Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım eskiydi.Atar mısın varsa canım.
Bana doktor emin konusmadi ama ikiz olabilir dedi. Dort hafta dört günlük daha. Size de mi ikiz dedi ilk.Yok canım eskiydi.
Canım ikizlik dört hafta dört günlükte belli olur mu acabaSonra da belli ola bilir. Doktorun da şupeliyse sonraki kontrole kadar sabretmek başka çare yok( ikiz istiyorsan Allah nasib etsin hayirlisiyla InsaAllah![]()
Kese gibi duruyor ama %80 kanama alanı bu demişti. Dediği gibi çıkmıştı.Bana doktor emin konusmadi ama ikiz olabilir dedi. Dort hafta dört günlük daha. Size de mi ikiz dedi ilk.
Bana da ikiz olsbilir dedi. Bakalım benim ki ne çıkacakKese gibi duruyor ama %80 kanama alanı bu demişti. Dediği gibi çıkmıştı.
Kanama alanı kötü bir şey mi canımKese gibi duruyor ama %80 kanama alanı bu demişti. Dediği gibi çıkmıştı.
Dikkat etmek gerekiyor kanama olabiliyormuş. Öyle bir durumda da iğne veriyorlar.Kanama alanı kötü bir şey mi canım
Anladım canım sağ ol bilgin içinDikkat etmek gerekiyor kanama olabiliyormuş. Öyle bir durumda da iğne veriyorlar.
Çift yumurta ikizlerini kese sayina gore soyluyorlar ilk başta. Sende bir kese gorunduyse demekki diger kese de gorule bilirdi. Yani anlaşila bilirdi. Ama iki yumurta farkli gunlerde çatlarsa, ya da dollenmede fark olursa biraz geç gorule bilir diyeriCanım ikizlik dört hafta dört günlükte belli olur mu acaba
Anladım canım teşekkür ederim. Bakalım ikiz mi gorecegiz iki hafta sonraÇift yumurta ikizlerini kese sayina gore soyluyorlar ilk başta. Sende bir kese gorunduyse demekki diger kese de gorule bilirdi. Yani anlaşila bilirdi. Ama iki yumurta farkli gunlerde çatlarsa, ya da dollenmede fark olursa biraz geç gorule bilir diyeri