Bilen duyan gören var mıdır?

basinabuyruk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2019
100
60
28
28
Merhabalar iyi geceler herkese
Buraya mı açılır bilemedim ama bir derdim var...
Hayatımda bir kere bile falcıya para vermedim.
Şimdi fal baktırmak istiyorum, şöyle bildiğiniz gerçekten iyi bir falcı var mıdır ki?
Evet günah olduğunu biliyorum zaten inanmıyorum da fala vs. Sadece baktırmak istiyorum işte 😊
Lütfen sakın baktırma gibi yorumlar yapmayın o yaşı geçtiğimi düşünüyorum :KK43:

Merhabalar iyi geceler herkese
Buraya mı açılır bilemedim ama bir derdim var...
Hayatımda bir kere bile falcıya para vermedim.
Şimdi fal baktırmak istiyorum, şöyle bildiğiniz gerçekten iyi bir falcı var mıdır ki?
Evet günah olduğunu biliyorum zaten inanmıyorum da fala vs. Sadece baktırmak istiyorum işte 😊
Lütfen sakın baktırma gibi yorumlar yapmayın o yaşı geçtiğimi düşünüyorum :KK43:
"Lutfen sakin baktirma "🎈

Bildiğim kadarıyla forumda fal konuşmak yasak değil hatta fal için ayrı bir bölüm var.
Ama bdv değil. Konu sahibi yeni üye diye bilememiş olabilir tabii.
Evet fal diye başlık görüyorum bende içeriği ne bilmiyorum , taşınabilir konusu bende o yüzden etiketledim .

Hepsi yalan dolan ya. Geçen bir arkadaşıma baktırdım dalgasına kız baktı baktı yok ben bakamam buna dedi iki tane ölüm var ailenden dedi. Pervasızlığa bak

Forumda fal ile alakalı bir kısım var, ayrıca içinde farklı şehirler için başlıklar var üyelerin deneyimlerini paylaştıkları. Ordan yardım alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Back
X