Bilen biri yardım etsin

sezosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
542
17
96
36
Kütahya
Arkadaşlar ben çok yeni evliyim. Doğal olarak henüz çocuk düşünmüyoruz. Bi haftadır hapımı kullanamıyorum yani korunmuyoruz ve birlikte olduk. Adetim de biteli bi hafta olmuştu. şu an karnımda gurultu benzeri sesler var,tuhaf bi akıntı var. Acaba hamile miyim? Polikistik over hastasıyım diye biraz rahat davrandık =( bu arada doktorda veya eczanelerden alınan testlerde ne kadar sürede sonuç veriyor bilmiyorum. Bilen biri yardım etsin. Ortada bişey yokken kimseye anlatmak istemedim =((

rahat ol canım muhtemelen yumurtlama zamanındasın. şu sıralar dahda tedbirli olmanı tavsiye ederim

az önce yazmamışım çok çabuk ayaklarım ağrıyo (yarım saat çıktıktan sonra sanki kilometrelerce yürümüşüm gibi) ve hayatımda ilk kez yanağımda sivilce çıktı. annem bana hamileyken onda da sivilcelenmeler ilk defa olmuşmuş. hamile değilimdir dimi yaaa

Canım bi dahaki adetine kadar bekle günün geçerse test yaparsın anlaşılır zaten henüz bişey söylemek için erken bizde normalde korunuyoruz eşimle ama korunmasız ilişkilerde oldu insan öyle olunca kendini piskolojik hamile kalıcakmış gibi hissediyo sanki midem bulanıyo tuhaf tuhaf şeyler :) ama kısmet tabi şuan hemen çocuk düşünmüyosan daha dikkatli davranmanızda fayda var.

tamamen psikolojik olabilir bunlar :) bizde korunmayı bırakınca bende de aynen öyle olmuştu hatta adetimin günü bile 5 gün gecikmişti :37: ama tabiki test negatif çıktı

Canım bende polikistik over hastasıyım bizde yeni evliyiz ve ben çocuğumuz olmayacak die çok endişe ediyorum. Büyük ihtimalle yumurtlama dönemindesin. Ben hastanede çalışıyorum. Şuan bir test yapsan bile doğru sonuç vermez. Mecburen önümüzdeki ay adet dönemini bekleyeceksin. Adet günün en az 10 gün geçtikten sonra eczaneden test alıp yapabilirsin. Ama içim rahat etsin dersen bir Beta_hcg testini yaptırabilirsin. Bende her adet geçikmem de hamile zannediyorum kendimi :):):) Adet sonrası ilişkilerde bebek olma ihtimali çok yüksek değil daha çok yumurtlama dönemi önemli... Hakkında hayırlısı olsun canım...

hepinize çok teşekkür ederim. adetlerimde düzensiz 2 haftada bir oluyorum falan diye beklemek çözüm deil diye düşünmüştüm (nasıl çirkin bi cümle kurdum ben öyle) beklicem artık... sonucu bilaharen yazacağım. ama dediğiniz gibi psikolojiktir inşallah yaaa mide bulantıları bilmem neler yatış şeklim bile değişti

Back
X