Bilen var mı?

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Merhaba arkadaslar .. Bugun kesemiz goruldu cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin .. Ama kac haftalik oldugunu sormayi unuttum nasil hesaplicaz onu bilen var mi?

son adet tarihinin başlangıcı gebeliğin ilk günü kabul ediliyor.gebelik hesaplama var internetten bak istersen

Onlar dogru mu yani .. Doktorda oyle mi hesapliyor canim :)

Onlar dogru mu yani .. Doktorda oyle mi hesapliyor canim :)
ultrason fotografın var mı canım onun altında gs diye birsey var orada yazar aslında kaç haftalık oldugu doktorlar ilk gittiğinde adet tarihini baz alıyorlar ama asıl önemli olan ultrason da kaç haftalık çıktıgın ve gelişimi

ultrasonda üst sağ kösede yazıyordu sanırım. hayırlısı olsun sağlıkla doğar inşAllah.

Gs nin karsisinda 4.4 mm yaziyor :) sag usttede sadece tarih saat:/

benim ilk bakıldığında 5,7 mm civarıydı 4+3 demişti seninde 4+2 falan sanırım
Himmm masallahh Allah bagislasin seninkinide oyle bise iste ama bende sormayi unuttum yaa heyecandan :) bidahakine tam ogrenirim

Himmm masallahh Allah bagislasin seninkinide oyle bise iste ama bende sormayi unuttum yaa heyecandan :) bidahakine tam ogrenirim
evet canım bir sonraki gidişinde inşallah kesen ve bebğini de görürsün doktorda der zaten şu kadarlık olmuş diye...maşşalh rabbim hepimizinkini nazarlardan sakınsın

Kızlar mide bulantısı yok bende korkuyorm acaba bebgm saglıklı değilmi

Kızlar mide bulantısı yok bende korkuyorm acaba bebgm saglıklı değilmi
korkma canım belki erkendir bünyeden bünyeye değişiyor birde.. benim 2 arkadaşımın hiç olmadı ikiside bebekleri gayet sağlıklı bebişleri oldu...içini ferah tut

evet canım bir sonraki gidişinde inşallah kesen ve bebğini de görürsün doktorda der zaten şu kadarlık olmuş diye...maşşalh rabbim hepimizinkini nazarlardan sakınsın
Amin aminn Rabbime emanetler sen kalp atisini duydun mu canimm

korkma canım belki erkendir bünyeden bünyeye değişiyor birde.. benim 2 arkadaşımın hiç olmadı ikiside bebekleri gayet sağlıklı bebişleri oldu...içini ferah tut
Bugün tam 5+0 olduk boş gebelik gecirdgm için korkuyorm acıkcası tesekkür ederm cnm

Oyy benim doktorlardan bilgili arkadasimm cok sagoll Rabbim sana da nasip etsin insallah tez zamanda :*
Canımsın ya:))Kendim hamile gibi sevindim vallahi inan bana. Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş. artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…