Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb canım emin değilim heralde olmaz diye biliyorumçünkü bendede yara vardı tam geçmemişti hamile kalmıştım tedavim yarım kalmıştı ama hiç bişi olmadı sen yinede ihmal etme git istersen doktoro geçmiş olsun canım bye
mrb canım emin değilim heralde olmaz diye biliyorumçünkü bendede yara vardı tam geçmemişti hamile kalmıştım tedavim yarım kalmıştı ama hiç bişi olmadı sen yinede ihmal etme git istersen doktoro geçmiş olsun canım bye
rahim ağzındaki yaradan bahsediyorsan bebeğine bir zararı olcağını sanmıyorum yaran demekki büyük değilmiş hamile kalmışsın ama dok ne diyor önemli olan o bizden daha iyi sonucu dok dan alacaksın ihmal etme derim çok geçmiş olsun...
bildiğim kadarıyla eğer normal bir servisit yani rahim ağzı iltihabıysa olacağını zannetmiyorum peki yara teşhisi konduğu zaman smear denen fırçayla rahim ağzından örnek alınması o test yapıldımı