• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilerek doğum gününü unutmuş havası yapan ve kutlamayan ve sizden hoşlandıgını bildiğiniz bir erkek Bunu neden yapar amaçı nedir?

Ya adam onu şaka olarak söyledi y ao an şaka yapıyorduk komiklikle şiveyle dedi yazdığım için detylı vermiyorum hey allahım ya yoksa öyle hep öyle bişey diyen briis değil ben anladım şunu demek istedi herşeyi yaptım senin için benim için geröekten cok yardımcı oluyor iş konusunda hani sende artık uzatma ne istiyorsun hasta oldum gibi yaptı herşeyi böyle toxic algılamayın şakacı birisi herkese şaka yapan sempatik biriis sandıgınız gibi böyle hayda huyda birisi degil
Geçmiş olsunnn artık kendi kendine cevap vermeye başladınn 😅🤷🏻‍♀️

Hangi konuda ne yapacaksınız?
Özür çiçeği yollaması konusunda mı fikir verelim yoksa sizi duvardan duvara çarpıp hiçbir şeyin sizin gördüğünüz gibi olmadığına sizi zorla ikna mı edelim?
Yani adam pisin önde gideni kullanamdıgı için senden öç alıyor mu demek istiyorsun

Evettt burdaki 478484939 kişi aynı şeyi diyoruz.
Ben demiyorum şahsen. Adamın kullanmak istediği sonucuna nerden vardık? Adam şakasına konu sahibine adamı hasta etme falan diyormuş. Ve herkesle şakalaşan biriymiş. Konu sahibine iş öğretiyormuş ve sadece işle ilgili arayıp kapatmış. Burdan ben hiç kullanmaya yönelik bir şey çıkartamadım 🤔 işyerindeki herkese davrandığı gibi davranan bir adam sonucu çıkıyor bunlardan. yani evine falan davet etmiş olsa anlıycam. konu sahibi adama baya bir yanık olduğu için kafasında kurmuş gibi geldi bana

Ben demiyorum şahsen. Adamın kullanmak istediği sonucuna nerden vardık? Adam şakasına konu sahibine adamı hasta etme falan diyormuş. Ve herkesle şakalaşan biriymiş. Konu sahibine iş öğretiyormuş ve sadece işle ilgili arayıp kapatmış. Burdan ben hiç kullanmaya yönelik bir şey çıkartamadım 🤔 yani evine falan davet etmiş olsa anlıycam. konu sahibi adama baya bir yanık olduğu için kafasında kurgulamış gibi geldi bana
Yaaa mirta daha yeni yukarda konuyu bağladık bitti etme 😅

Ben demiyorum şahsen. Adamın kullanmak istediği sonucuna nerden vardık? Adam şakasına konu sahibine adamı hasta etme falan diyormuş. Ve herkesle şakalaşan biriymiş. Konu sahibine iş öğretiyormuş ve sadece işle ilgili arayıp kapatmış. Burdan ben hiç kullanmaya yönelik bir şey çıkartamadım 🤔 işyerindeki herkese davrandığı gibi davranan bir adam sonucu çıkıyor bunlardan. yani evine falan davet etmiş olsa anlıycam. konu sahibi adama baya bir yanık olduğu için kafasında kurmuş gibi geldi bana
O kadar kişi yanlış yorumlamışız. Aslında haklısınız sadece anlatılan durumsa ilgili. Olduğunu düşündüğü ortada ilgide yok

Back
X