Bilenler yardımcı olabilir mi lütfen

Çok sağolun hemen deneyeceğim Allah razı olsun

Haklısın,insan bazen boşluğa denk geliyor.
İzmir'de de çok güzel siteler var mesela.
Havuzlu,spor salonlu vs.
İçim gidiyor ama yok diyorum uzak oralar merkeze.
Yakın gibi görünüyor ama uzak.
Ben de hesaplıyorum kocamın işini,kendi işimi.
Bizim yine merkezi bir yerde oturmamız daha iyi.

Ödememiz çok
Burayı kiraya versem belki diğer tarafın kirasına denk gelmeyecek gününde yatmayan bir maaş sistemi var korkuyorum açıkçası
Ama isterdim taşınmak
Gözümü mü karartsam ki
Oturduğunuz yerin eksilerini ve artılarını tartın, ona göre kararınızı verin. Tek sorun internetse, bekleyince düzelecekse sabredilebilir. Ama o civarda tek sorunun o olduğundan emin değilim. Karar sizin, yaşam standartınıza göre en doğrusunu siz bilirsiniz

Sıfır bina ilk ben oturuyorum yeni satın aldık

Biz de evi sıfırken almıştık. Türk telekom'a gidip telefon kutusu için dilekçe yazmıştım. Ama tabi telefon kutusu bağlamaları 6-7 ayı buldu.
Şebeke sorunu da olabilir. Sanırım baz istasyonu yetersiz ya da uzak. Bence en yakın türk telekom la görüşün.

ben evlenince keçiörende oturmaya başladım. vodafone kullanıyordum ama hiç çekmiyordu evin içinde . turkcele geçtim. turk telekom int5ernet bağlattık sıkıntı çıkmadı. ama bir sokak arkamda kuzenim ıoturuyor. onlar mesela bağlatamıyor alt yapı yok orda diye. nasıl oluyo anlamadım.

uydunet var bildiğiniz çanak üstünden internet olayı tam size göre deneyin derim.

Açıklama (Tooway uydu üzerinden yüksek hızda, iki yönlü internet bağlantısı sağlayan bir servistir. Kolay kurulabilen küçük uydu anteni, bilgisayarınızı, evinizdeki ya da ofisinizdeki lokal şebekenizi, herhangi bir karasal kablo ya da 3G bağlantısı olamadan doğrudan uydu üzerinden internete bağlar)

Ödememiz çok
Burayı kiraya versem belki diğer tarafın kirasına denk gelmeyecek gününde yatmayan bir maaş sistemi var korkuyorum açıkçası
Ama isterdim taşınmak
Gözümü mü karartsam ki

keçiörenin neresinde oturuyorsunuz?

Turk Telekoma sürekli gittik biz, altyapısı için. Bir yıl sonra internetimiz bağlandı. Eşim son zamanlar çok sıkıştırdı yoksa yapacakları yoktu

welcome to Kecioren. Acab rumuzu Kecioren dusmani falan diye degistirsem mi??? bukadar mi sevilmez.
sevmiyorum.arkadas. bir de yillardir orada oturanlar da bir sive gelismis anadolunun dort bir yanindan birlesme aynen soyle "geliyormustu" simdiki zman misli gecmis zamn dili gecmis zaman bir arada. biri boyle konustu mu ilk sorum keciorendemi oturuyorsun? Allahim mahalle arasi muhabbetleri komsuluk. iliskileri esnaflari sevemiyorum arkadas. bir de bazilari kendilerini ankaranin merkezi saniyorlar daha bi ifrit oluyorum. cincin daha iyidir en azindan neden korkcaginizi bilirsiniz burdakiler mayin.gibi geneli nerede patlayacagi belli olmuyor. seskaza o tarafa isim duserse mumkunsa baskasini yolluyorum ya da hizli hizli hallediyorum. okadar sevmiyorum orayi
aksamlari cakali eksik olmuyor. ay neyse konu disi yorum yaptim. Allah yardimcin olsun. turk telkom.facebook twitter hesaplarina sikayetini yaz. vodafone turkcell avea musteri hizmetlerini ara durumunu anlat.
buarada telefonun klavyesi bozuk hatalar icn uzgunum

Evet tek sorun internet değil ama kullanışlı ve çok güzel bir ev olması beni cezbediyor
Taşınma fikrini hiç tamamen aramadım aklımdan

İnanın kaç defa hem bireysel hem toplu başvuru yapıldı yok bir cevap :-(

Aynen öyle caddeye 1 bina uzağım o binayı geçince internet var bizde yok şaka gibi

Bunu ilk kez duydum hemen araştıracağım çok sağolun inşallah olur ya

Yok ben genel olarak insanları severim semte göre falan ayırmam ama ev alma aşaması Nasıl bir zihniyete büründüm bilmiyorum evin güzelliği başımı döndürdü muhiti hiç düşünmedim keşke düşünseydim

Israr diyorsunuz yani
Bu da aklımda bulunsun
Evet ısrar edin hergün arayın 4.5 kere şikayet sitesi var oralara yazın aslında bu tür işleri evi aldığınız kişinin yapması gerekti alt yapı yoksa hiçbir internet cekmez.

Evet ısrar edin hergün arayın 4.5 kere şikayet sitesi var oralara yazın aslında bu tür işleri evi aldığınız kişinin yapması gerekti alt yapı yoksa hiçbir internet cekmez.
Evet az evvel bir heves uydu net aradım maalesef adresi verdim o bölgede hizmet veremiyoruz Dedi

Bir heves aradım ama maalesef adresi verince o bölgede hizmet veremiyoruz Dedi
Sağolun yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…