ultrason fotografın var mı canım onun altında gs diye birsey var orada yazar aslında kaç haftalık oldugu doktorlar ilk gittiğinde adet tarihini baz alıyorlar ama asıl önemli olan ultrason da kaç haftalık çıktıgın ve gelişimiOnlar dogru mu yani .. Doktorda oyle mi hesapliyor canim :)
benim ilk bakıldığında 5,7 mm civarıydı 4+3 demişti seninde 4+2 falan sanırımGs nin karsisinda 4.4 mm yaziyor :) sag usttede sadece tarih saat:/
Himmm masallahh Allah bagislasin seninkinide oyle bise iste ama bende sormayi unuttum yaa heyecandan :) bidahakine tam ogrenirimbenim ilk bakıldığında 5,7 mm civarıydı 4+3 demişti seninde 4+2 falan sanırım
evet canım bir sonraki gidişinde inşallah kesen ve bebğini de görürsün doktorda der zaten şu kadarlık olmuş diye...maşşalh rabbim hepimizinkini nazarlardan sakınsınHimmm masallahh Allah bagislasin seninkinide oyle bise iste ama bende sormayi unuttum yaa heyecandan :) bidahakine tam ogrenirim
korkma canım belki erkendir bünyeden bünyeye değişiyor birde.. benim 2 arkadaşımın hiç olmadı ikiside bebekleri gayet sağlıklı bebişleri oldu...içini ferah tutKızlar mide bulantısı yok bende korkuyorm acaba bebgm saglıklı değilmi
Amin aminn Rabbime emanetlerevet canım bir sonraki gidişinde inşallah kesen ve bebğini de görürsün doktorda der zaten şu kadarlık olmuş diye...maşşalh rabbim hepimizinkini nazarlardan sakınsın
Gözün aydın canım:)Merhaba arkadaslar .. Bugun kesemiz goruldu cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin .. Ama kac haftalik oldugunu sormayi unuttum nasil hesaplicaz onu bilen var mi?
Bugün tam 5+0 olduk boş gebelik gecirdgm için korkuyorm acıkcası tesekkür ederm cnmkorkma canım belki erkendir bünyeden bünyeye değişiyor birde.. benim 2 arkadaşımın hiç olmadı ikiside bebekleri gayet sağlıklı bebişleri oldu...içini ferah tut
Allah bagislasin canim bende de Bulanti yok aksine doymuyorum sorun oldugunu sanmam.bunyeye gore degisiyo:)Bugün tam 5+0 olduk boş gebelik gecirdgm için korkuyorm acıkcası tesekkür ederm cnm
Oyy benim doktorlardan bilgili arkadasimm cok sagoll Rabbim sana da nasip etsin insallah tez zamanda :*Gözün aydın canım:)
Sanırım bn 100 kilo olcam 9.ayda bende doymuyorm canım içimi rahatlattn herkes bulantı falan diyo korktum bndeAllah bagislasin canim bende de Bulanti yok aksine doymuyorum sorun oldugunu sanmam.bunyeye gore degisiyo:)
canım bende de hiç olmamıştı merak etme :) bir kaç defa da öğürtü oldu sadece o kadar. mide bulantısı olanlar sağlıklı diye bir kaide yok yani.Kızlar mide bulantısı yok bende korkuyorm acaba bebgm saglıklı değilmi
Çok sağol canımmm benim sağlıklı hayırlı doğumlarcanım bende de hiç olmamıştı merak etme :) bir kaç defa da öğürtü oldu sadece o kadar. mide bulantısı olanlar sağlıklı diye bir kaide yok yani.
Canımsın ya:))Kendim hamile gibi sevindim vallahi inan bana. Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş. artık.Oyy benim doktorlardan bilgili arkadasimm cok sagoll Rabbim sana da nasip etsin insallah tez zamanda :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?