Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atın ama neyi sorduğunuzu anlayamadımArkadaşlar merhaba, bilenlere ameliyat masasındaki halini mesaj olarak atsam yorum yapabilir misiniz? Burnumun kaydırak gibi olmasından çok korkuyorum.
Ameliyat masasındaki görüntü neye evriliyor bu konuda az çok bilgisi veya tecrübesi olanları kast ettim. Atıyorum size.Bilenler derken neyi tam olarak? Süreci yaşadım az çok fikrim var
Aşırı kavisli geliyor gözüme ama arkadaşlarım bana öyle geldiğini söylüyor, kavis durumunu soruyorum. Atıyorum size mesaj.Atın ama neyi sorduğunuzu anlayamadım
Çok teşekkür ederimAtın, iki kere oldum yardımcı olmaya çalışırım.
Tabi atıyorummerhaba bana da atar mısın anlıyorum ben de az çok ablam burun ameliyatı olduğundan
tabi atıyorumMerhaba bana da atarmisiniz sakincasi yoksa
Değişiyor masadaki Hali gibi kalmıyor... Keşke kalsa demiştim ben hatta![]()
sizinkinin nasıl olduğunu bilmiyorum ama burun ucu düşüyor ve bence o masadaki gibi kavisli de durmuyorNasil degisiyor meselaa
Evet doğruymuş gerçekten bugün atel alındı kavis bariz azalmış 10 gün içinde iyice iyileşince wpey fark olacağını anladım:)sizinkinin nasıl olduğunu bilmiyorum ama burun ucu düşüyor ve bence o masadaki gibi kavisli de durmuyor
1, 2ay içinde hele baya oluyor değişim... ben memnun değilim ama eski haline dönüverdi burnumEvet doğruymuş gerçekten bugün atel alındı kavis bariz azalmış 10 gün içinde iyice iyileşince wpey fark olacağını anladım:)
Doktora sordunuz mu eski haline gelen burun duymamıştım daha önce1, 2ay içinde hele baya oluyor değişim... ben memnun değilim ama eski haline dönüverdi burnum![]()
Eski haline gelen derken şunu kastettim çok az şeklinde değişikliğe gitmiş. Eee böyle olunca da şişlik az oldu alçı çıkınca bri hafta sonra ben bile değişikliği fark edemedim ancak eski fotoğraflarımla kıyaslayınca aaa evet diyorum... Yoksa kendime bile aynadaki görüntüm farklı gelmediDoktora sordunuz mu eski haline gelen burun duymamıştım daha önce
Ben de tam olarak öyle bir burun isterdim aslında ama benimki epey değişti, etrafımdaki herkes beğenince ve doktora da güvenince herhalde yüzüme bu yakışırdı diyorumEski haline gelen derken şunu kastettim çok az şeklinde değişikliğe gitmiş. Eee böyle olunca da şişlik az oldu alçı çıkınca bri hafta sonra ben bile değişikliği fark edemedim ancak eski fotoğraflarımla kıyaslayınca aaa evet diyorum... Yoksa kendime bile aynadaki görüntüm farklı gelmedi
Yakışmıştır tabiki güzel bir burun herkese yakışır benceBen de tam olarak öyle bir burun isterdim aslında ama benimki epey değişti, etrafımdaki herkes beğenince ve doktora da güvenince herhalde yüzüme bu yakışırdı diyorum