Est cnm :)Bilmiyorum ama yine de yazıyım dedim .Ergen gibi " ilk yorum "
Sağlıklı bir bilgiye ulasamadimsgk sanırım ya. netten araştırsana
kuzenim almıştı dur ona sorayım bi hemen.Sağlıklı bir bilgiye ulasamadim
KiZlar doğumdan sonra devlet para veriyor ya basvuru için nereye gitmeliyim ayrıca basvuruyu eşiminmi yapması lazım ?
Hangi bankaya yattı bi bilgin var miAile sosyal politikalar il müdürlüklerinden alabiliyorsun. 183 ya da 144 ara anlatırlar yapman gerekeni sende başvırabilirsin eşin de. Komşumuz kadın kendi başvurdu bankaya yattı.
Tamam ama ben ev hanimiyim ona gorekuzenim almıştı dur ona sorayım bi hemen.
Hangi bankaya yattı bi bilgin var mi
Sağol canimAile sosyal politikalar il müdürlüklerinden alabiliyorsun. 183 ya da 144 ara anlatırlar yapman gerekeni sende başvırabilirsin eşin de. Komşumuz kadın kendi başvurdu bankaya yattı.
Teşekkürler cnmZiraat , ama başka banka ile anlaşmaları var mı bilmem, zaten hesap numarası gerekmiyor T.C. numarasına yatıyor para. Yani bankaya gidip kimliğinle alıyorsun.
kaymakamlığa gidip oradan alıyormuşsun canm sanırım kuzenim çalışıyor ondan tam bilgi alamadımTamam ama ben ev hanimiyim ona gore
Tamam tatlim tesekkur ederim :)kaymakamlığa gidip oradan alıyormuşsun canm sanırım kuzenim çalışıyor ondan tam bilgi alamadım
Kaymakamlığa gidicen sende gidebiliyorsunKiZlar doğumdan sonra devlet para veriyor ya basvuru için nereye gitmeliyim ayrıca basvuruyu eşiminmi yapması lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?