Bilenler yardımcı olabilir mi 🙏

glmsr01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
48
14
3
32
Kızlar iyi geceler Rahime ekilme günü nedir bilen var mı ?

Bide mesela ayın 3 ü döllenme olsa
Ayın 17 sinde kese görünür mü ???
Yani döllenmenin 14. Günü

17 sinde kese görülmez bence daha.
Rahime ekilme günü de bebeğin rahme tutunması demek oluyor galiba. İzlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla spermle yumurta birleşince kanallardan rahme doğru yola çıkıyor 3-5gun sonra rahim duvarına tutunuyo o zaman yerleşme kanaması olabiliyor diye biliyorum.

Rahime ekilme günü de bebeğin rahme tutunması demek oluyor galiba. İzlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla spermle yumurta birleşince kanallardan rahme doğru yola çıkıyor 3-5gun sonra rahim duvarına tutunuyo o zaman yerleşme kanaması olabiliyor diye biliyorum.
3-5 günden daha uzun da olabilir günü tam hatırlamıyorum

Çok teşekkür ederim bende döllenme günü sanıyorum Rahime ekilme gününü 😀

Merhaba hanımlar. Ben bu ay çok fazla eşimle ilişkide bulunmadım aslında ama şubat adetimden sonra yumurtlama günlerimde akıntılarım oldu daha sonra bi kaç gün sonra da bir kere mahsus kahverengi ip gibi leke geldi sonrasında baska kahverengi leke gelmedi ama akıntım devam ediyor. Yerleşme kanaması olabilir mi ya da ne olabilir bilgisi olan var mı ?

Kızlar iyi geceler Rahime ekilme günü nedir bilen var mı ?

Bide mesela ayın 3 ü döllenme olsa
Ayın 17 sinde kese görünür mü ???
Yani döllenmenin 14. Günü
Son adet gününüzün ilk gününden itibaren 4. Hafta da vajinal ultrasonla düşük bi ihtimal olsa da görünebilir görenler var ama biraz daha beklemenizde fayda var sonra dr görünmüyor vs derse moreliniz bozulur

Back
X