- Konu Sahibi Yengec anasi
Konu sahibi çok geçmiş olsun, umarım basit bir şeydir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim tez zamanda şifasını versin.Emiyor ek gidayi pek sevmedi hala yemiyor pek
Doktor masaj yapma sakın ve sıkmayın dedi
Tesekkur ederim yorumunuz içinErken ergenlikten mi şüphelendiler acaba? El bileği röntgeni kemik yaşının ıyumlu olup olmamasına bakmak için çekildi sanırım. Benim kızımda da erken ergenlikten süphelenip bu testleri yaptırmıştık oradan biliyorum ama kızım 9 yaşındaydı. Arkadaşımın kızı için 5 yaşında yapıldı aynı testler ama bu kadar küçük bir bebekte erken ergenlik olur mu bilemedim. En iyisi ben kafanızı karıştırmayayım. Sakın ihmal etmeyin bunu diyeyim sadece
Amin canim saolRabbim tez zamanda şifasını versin.![]()
Umarim..tsk ederimKonu sahibi çok geçmiş olsun, umarım basit bir şeydir.
Saol canim insaAllahGeçmiş olsun, inşallah diğer yazilanlar gibi geçici bir şeydir.
Saol canim insaAllah
Internette araştirınca kötü kötü şeyler okudum.keske hic int bakmasaydim
Internete güvenmeyin derim. İçinizi ferah tutup bir endokrinle görüsün insallah guzel haberlerinizi yazacaksınız zaten.Saol canim insaAllah
Internette araştirınca kötü kötü şeyler okudum.keske hic int bakmasaydim
Benim kiziminda yuksekti 3 yasindan sonra düzeldi.Yuksek olmasinda ki neden ne sizce
Ne olabilir
Bilmiyorum ki doktor da net bisey soylememis eşime şişlik artarsa hemen gelin demiş doktorYumurtalıklarında 10 ve 12 mm lik birsey görünüyor diyor .Kücücük cocuk icin cok büyük degilmi bir yanlışlık olmasın.![]()
Geçmiş olsun
Cok tesekkur ederimCok cok gecmis olsn. Onemli bir sey degildir insallah Rabbim sifa versin.
Saol canim tsk ederimCanim cok gecmiş olsun annem kardeslerimin ki oyle oldugunda zeytin yagiyla hafif hafif uvalardi sabah aksam hafif hafif gogusleri zeytin yagiyla uvalardi daha kucuk aylarda her bebekte bilye boyutunda olur genelde boyle yaparlar ve daha fazla buyumemesi ve sertleşip ağramamasi icin istersen biraz dene belki gecer cok gecmis olsun
Aynen öyleŞuan ki halini anliyabiliyorum her iki ayrimda kaldin tez zamanda şifasini rabbim versin olmassa baska bir dr daha gosterin iciniz rahatlasin en azindan
Amin... Çok geçmiş olsun.Konuyu yarim birakmamak icin yazmak istedim.belki ayni seyleri yaşayan biri okuyup rahat eder
Cocuk endokrine gittik hormonlarinin normal oldugunu söyledi dr. 1 bucuk ay sonra tekrar gelin farkli testler yapalim dedi.gögüslerinde ki şişlikte 1 yasina kadar gecer dedi.eger gecmezse takip edelim dedi.
Tekrar çocuk cerrahi uzmanina gittik.yumurtaliklarinda ki kist için. Doktor normal şimdilik tedavi gerektirmez dedi.3 ay sonra tekrar ultrasyon için gelin bakalim dedi.
Çok sükür korkulacak birsey çıkmadi.Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın.Aminn.