Bilenlerr lütfen yardım lütfen. .

kronikmelek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
6
0
1
İstanbul
Iyi geceler kizlar cok onemli birsey sorucam ogrenciye kredi veren bankalar var mi yada onceden sigortası olmus ama simdi olmayan gelir belgesi talep etmeden kredi veren bankalar. . Lütfen biliyorsanız yardimci olun

garanti bankası veriyor diye duymuştum
ama illaki maaş bordurosu olan bir kefil isterler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 sene önce araştırmadıgım banka kalmamıştı ne yazıkki hiç bi yer vermiyordu
kefilde olsa maaş bordrosu istiyolar
şuan nedir durum bilmiyorum vereceklerini sanmıyorum

garanti bankası veriyor diye duymuştum
ama illaki maaş bordurosu olan bir kefil isterler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Garanti bankasi nda bireysel musteri temsilcisiyim ve öğrencilere kredi de vermiyoruz geçmişte sigortası olanada. Aktif olarak 90.gun sigortanizin yatıyor olması lazım. Yada nakit karsiliginda verilir yada kira geliri (ki bankaya yatacak ) bu şekilde verilir he bide emekliler var tabi
Iyi geceler kizlar cok onemli birsey sorucam ogrenciye kredi veren bankalar var mi yada onceden sigortası olmus ama simdi olmayan gelir belgesi talep etmeden kredi veren bankalar. . Lütfen biliyorsanız yardimci olun

Peki kefil karsiligi vermiyor musunuz ayrica size ait kredi borcumuzu kac ay odemeyince sıkıntı olur hapislik yada hacizlik olumurmu

Peki kefil karsiligi vermiyor musunuz ayrica size ait kredi borcumuzu kac ay odemeyince sıkıntı olur hapislik yada hacizlik olumurmu
anlattigim şeyleri kapsamiyorsaniz kefilde olsa vermiyoruz malesef. 90 günlük olduğunda müşteri avukatlık olur ve böyle devam ettiğinde maasina mahkeme kararı ile 3 te 1 ine haciz konulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…