A anqelx Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2010 19 0 36 Ankara 15 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi anqelx #1 kızlar ben ne zaman hamıle kaldıgımı bılmıyorum:S drum bana dogum aralıgın 6sı yada 10nunda olcak dedı sızce ben hangı ayda hamıle kalmıs olabılırım?
kızlar ben ne zaman hamıle kaldıgımı bılmıyorum:S drum bana dogum aralıgın 6sı yada 10nunda olcak dedı sızce ben hangı ayda hamıle kalmıs olabılırım?
hazal.. Guru Kayıtlı Üye 2 Şubat 2010 230 0 316 İstanbul 15 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi anqelx #2 sanirim subat ayinda hamile kalmissiniz...bebeginizi sag salim kucaginiza alirsiniz insallah.
A anqelx Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2010 19 0 36 Ankara 15 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi anqelx #3 hazal.. .!.: sanirim subat ayinda hamile kalmissiniz...bebeginizi sag salim kucaginiza alirsiniz insallah. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederım ınsh allah herkese nasıp etsın.gorustugum doktorlar bırısı martın ortasında hamıle kalmıssın dedı dıgerı subat dedı kafam karıstı valla
hazal.. .!.: sanirim subat ayinda hamile kalmissiniz...bebeginizi sag salim kucaginiza alirsiniz insallah. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederım ınsh allah herkese nasıp etsın.gorustugum doktorlar bırısı martın ortasında hamıle kalmıssın dedı dıgerı subat dedı kafam karıstı valla
MeLeKzuzum Kuzum kollarımda:) Kayıtlı Üye 4 Kasım 2009 277 16 98 42 15 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi anqelx #4 bir önceki topiğinizde 9 haftalık hamileyim yazmışsınız. ben mi yanlış anladım şimdi nasıl aralık doğumlu olcak :S
bir önceki topiğinizde 9 haftalık hamileyim yazmışsınız. ben mi yanlış anladım şimdi nasıl aralık doğumlu olcak :S
esrayagmur mustafa yusuf'um geliyo.. Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2010 4.772 3 66 İstanbul 16 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi anqelx #5 cnm diğer taraftan farklı bi konu açmışsın? anlamadım hiç bişey...arkadaşın adınamı sordun acep