Bilenler yorum yapabilir mi?

usagi123

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
137
35
18
30
Arkadaşlar merhaba, bilenlere ameliyat masasındaki halini mesaj olarak atsam yorum yapabilir misiniz? Burnumun kaydırak gibi olmasından çok korkuyorum.

merhaba bana da atar mısın anlıyorum ben de az çok ablam burun ameliyatı olduğundan

sizinkinin nasıl olduğunu bilmiyorum ama burun ucu düşüyor ve bence o masadaki gibi kavisli de durmuyor
Evet doğruymuş gerçekten bugün atel alındı kavis bariz azalmış 10 gün içinde iyice iyileşince wpey fark olacağını anladım:)

Doktora sordunuz mu eski haline gelen burun duymamıştım daha önce
Eski haline gelen derken şunu kastettim çok az şeklinde değişikliğe gitmiş. Eee böyle olunca da şişlik az oldu alçı çıkınca bri hafta sonra ben bile değişikliği fark edemedim ancak eski fotoğraflarımla kıyaslayınca aaa evet diyorum... Yoksa kendime bile aynadaki görüntüm farklı gelmedi

Eski haline gelen derken şunu kastettim çok az şeklinde değişikliğe gitmiş. Eee böyle olunca da şişlik az oldu alçı çıkınca bri hafta sonra ben bile değişikliği fark edemedim ancak eski fotoğraflarımla kıyaslayınca aaa evet diyorum... Yoksa kendime bile aynadaki görüntüm farklı gelmedi
Ben de tam olarak öyle bir burun isterdim aslında ama benimki epey değişti, etrafımdaki herkes beğenince ve doktora da güvenince herhalde yüzüme bu yakışırdı diyorum

Back
X