bunu gözler yanıyomuş bulanıklaşıyomuş.Ama rimel fırçasıyla sürüldüğünde göze kaçmıyomuş daha iyiymiş.Bazıları kulak pamuğunu bu yağlara batırıp sürüyolar gözleri çok fena yanıyomuş.ben öle yapmıycam tabi.sen neyle sürüyon?peki bu yağları denemiş biri olarak kirpikleri çoğaltıyo mu yoksa uzatıyor mu?çok soru sordum hee:D

Ben çok azıcık parmağımın ucuna koyuyorum yağı. Onla kirpik uçlarına sürüyorum. O zaten dibe iniyor zamanla.
Benim kirpiklerimi hem çoğalttı hem de uzattı. Gözlerime zarar geleceğinden korkmasam tekrar her gün sürmeye başlardım. :61:

Ben çok azıcık parmağımın ucuna koyuyorum yağı. Onla kirpik uçlarına sürüyorum. O zaten dibe iniyor zamanla.
Benim kirpiklerimi hem çoğalttı hem de uzattı. Gözlerime zarar geleceğinden korkmasam tekrar her gün sürmeye başlardım. :61:
Umutlandırdın beni çok sağol ya:16:
Her akşam sür dediler bana,ama gözlere zarar vereceğinden haftada kaç defa süreyim sizce?bi de akşam sürüp sabah kalkınca mı yıkıyayım?Bi de kaç gün kullandıktan sonra kirpiklerinizin uzadığını ve gürleştiğini anladınız;?:53:

Umutlandırdın beni çok sağol ya:16:
Her akşam sür dediler bana,ama gözlere zarar vereceğinden haftada kaç defa süreyim sizce?bi de akşam sürüp sabah kalkınca mı yıkıyayım?Bi de kaç gün kullandıktan sonra kirpiklerinizin uzadığını ve gürleştiğini anladınız;?:53:

Sanırım iki haftaya yakın bir zaman geçmişti etkisini göstermesi için. Ben akşam sürüp yatıyordum. İstersen bir kaç gece dene. Sabah kalktığında gözlerin ağrırsa gün içinde sürersin. Bir kaç saat bekledikten sonra yıkarsın. Her gün sürsen etkisini gösterir. Ama gözlerin ağrırsa arada bir sürersin. Onu kendine göre ayarla. İnşallah kirpiklerin eski haline çabuk gelir :)

Sanırım iki haftaya yakın bir zaman geçmişti etkisini göstermesi için. Ben akşam sürüp yatıyordum. İstersen bir kaç gece dene. Sabah kalktığında gözlerin ağrırsa gün içinde sürersin. Bir kaç saat bekledikten sonra yıkarsın. Her gün sürsen etkisini gösterir. Ama gözlerin ağrırsa arada bir sürersin. Onu kendine göre ayarla. İnşallah kirpiklerin eski haline çabuk gelir :)
Yarın gidip alıyorum aktardan o zaman:32:
Önerilerin için de çokk sağol tatlım:16:

ben yıllardır kullanıyorum böyle bişeyle karşılaşmadım. çok mu dipten kıvırdın ondan olabilir. uçlarından kıvırmalısın. uzaması için bu forumda okumuştum mecidefeindinin kayısı çekirdeği kremi belki faydası olur sana da

ben yıllardır kullanıyorum böyle bişeyle karşılaşmadım. çok mu dipten kıvırdın ondan olabilir. uçlarından kıvırmalısın. uzaması için bu forumda okumuştum mecidefeindinin kayısı çekirdeği kremi belki faydası olur sana da
Benim ilk kullanışımdı haliyle dipten kıvırdım ve daha çok kıvrılması için de sıkıştırdım bıraktım,ondan böyle olmuştur:26:
Ama daha çarşıya çıkamadım çıkar çıkmaz hint yağı ve badem yağını alıp sürcem,etkisi baya varmış:40:

Back
X