Gebeliğe Hazırlık Bilenler yardımcı olabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beritan900

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2022
115
23
13
Kızlar ilk kez kadın doğum doktoruna muayeneye gittim ve kesem göründü çok şükür, fakat doktorun dediği kesen küçük daha, 10 gün sonra gel dedi..
Ve şu 10 gün geçmiyor resmen günler.. sizce bebeğimi görür muyum böyle bişey yaşayan varmı ayni durumda olann son adet tarihi 1 Şubat beta HCG 4200

Eklentiler

• IMG_20220322_121707.webp
    IMG_20220322_121707.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar ilk kez kadın doğum doktoruna muayeneye gittim ve kesem göründü çok şükür, fakat doktorun dediği kesen küçük daha, 10 gün sonra gel dedi..
Ve şu 10 gün geçmiyor resmen günler.. sizce bebeğimi görür muyum böyle bişey yaşayan varmı ayni durumda olann son adet tarihi 1 Şubat beta HCG 4200
Hayırlı olsun 🌸 evet önce kese 10 gün sonrada kısmetse kalp atışları böyle ilerliyor süreç içiniz rahat olsun tadını çıkarın

Kan değerlerinizi ölçtürdünüz mü peki kan değeri ile hamilelik haftanız uyumlu mu ilerliyot

Öncelikle tebrik ederim, sağlıkla doğsun inşallah. Belli ki çok erken gitmişsiniz doktora, bu süreçte folik asite başlayıp bol bol dinlenmelisiniz. Youtubedan kağan kocatepenin videolarını izleyebilirsiniz gebelik süreci hakkında bilmeniz gereken temel bilgileri paylaşıyor.
10 gün de geçiyor, 9 ay da... İçinizi ferah tutun.

Öncelikle tebrik ederim, sağlıkla doğsun inşallah, belli ki çok erken gitmişsiniz doktora, folik asite başlayıp bol bol dinlenin bu süreçte. Youtubedan kağan kocatepenin videolarını izleyebilirsiniz gebelik süreci hakkında bilmeniz gereken temel bilgileri paylaşıyor. 10 gün de geçiyor, 9 ay da... İçinizi ferah tutun
Allah razı sun evet bol su içiyorum tskrler izlerim folik asit doktorum yazdı diafol

Adetten birkacgun sonra ilk kan verdiğim de 2317ydi, 5 gün sonr felan 4300 civarı olmuştu, sonrada bikac gün daha bekleyip doktora gittik kese göründu. Şuan adet gecikmesinin 22.gunundeyim bugun

Allah razı sun evet bol su içiyorum tskrler izlerim folik asit doktorum yazdı diafol
Tamam süper, kafanızı rahatlatacak hoşunuza giden şeylerle geçirin bu süreyi. Ruh sağlığınız bebek için çok önemli. Rahat olmaya bakın

Tamam süper, kafanızı rahatlatacak hoşunuza giden şeylerle geçirin bu süreyi. Ruh sağlığınız bebek için çok önemli. Rahat olmaya bakın
Aynen öyle yapıyorum tam kan sayımı istedi doktorum aile hekiminden yaptırdım yarın onun sonucunu almaya gidecem bir saat felan yürüyorum uzak bize bir zararı olurmu 1 saatte dönüş 2 saat yürüyüş

Aynen öyle yapıyorum tam kan sayımı istedi doktorum aile hekiminden yaptırdım yarın onun sonucunu almaya gidecem bir saat felan yürüyorum uzak bize bir zararı olurmu 1 saatte dönüş 2 saat yürüyüş
İnternetten bakıp sonucu doktorunuza atın?

Son adetimin ilk günü 1 Şubat ama yumurtlama 14_15 inde olduğuna göre ona göre hesaplamak lazım doktor söylemedi bende sormadım, resimde yaİyor kenarında kaç mm sizce bende anlamadm
fotoğrafta yazmıyor. yumurtlama gününe göre değil son adete göre hesaplanır gebelik. ona göre şuan 7 haftalık hamilesiniz bebek ve kalp atışı görülür 6. 7. haftalarda. doktor bu yüzden öyle söylemiştir. geç döllenme olabilir diyeceğim ama 14 15 inde yumurtlama oldu diyorsunuz geç döllenme olamaz. bir hafta sonra tekrar kontrole gidin.

Back
X