• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilen var mi (resimli)

Sweetshadow6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
211
32
38
scarlett_johansson_470x355.webp
2015-01-16-17-43-34--1469975460.webp

Hanimlarr biliyorum onca dert varken benim derdim size coook buyuk bir dert olarak gelmeyebilir ama benim icin cooooooook buyuk bir sorun. Bu tarz elbiselerin icinden hangi sutyen kullanilmis..off bileniniz varsa fotograf paylasir misiniz.. konum tasinmadan :/ simdiden tesekkurler

Yarım sütyenler var o da değilse göğüs dikleştiren sanatçıların taktığı bir şey var göğse yapışan ondandır.

Tatlım o tarz elbilerde sutyen kullanılmaz korseyi sıkınca zaten o hali alıyor göğüsler kullandım bir kaç kere, ya da elbise dikilirken o kısma sutyen gibi dolgu yapılıyor göğüsler daha dik duruyor :KK68:

Tatlım o tarz elbilerde sutyen kullanılmaz korseyi sıkınca zaten o hali alıyor göğüsler kullandım bir kaç kere, ya da elbise dikilirken o kısma sutyen gibi dolgu yapılıyor göğüsler daha dik duruyor :KK68:
Offfff o da amma zahmeti ismis :KK43: o kadar seyle ugrasmak yerine hazir sutyeni olsa ne olurdu :) yinede tesekkur ederim canim

Back
X