- Konu Sahibi VuslataDair
-
Çekmiyor kızkardeşimin vardı getirdim denemek için hani çekerse alacaktım çünkü taahhütlü satılıyor ama maalesef çekmedivodafone modem filan var ya
onlardan kullanın. daha ucuz olabilir.
Sıfır bina ilk ben oturuyorum yeni satın aldıkBinadakiler önceden internete nasıl giriyorlarmış ki?
Çekmiyor kızkardeşimin vardı getirdim denemek için hani çekerse alacaktım çünkü taahhütlü satılıyor ama maalesef çekmedi
Sormayın zaten alışamadık ama evimiz o kadar güzel ki inanın hayalini bile kurmamıştım böyle bir evinTaşının.
.
Sormayın zaten alışamadık ama evimiz o kadar güzel ki inanın hayalini bile kurmamıştım böyle bir evinTaşının.
.
Yükseltepe burasıKeçiöreni iyi bilirim. Güzel mahalleleri de var. Bence cidden taşının, kötü bölgeleri hiç çekilmiyor.
Sıfır bina ilk ben oturuyorum yeni satın aldık
İki sene sürer diyorlarBekleseniz bile çözümlenmesi uzun sürer orayı kiralayıp oranın kirasıyla siz biyere çıkın en mantıklısı
Hayırlı olsun.İki sene sürer diyorlar
Ulaşım da çok sapa
Yeni yeni gelişiyor ve ev inanılmaz güzel tek artısı bu
Ne yapacağım bilmiyorum
Evet müteahhit den aldım ben taşındığımda oturan vardı binada herkes gecekondu sahibi ve yaşlı teyzeler inanın işleri falan olmaz ki internet ileMüteahitten mi aldınız bilmiyorum ama eğer öyleyse elektrik,su,doğalgaz,kanalizasyon işlerini hallederken en azından sabit telefon için şebeke işini de müteahhitin halletmesi,olmuyorsa halledilmesi için bağlantıları onun kurması gerekirdi. Genelde uğraşmıyorlar ama belki de olmayacağını fark edip kapattı üstünü. Hangi mahalledesiniz bilmiyorum ama Keçiören'in çok çok iyi yerleri var,halledilmezse taşınmayı düşünün derim.
Eşim Kazakistan da kızların da okul servisi var diye ulaşımı o kadar kafama takmamıştım ama akşam çıkıp bir yürüyüş yapıp dondurma bile yiyemezsiniz öyle bir yer... Esasen araba alırım diye de ulaşımı takmamıştım arabaya da sıra gelmedi henüz maddi olarakHayırlı olsun.
Güzel güzel oturun inşallah diyecektim aslında.
Ama işte evin yeri çok önemli bence.
Merkezden uzaklaştıkça altyapı sorunu çoğalıyor.
Ulaşımın zor olması bile benim taşınma sebebim olurdu sanırım...
Ödememiz çokBen de etlikte oturdum 1 yıl. Binalar o kadar dip dibe ki en üst katta oturmama rağmen telefon çekmezdi. Yan apartmandaki komşunun nefesini bile duyardım. Biz de çok uğraştık bağlantı kalitemizi iyileştirmek için, olmadı. Bence öyle bir semtte mümkün de değildi zaten. Çok şükür kurtuldum oradan. Bence de taşının.
Yükseltepe burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?