peki hep böyle ters mi durması lazım yani yirminci haftadan doguma kadarbaşı aşağı dönük olmalı canım bu normal olanı. benimki dönmedi aşağı doğru ve bu yüzden mecburen sezeryan olmak zorunda kaldım
cok tesekkür ederim kızlar ya yüregime su serptiniz..eger sıkmıcaksam size bir sey daha sorabilir miyim..evet ters durması lazım
cok tesekkür ederim kızlar ya yüregime su serptiniz..eger sıkmıcaksam size bir sey daha sorabilir miyim..
şimdi ben burda forumda hep takip ediyorum..hamişler bebekleri karındayken bebekte böbrek büyümesi beyin damarları vs gibi bebegin iç organları ve kendi işleyişi ile ilgili sorunları cıktıgını söyluyorlar..allah korusun tüm melekleri ama bunlar nasıl ögreniliyor arkadaslar.yani benim doktor her ay ultrasonda sadece bebegin suratını gösteriyo..bak ne tatlı diyip geciyo...bu kadar...benim doktor mu ilgisiz yoksa bu tür seyler için özel bir ultrason veya işlem mi var
ayrıntılı ultrason hangi hafta aralıgında yapılıyor peki
canım bana da öyle bi şeyler yapıldı ama 5 dakika sürdü bak bu böbregi bak bu kalbi bu da beyni filan diye ...öyle mi oluyo yani..bi bakışta görülüyomu düzgün olup olmadıgı herseyinin yoksa benim doktor mu salladı beni
yok böyle değildi benim ki doktor kendi yaptı zaten..ama 2 hafta sonraya 4 boyutlu için randevu aldırdı..4 boyutlu demek o demek mi acaba..o neden yapılıyor yani detaylı ile 4 boyutlu arası fark ne bana hiç doktorum detaylı ultrason yapmadı ya da yaptır demedi yani
anladım canım aynı seyse tamam o zaman.bende bebegimin sağlam oldugunu anlayabilicem o zaman 2 hafta sonra..cok heyecanlandım..bu yakısıklıyı simdiden herseyden cok seviyorum..annelik ne garip bi şey..oyle korumacı oldum ki..herseyden huylanıyorum..insallah kötü haberler almam.tüm forumcular birbirimize dua edelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?