- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Avukatım var ama eski komşumuz sağolsun çok fazla bir para talep etmeden davama girdi ama bana net cevaplar veremiyor.neden hala yargıtayda diyrum en az 8 ay diyo.yani davanın yeniden görülme olasılığını bile internetten araştırıp öğrendimAvukatiniz yok mu? Ona danissaniz size daha sağlıklı bilgi verebilir aslında...
Hadi ya... harhangi bir avukatı arayıp durumu anlatsaniz?Avukatım var ama eski komşumuz sağolsun çok fazla bir para talep etmeden davama girdi ama bana net cevaplar veremiyor.neden hala yargıtayda diyrum en az 8 ay diyo.yani davanın yeniden görülme olasılığını bile internetten araştırıp öğrendim
Ohh içime su serptiniz.evet hakim 20 bin tl tazminat 300 tlde cocuğa nafaka verdi çocugumda bana verildi zaten ama eşim nafaka hiç bişey ödemiyorYargıtaydan 1 seneden önce gelmez. Muhtemelen dosyanız onanir. Rahat olun tazminat kazandınız mı? Nafaka bağlandı mı?
Başka bir avukatla gittim görüştüm dosyayı incelemem lazım diyor net bilgi vermiyorlarHadi ya... harhangi bir avukatı arayıp durumu anlatsaniz?
Sağolun allah razı olsunAllah yardımcın olsun çok uzamış
Ohh içime su serptiniz.evet hakim 20 bin tl tazminat 300 tlde cocuğa nafaka verdi çocugumda bana verildi zaten ama eşim nafaka hiç bişey ödemiyor
davamın 3.celsesinde tanıklar dinlendi.4.yani son celsesinde karara bağlandı hakim 22 bin tl tazminat verdi.her ay 300 tlde çocuğa nafaka bağladı.ama ne nafaka nede tazminat hiçbirisini almadım.Su anda DGM ler kuruluyor. O yüzden kargaşa mevcut . Yargıtaya giden dosya hemen gelmez. Tazminatı ödedi mı?ödemediği nafaka tutarını icraya verdiginde 3 gün sonra ödemesini yapar. Esın ne kadar kazanıyor. Cocuk keç yasında?
inşallah yeniden görülmez bir tanıdık uzun zman geçmiş yeniden görülsün der yagıtay dedi.aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.açıkcası korktumesin temhize goturmus korkma bosanman bitmis zaten.bu durum eger geri donusun olsaydi mahkeme duserdi donmedigin icin dosya kapanir ve bidaha mahkeme olmaz seni yada varsa av.cagirmazlar hakim karari bozmaz.benim basima geldi karardan sonra temhize goturdu 9ay bekledim kimligi degismek icin.sende sabret az kalmis tc ni sorgula belkide bitmisdir soyadina bak.umutsuzluga kapilma az kalmis yolun sonuna gelmissin
merakla bekliyorum.ama inşallah sonuç kötü olmazYargitay dan dosya 1 yildan erken gelmez zaten endiselenmeyin. Eger yargilamada buyuk bir hata yapilmazsa dosya bozulmaz yani yeniden yargilamaya gerek kalmaz. Dosya gelmeden net bir bilgi olusmadigi için avukatiniz da size bilgi veremiyordur. Dosya Yargitay dan donunce o da sizi mutlaka bilgilendirecektir.
korkma cicim siginma evinde bu bi cogunun basina geldi ve sonunda bitti.benimde ayni sekilde oldu en gec bir yada iki ay sonra biter mahkeme felan olmaz takma kafanainşallah yeniden görülmez bir tanıdık uzun zman geçmiş yeniden görülsün der yagıtay dedi.aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.açıkcası korktum
icraya verdi avukatım ama süreç nasıl oluyor bilmiyorumki hiç birşey.Ödemediği nafaka icin icraya basvur lütfen. Esın ne kadar maaş alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?